Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

yamukprenses yamukprenses Canım benim şu an totem olarak gözüküyor.
Regl tarihime var daha, hayırlısı olsun hakkımızda,
buraya uğramana sevindim. .

Sen nasılsın,
neler yapmaktasın?

:KK200::KK200::KK200:

yamukprenses yamukprenses Canım benim şu an totem olarak gözüküyor.
Regl tarihime var daha, hayırlısı olsun hakkımızda,
buraya uğramana sevindim. .

Sen nasılsın,
neler yapmaktasın?

:KK200::KK200::KK200:
inşaallah totemin gerçekleşir Zeynebim,Allah yüzünü güldürsün.
Çalışıyorum canım, o yüzden herşeye vakit az kalıyor,işten eve geliyorum,haldır haldır yemeğe girişiyorum,evde olunca eşimde evde oluyor genelde sağa sola gidiyoruz bazen yine birşeye vakit kalmıyor,annem yayladan geldi köye gidip geliyorum,gelen misafirlerim oluyor derken farkındayım az giriyorum buraya.

Evet uğradım ama üzücü haberler arka arkaya gelmiş çok üzüldüm:KK43:dualarım sizinle:dua:

yamukprenses yamukprenses canım insan gün geçtikçe yipraniyor çöküyor ama geçecek diğerleri gibi buda canım inşallah bizde çok beklemeyiz benden sonra evlenen herkes ikinci çocuğunu doğuracak ben hala bekliyorum ... hayırlısı bakalım
Haticem sen kaç yaşındaydın canım?Ben geçen gün oturdum şunu düşündüm;36 yaşındayım,eğer 18 yaşında doğum yapmış olsaydım şuan çocuğumda 18 yaşında olacaktı,bu da demektir ki torunum olabilecek yaştayım ve benim çocuğum yok ama inatla umut ettim savaştım,şu an olacağını bilsem yine doğururum.Ama olmuyorsa ne yapabiliriz,elden ne gelir,üzül üzül nereye kadar.Takılmıyorum artık benden sonra evlenenlerin kaç çocuğu olmuş olmamış...Doğanın kanunu bu,kimi evlenir,kimi evlenemez,kimi erken kimi geç anne olur yada olamaz,kimi ölür kimi kalır...

Bazen bunları düşünürken aklıma geliyor; bugün kaç çocuk anasız kaldı, günde kaç çocuk ölüyor,dünyada kaç tane amansız hastalıkla savaşan insan var...Ben üzülüp iç geçirdiğimde eşim hep derki sen ben yine şanslıyız,bak bu yaşlarımızı gördük,ya 18 inde yada 6 sında ölen çocuklar gençler onlar ne olacak,bir de onları düşün der,doğru,ya onların anneleri babaları...Allah evlat acısı göstermesin.Yani diyeceğim çeşit çeşit dert var,daha büyük dertler var,evet haklısın bende çok üzüldüm ama işte bazen bunlarıda düşünmek gerekiyor,sağlığımıza binlerce şükürler olsun.

Sakın yanlış anlama canım,niyetim bilmişlik taslamak yada nasihat vermek değil ama üzülme canım,hayırlısı böyle ama ben niyeyse inanıyorum senin ve buradaki çoğu arkadaşımın olacak.Üzülmeyin....:KK200:

Allah razı olsun kızlar dua eden dilleriniz dert görmesin... Güzel haber ve çok isterdim ama malesef yavrum ölmüş.. Cumartesi kürtaj olacam.. Yıkılmış haldeyim.. Zorla yazıyorum..
Leylam çok ama çok üzüldüm canım:KK43:yiyecek ekmeği olsa rabbim mutlaka hayreylerdi.Sana ne desem kar etmez biliyorum ama kızına sımsıkı sarıl onda teselli bul.Çok geçmiş olsun canım benim,çok üzüldüm cidden,yazacak birşey bulamıyorum :(

LeYLa_21 LeYLa_21 canimmm icim ciz etti yazini okuyunca rabbim yardimcin olsun caninn cani kolay değil rabbim güç versin sana insallah ..
@Enyalios annene acil sifalar diliyorum canim benim
Amin canım sağolasın.. Rabbimden gelene razıyız.. Elden bişey gelmiyor...
Leylam çok ama çok üzüldüm canım:KK43:yiyecek ekmeği olsa rabbim mutlaka hayreylerdi.Sana ne desem kar etmez biliyorum ama kızına sımsıkı sarıl onda teselli bul.Çok geçmiş olsun canım benim,çok üzüldüm cidden,yazacak birşey bulamıyorum :KK43:
Sağol canım.. Hayırlısı böyleymiş demekki canım.. İçimin ateşi asla sönmeyecek... Sözün bittiği yerdeyim..

yamukprenses yamukprenses haklısın canım ne diyelim. İşim gereği de hergün ibretlik pek çok olay yaşıyorum ama insan işte kendine laf geciremiyor ki hele ilk baslarda. Sayenizde daha iyiyim artık geçti ne yapalım bizim sinavimiz da bu işte inşallah hepimize hayırlı sağlıklı zamanda nasip olur

İyi geceler kızlar işyerinde çok yoğunum buaralar gelemiyorum buralara bu akşam da misafirlikteydik anca fırsat buldum. İnşallah herkes iyidir

Canım 6 ay kullandım klomen bir işe yaramadı bende.
Sonradan buna geçildi.
Nasip bakalım hayırlısı olsun hakkımızda..

