Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Gözün aydın canım Allah sonuna kadar sorunsuz götürmeyi nasip etsin.. İkiz olma ihtimalleri var mıymış değerin yüksekti sanki
Amın canim benim Tesekkurler insallah darısı senin de basına :) ikizle ilgili bisi demedi çünkü ben düşecek endişesiyle gittiğim icin tam birşey soramadım Allah'a şükür 350 olmuş az kalsın ağlayacaktım zor tuttum kendimi. Sence yüksek mi 2 hafta sonra gel bakalım dedi

Sağol kuzummm
belim çok ağrıyor
sürekli idrara çıkıyorum
bol su içmeye çalışıyorum.
bir de regl oldum..
reglle birlesmesi daha bi zor olur canim bol su ic tek ilac bu bide bulabilirsen eger kekik cayi icmeni tavsiye ederim...bende uyudum uyandim temizlik yapacagim bakalim kalkabilirsem

Amın canim benim Tesekkurler insallah darısı senin de basına :) ikizle ilgili bisi demedi çünkü ben düşecek endişesiyle gittiğim icin tam birşey soramadım Allah'a şükür 350 olmuş az kalsın ağlayacaktım zor tuttum kendimi. Sence yüksek mi 2 hafta sonra gel bakalım dedi
hayirli olsun insalalh saglikla yüksewlmeye devam eder degerin ...

Semra24 Semra24 Çok sevindim canım değerin güzela artmasına.
Kalp atışını da duydunuz mu daha bir rahatlarsınız.
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin..

Teşekkür ederim Canim benim insallah darısı sizlerin de basına. Aynen allah nasip ederde kalp atışınida duyarsak biraz daha rahatlarız

reglle birlesmesi daha bi zor olur canim bol su ic tek ilac bu bide bulabilirsen eger kekik cayi icmeni tavsiye ederim...bende uyudum uyandim temizlik yapacagim bakalim kalkabilirsem
Kekik evde var canım hatta taze kekik.
Regli etkiler mi acaba?
Kolay gelsin şimdiden canım.

:KK200:
Teşekkür ederim Canim benim insallah darısı sizlerin de basına. Aynen allah nasip ederde kalp atışınida duyarsak biraz daha rahatlarız

Amin inşallah canım :KK200::anne::anne:

Amin inşallah da benim artık pek bi ümidim yok bugün gittiğim doktorda iyi niyetliydi ama sağlam bastı kalayı bu kiloyla hamile kalamazsın zaten... Boşuna kalan embriyolarını da transfer ettirme çünkü tutmaz dedi.. O yüzden artık ne zaman zayıflarım ancak o zaman belki..

Yanlış hatırlamıyorsam 175 di tam 2 katı olmuş gayet güzel 2 hafta sonra da keseye bakarsınız

Kızlar nasılsınız? Benim bugün dr. Randevum vardı şuan geldim kağıda bekliyorum şu hsg yi göstereyim bakalım ne diyecek gerçi bişey dediği de yok ya:işsiz:

Kızlar Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun şuan normal görünüyor değerim artmış :) allah sizlerden Razı olsun beni yanlız bırakmadınız insallah böyle devam eder
Canıım çok sevindim yaa çok güzel artmış maşallah. Kendine çok dikkat et dr progestan filan verdiyse sakın aksatma 1 dk bile saatini. Allahın izniyle sıkı sıkı tutunacak sana. Bu arada test günü için değerin çok yüksek sanki maşallah bana da öyle geldi ikiz olabiler mi acabaaa:KK45: neyse tek olsun da ona da razıyız ama ikiz olursa ne ala dimi:KK71:

_Verda_ _Verda_ canım çok geçmiş olsun kum döküyormuşsun inşallah çabucak geçer. Gilaburu diye bir bitki var canım böbreklerdeki taşa filan çok iyi geliyo ben bi tanıdığa önerdim ameliyattan döndü belki senin durumuna da iyi gelir bir araştırsan?

@Mor Seven Sağol canım evet çok zor yoğun bel ve sırt ağrısı..
Bide sabah regl oldum, hepsi üst üste geldi..

Saye- Saye- Canım dün acillik oldum kum döküyorum. )=

Semra24 Semra24 Çok sevindim canım değerin güzela artmasına.
Kalp atışını da duydunuz mu daha bir rahatlarsınız.
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin..

LeYLa_21 LeYLa_21 Ablacım üzme kendini,
bak dün idrar kültürü aldılar ya kum için.
Bide beta'ya baktılar adetim geçti diye,
ama negatif çıktı.
Bel ağrılarımdan çok şüphelenmiştim,
meğerse kum döküyormuşum haberim yok..

@umutLatahzen Suyu çok içiyorum canım

elimde şişeyle geziyorum, aynen bir de regl oldum sabah
onunda zoru oluyo..

mevlana-resimli%2Bs%25C3%25B6zleri.jpg
Geçmiş olsun canım. Yapacak bişey yok
Hayırlısı buymuş

Kekik evde var canım hatta taze kekik.
Regli etkiler mi acaba?
Kolay gelsin şimdiden canım.

