LeylacimSağol canım amin inşallah...
Sağol canım... Dua edin yeter gülüm... Öğlen arası kürtaj olacam sanırım..LeylacimYazmak istiyorum bisiler ama ne yazacagimi bilmiyorum ..
Dualarim seninle canim insallah hayirlisiyla atlatacaksin..Sağol canım... Dua edin yeter gülüm... Öğlen arası kürtaj olacam sanırım..
tebrik ederim, kucağınıza da sağlıkla alın inşallah.Gunaydin arkadaşlar bugun kan testi sonucumu aldım pozitif. İnsallah sağlıklı şekilde devam eder dua edin olur mu yarın klinikte tekrardan test vereceğim insallah ikiye katlanır yine hüsran olmaz benim icin dediğim gibi insallah burası bana Uğur getirecek.
Amin canım inşallah gülüm.. Allah razı olsun büşram..Dualarim seninle canim insallah hayirlisiyla atlatacaksin..
Sağol canım amin inşallah gülümdualarım seninle canım.
bir an önce atlatırsın inşallah.
minik kızına sarıl bol bol.
hayırlısı böyleymiş, her şey Allah'tan
Evet maalesef.. Bahçeci fulyada yaptırdım merkezden gayet memnundum diğer denememi de bir aksilik çıkmazsa orda yaptırırımbu süreçte en büyük düşman maddiyat zaten. Allah yardımcımız olsun. bi evlat uğruna yapamayacağımız şey yok. nerde yaptırdın memnun kaldınızmı peki
İnsallah cok teşekkür ederimtebrik ederim, kucağınıza da sağlıkla alın inşallah.
İnsallah Canim benim biliyorsun iki dusuk olunca korkuyorum allahım yardımcımız olsun. İnsallah en kısa zamanda isteyen herkesin dileği kabul olurSemra24 gözün aydın canım inşallah sonuna kadar sorunsuz gider her şey..
Amin canım benim amin inşallah..inşaallah totemin gerçekleşir Zeynebim,Allah yüzünü güldürsün.
Çalışıyorum canım, o yüzden herşeye vakit az kalıyor,işten eve geliyorum,haldır haldır yemeğe girişiyorum,evde olunca eşimde evde oluyor genelde sağa sola gidiyoruz bazen yine birşeye vakit kalmıyor,annem yayladan geldi köye gidip geliyorum,gelen misafirlerim oluyor derken farkındayım az giriyorum buraya.
Evet uğradım ama üzücü haberler arka arkaya gelmiş çok üzüldümdualarım sizinle
Gunaydin arkadaşlar bugun kan testi sonucumu aldım pozitif. İnsallah sağlıklı şekilde devam eder dua edin olur mu yarın klinikte tekrardan test vereceğim insallah ikiye katlanır yine hüsran olmaz benim icin dediğim gibi insallah burası bana Uğur getirecek.
Ameliyatı çok güzel gecsin. Bir an önce sağlığına kavussun annen inşallah canim
Teşekkür ederim canım, senin adına çok sevindim..
Amin gülüm sağolasın canım inşallah..LeYLa_21 abla ne deyicegimi bilmiyorum Allah sabır versin duamiz seninle inşallah bunu da atlatacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?