Dün gece erken uyudum canım birden uyku bastırdı,
camı açık uyumuştum geçenlerde,
hafif bir öksürük var
inşallah üşütmemişimdir yaz günü.
Canım dikkat et kendine havalar çok kötü hastalık havası terliyoruz klimalı ortama ya da ceryan da kalıyoruz al sana hastalık. Soğuk su da cabası tabi.. inşallah hastalanmazsın canım
Benim de canım çekiyor. :KK49:Benimde hep köyden gönderirler eşimin baktığı hayvan sahipleri. Çok güzel yapıyorlar. Pek gerek kalmıyor benim bi şey yapmama. :halay:
Senin işin iş o zaman canım yaa eşinin görevi kutsal malum köylülerde boş göndermiyo demek Allah razı olsun

LeYLa_21 LeYLa_21 cnm bnmmm,bnmde eşim acayip destek olmuştu her ağladığımda sarıldı onun omzu ıslanmıştı... Eşime inan o dönemde bir kez daha aşık olmuştum çok dogru bir karar vermişim demiştim :KK66: bu dönemde hep gözüne bu tarz olaylar çarpacak sen yine şükreteceksin... Bnmde kürtaj sonrası bir sabah yürümek istedi cnm,gayet iyiydim bide baktım Kı bir tavuk bir horoz arkasında 2 civciv sabah yemlenmesine çıkmışlar... Gerisini sen düşün işte... Ama inan toparlanıyorsun,kızına sarıl kokusunu Çek içine ve çok şanslı olduğunu hiç unutma cnm Bnm...
Canım yaa gece gece çok duygulandırdın beni hepimiz aynı yollardan geçiyoruz inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar bizlere de nasip olacak.. bu süreçte gerçekten en yakının destekçin eşin oluyo Allah onların acılarını göstermesin başımızdan eksik etmesin
Haticem sen kaç yaşındaydın canım?Ben geçen gün oturdum şunu düşündüm;36 yaşındayım,eğer 18 yaşında doğum yapmış olsaydım şuan çocuğumda 18 yaşında olacaktı,bu da demektir ki torunum olabilecek yaştayım ve benim çocuğum yok ama inatla umut ettim savaştım,şu an olacağını bilsem yine doğururum.Ama olmuyorsa ne yapabiliriz,elden ne gelir,üzül üzül nereye kadar.Takılmıyorum artık benden sonra evlenenlerin kaç çocuğu olmuş olmamış...Doğanın kanunu bu,kimi evlenir,kimi evlenemez,kimi erken kimi geç anne olur yada olamaz,kimi ölür kimi kalır...

Bazen bunları düşünürken aklıma geliyor; bugün kaç çocuk anasız kaldı, günde kaç çocuk ölüyor,dünyada kaç tane amansız hastalıkla savaşan insan var...Ben üzülüp iç geçirdiğimde eşim hep derki sen ben yine şanslıyız,bak bu yaşlarımızı gördük,ya 18 inde yada 6 sında ölen çocuklar gençler onlar ne olacak,bir de onları düşün der,doğru,ya onların anneleri babaları...Allah evlat acısı göstermesin.Yani diyeceğim çeşit çeşit dert var,daha büyük dertler var,evet haklısın bende çok üzüldüm ama işte bazen bunlarıda düşünmek gerekiyor,sağlığımıza binlerce şükürler olsun.

Sakın yanlış anlama canım,niyetim bilmişlik taslamak yada nasihat vermek değil ama üzülme canım,hayırlısı böyle ama ben niyeyse inanıyorum senin ve buradaki çoğu arkadaşımın olacak.Üzülmeyin....:KK200:
Ablacım ne kadar güzel anlatmışsın hislerini. Her zaman öyöe düşünmemiz gerekiyo evet ama bazen yaralar depreşiyo maalesef ve kanıyo. İnşallah Rabbim tüm isteyenlere sağlıklo hayırlı evlatlar nasip eder. Başkalarının çocuklarına bakıp iç geçirmekten kurtuluruz..

Hmm anladım hayırlısı bakalım... İlki negatif oldu ikincisi için dondurulmuş 2 embriyomuz daha var onlar için beklemedeyiz maddiyat bakımından toplarlanınca onları da deneyeceğiz kısmetse tabi
bu süreçte en büyük düşman maddiyat zaten. Allah yardımcımız olsun. bi evlat uğruna yapamayacağımız şey yok. nerde yaptırdın memnun kaldınızmı peki

günaydın kızlar.
@Enyalios cum anneciğinin ameliyatı var di mi bugün? güzel haberlerle gel inşallah.
LeYLa_21 LeYLa_21 cım inşallah sen de bugünü sıkıntısız atlatırsın canım benim.
Amin canım inşallah... Duanızı eksik etmeyin gülüm.. Yatışım yapılacak birazdan...çok kötüyüm....

Gunaydin arkadaşlar bugun kan testi sonucumu aldım pozitif. İnsallah sağlıklı şekilde devam eder dua edin olur mu yarın klinikte tekrardan test vereceğim insallah ikiye katlanır yine hüsran olmaz benim icin dediğim gibi insallah burası bana Uğur getirecek.
Gözünaydin canim.. Insallah degerinde guzelce artar hersey yolunda gider..

Back
X