:KK200:
canim biraz kanamani artirir belki o kadar etkisi olmaz fazla... tesekkür ederim temizlige basladim biter insallah her yer tozcam kapi acik olunca yaz aylarinda ...

abla nasilsin bi sIKINtin var mi
Sağol canım şu ana kadar iyiydim ama kızımın arkadaşının annesinin hamile haberini alınca biraz kötü oldum.benim bebeğim 15 gün büyükmüş onunkinden... Bu psikoloji hiç gitmeyecek üstümden sanırım... Sağlık açısından bir sıkıntı yok çok şükür.. Kürtaj başarılı geçmiş doktor öyle söylemiş eşime...

Amin inşallah da benim artık pek bi ümidim yok bugün gittiğim doktorda iyi niyetliydi ama sağlam bastı kalayı bu kiloyla hamile kalamazsın zaten... Boşuna kalan embriyolarını da transfer ettirme çünkü tutmaz dedi.. O yüzden artık ne zaman zayıflarım ancak o zaman belki..

Yanlış hatırlamıyorsam 175 di tam 2 katı olmuş gayet güzel 2 hafta sonra da keseye bakarsınız
Kac kilosun Ebru ben 69 kiloydum boyumda 157 yanı kiloluyum bende. Daha önce gittiğim doktor bana biraz versen iyi olur dedi. Pko kilo yapıyor dedi ve Glukofen verdi. İnanmazsın ilacı kullanmaya başladım kilo vermeye başladım hemde cok kolay bir şekilde en son 64 oldum ama sonra yine aldım şimdi 66 kiloyum. Birde adetimi düzene soktu. Bugun doktora sordum ilaçlara devam et dedi. Glikofeni de kullan dedi adetini düzene soktuysa devam et dedi.
Ebrucum ümidini hiç bir zaman kaybetme arkadasım ilk baslarda bende öyleydim tövbe neredeyse isyan bile edesim geliyordu. Tüp bebeğe başlamadan önce cok şey okudum ve bunun en önemli şeyinin moral olduğunu ögrendim. İlk önce kendini sonra vücudunu hazırlaman lazım. Çünkü vücut senin psikolojine göre içine gelen yabancı maddeyi dışarıya atıyor. Bu nedenle lütfen olumlu duşun yılma inan bana ben hem olumluydum 2 ay boyunca hamile kalacam hamile kalacam kendi kendime söyledim durdum. Ara ara nefes egzersizleri yaptım ne bileyim kendimce motive olmaya çalıştım. Bol bol dua ettim transfer öncesi Meryem suresini okudum. Bugun bile sabah lekelenmeyi gorunce ilk basta az kalsın oturup ağlayacaktım. Sonrasında kalktım ılık bir duşa girdim ve herşey iyi olacak dedim. Allah'a cok şükür herşey tam olarak yoluna girmesede şuan cok iyiyim. Moralini bozma yüksek tut rabbim insallah sanata nasip eder bakarsın tüp bebeğe gerek bile kalmadan hamile kalırsın. :)

Canıım çok sevindim yaa çok güzel artmış maşallah. Kendine çok dikkat et dr progestan filan verdiyse sakın aksatma 1 dk bile saatini. Allahın izniyle sıkı sıkı tutunacak sana. Bu arada test günü için değerin çok yüksek sanki maşallah bana da öyle geldi ikiz olabiler mi acabaaa:KK45: neyse tek olsun da ona da razıyız ama ikiz olursa ne ala dimi:KK71:
Aynen canim ya eliayagi düzgün sağlıklı olsun da bire razıyım iki de gelirse Allah'ın bir lütfu olur.
İğneyi kullanıyorum canim merak etme :)) asla aksatmam :) burası bana uğurlu geldi insallah bende size uğurlu gelirim ayağımı sürerim de sizlerin de bebisi olur :)

_Verda_ _Verda_ canım çok geçmiş olsun kum döküyormuşsun inşallah çabucak geçer. Gilaburu diye bir bitki var canım böbreklerdeki taşa filan çok iyi geliyo ben bi tanıdığa önerdim ameliyattan döndü belki senin durumuna da iyi gelir bir araştırsan?

Sağol canım benim..
İçiliyo mu o bitki,
ilaçlarımı alayım..
Geçmez ise kullanırım

;)
Geçmiş olsun canım. Yapacak bişey yok
Hayırlısı buymuş
Aynen ablacım nasipten öte köy yok..
Hayırlısı hakkımızda..
Kanaman var mı??

canim biraz kanamani artirir belki o kadar etkisi olmaz fazla... tesekkür ederim temizlige basladim biter insallah her yer tozcam kapi acik olunca yaz aylarinda ...

Sağol kuzum kekiği de deniycem.
Aynen ya yazın ev daha çok pisleniyoo

:/

Back
X