Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Kuzum ben de çok çektim böbrek taşından kumdan.. Tek ilacı su onun ve sıcak su torbası demişsin iyi değil sıcak böbreklerine.. Üşüme felan geliyosa ayaklarına koy ama böbreklerine felan yaklaştırma.. Çok geçmiş olsun kuzucum..

Bugun gidicem saten ebrucum
Gecen geçirdiğim kimyasalda da hiç birşey yoktu doktora gittim kanamam başladı yine aynısı olacak diye cok korkuyorum. Tuvalate giremiyorum ki korkudan

Canım benim inşallah iyi ilerleyecek olan gebeliğinin işaretidir bu yaşadıkların inşallah her şey yolundadır ihmal etme git hemen canım doktora

Sağol canım benimm.
stresten midir nedir başım da çok ağrıyor.

_Verda_ geçmiş olsun kum taş çok zor. Allah şifa versin tez zamanda.
safra kesemde taş vardı ama acısı anlatılmaz bi şeydi. Aldılar sonra safrakesemi.
İnşallah sen de anneciğinde iyi olursunuz. Annenin ameliyatıda iyi geçer.

@Ters Lale benim şu tatilden sonra değil misafir ağırlama kolumu kaldıracak halim yok. Biri beni de çağırsa keşke
umutLatahzen inanmamazlık yapma canım. Her zaman inan. Ben inanıyorum burdaki herkes er ya da geç anne olacak. Senden çok güzel bir anne olur. Küçüklüğünden beri hayali olan bir kız büyünce en güzel en özel anne olur. Benim gibi yavru kedilerin köpeklerin peşinden gezseydin bak ben 4 tane muhabbet kuşunun anasıyım. Bunların eşyası var maması var hep bunlara çalışıyorum ben. 2 gelin bakıyorum. Bunları yuvasını al hergn yumurta maması yap bunlara. Başlarını kaşı bi de o dert var @deeploneliness a resim atacam diyorum telefondan korkuyorlar sipalar. Yani demem o ki hayat devam ediyor sen kendine İnan senden güzel anne olur canım. Benden de çok güzel muhabbet kuşu anası olur.

canım benim inancım tam çok şükür hiç bi zaman yapmadım inanmamazlık ama sende deme öyle senden de çok güzel anne olur :)
Bu arada ben de çok severim hayvanları evde koca bi akvaryumumuz var şuan bide civcivler vardı büyüdüler köye gittiler :) en çok da yavru köpeklere bayılıyorum :)

Amin gülüm Allah razı olsun... Ömür boyu yavruma dua edeceğim inşallah...

Bekliyorum bak kuşların fotolarını böyle uyku sersemi çekebilirsin onları belki hakikaten benim maaş bu ay kediciklerime gitti. Daha karma aşıları duruyor.. Taşıma kabı alınacak. Bir de kuru mamaya alıştırabilirsem çok iyi olacak. Her gün mama hazırlamam gerekiyor bu gidişle. Konserve mamalara da alıştırmak istemiyorum sonra çok seçici oluyorlar. Öyle idare ediyoruz şimdilik canım.. Ayrıca senden çok güzel anne olur.. Çocuklarımız hayvan sevgisi ile büyürler

Kızlar Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun şuan normal görünüyor değerim artmış :) allah sizlerden Razı olsun beni yanlız bırakmadınız insallah böyle devam eder
Gözün aydın canım Allah sonuna kadar sorunsuz götürmeyi nasip etsin.. İkiz olma ihtimalleri var mıymış değerin yüksekti sanki

Mor Seven Sağol canım evet çok zor yoğun bel ve sırt ağrısı..
Bide sabah regl oldum, hepsi üst üste geldi..

Saye- Canım dün acillik oldum kum döküyorum. )=

Semra24 Çok sevindim canım değerin güzela artmasına.
Kalp atışını da duydunuz mu daha bir rahatlarsınız.
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin..

LeYLa_21 Ablacım üzme kendini,
bak dün idrar kültürü aldılar ya kum için.
Bide beta'ya baktılar adetim geçti diye,
ama negatif çıktı.
Bel ağrılarımdan çok şüphelenmiştim,
meğerse kum döküyormuşum haberim yok..

umutLatahzen Suyu çok içiyorum canım

elimde şişeyle geziyorum, aynen bir de regl oldum sabah
onunda zoru oluyo..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…