• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Gunaydin arkadaşlar bugun kan testi sonucumu aldım pozitif. İnsallah sağlıklı şekilde devam eder dua edin olur mu yarın klinikte tekrardan test vereceğim insallah ikiye katlanır yine hüsran olmaz benim icin dediğim gibi insallah burası bana Uğur getirecek.
tebrik ederim, kucağınıza da sağlıkla alın inşallah.

bu süreçte en büyük düşman maddiyat zaten. Allah yardımcımız olsun. bi evlat uğruna yapamayacağımız şey yok. nerde yaptırdın memnun kaldınızmı peki
Evet maalesef.. Bahçeci fulyada yaptırdım merkezden gayet memnundum diğer denememi de bir aksilik çıkmazsa orda yaptırırım

inşaallah totemin gerçekleşir Zeynebim,Allah yüzünü güldürsün.
Çalışıyorum canım, o yüzden herşeye vakit az kalıyor,işten eve geliyorum,haldır haldır yemeğe girişiyorum,evde olunca eşimde evde oluyor genelde sağa sola gidiyoruz bazen yine birşeye vakit kalmıyor,annem yayladan geldi köye gidip geliyorum,gelen misafirlerim oluyor derken farkındayım az giriyorum buraya.

Evet uğradım ama üzücü haberler arka arkaya gelmiş çok üzüldüm:KK43:dualarım sizinle:dua:
Amin canım benim amin inşallah..
Bakarsın gerçek olur, nasip olduysa zamanı geldiyse...
Çalış prenses çalışmak iyi gelir her zaman insana..
Öpüyorum seni.

:KK200:
Gunaydin arkadaşlar bugun kan testi sonucumu aldım pozitif. İnsallah sağlıklı şekilde devam eder dua edin olur mu yarın klinikte tekrardan test vereceğim insallah ikiye katlanır yine hüsran olmaz benim icin dediğim gibi insallah burası bana Uğur getirecek.

Semra'^cığım çok sevindim, ne kadar çıktı değerin..
Regl günün geçmedi henüz dimi?
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
:anne:
günaydın kızlar.
_Verda_ _Verda_ cum anneciğinin ameliyatı var di mi bugün? güzel haberlerle gel inşallah.

Annem ameliyat olmadı tatlım, sıraya başka birini almışlar.
Annem de sinirlendi, pazartesi çağırmışlar gidip gitmemek arasında kaldı.
Bakalım pazar gününe kadar karar vericek..
sen nslsn şekercim?

Ameliyatı çok güzel gecsin. Bir an önce sağlığına kavussun annen inşallah canim :dua:

Sağol canım haftaya olalcak inşallah..

Anladım canım hayırlısı bakalım..
_Verda_ _Verda_ un annesi ameliyat olacaktı canım guatrdan yarın

Canım benim haftaya ertelendi şimdilik.
sağolasın.

_Verda_ _Verda_
Canım cok gecmis olsun insallah herşey yolunda gider.
Teşekkür ederim canım, senin adına çok sevindim..

LeYLa_21 LeYLa_21 canimmm icim ciz etti yazini okuyunca rabbim yardimcin olsun caninn cani kolay değil rabbim güç versin sana insallah ..
_Verda_ _Verda_ annene acil sifalar diliyorum canim benim

Sağol canım benim, ameliyat haftaya ertelendi,
dördüzler nsl
öperim..

:KK200:

Back
X