Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Semra24 canim tebrik ederim kötüyü çağırma bu sefer iyi olacak her sey.. Değerin kaç çıktı? Yuksekse kimyasal degildir..

Bu arada kizlar ben regl oldum. Bu ay da calismalara tam gaz devam vesselam_ sen ne durumdasin batlarimiz ayniydi?

LeYLa_21 abla geçmiş olsun. Rabbim bir daha yasatmasin. Eve gelince kendini sicak tut. Hemen yorma kendini.. Kanaman olmasi normal. Bir kac gun sonra mutlaka kontrole gitmeni tavsiye ederim..

Sağol canım.. Doktora sordum gelmene gerek yok. Ağrın kanaman fazla olursa hemen gel dedi.ağrı kesici ve antibiyotik yazdım sabah aksam iç. Bir ay sonra adet olacaksın dedi.2 korunmayı tavsiye ediyoruz biz dedi... Normal de bir ay sonra gebe kalınabilir dedi..

Merhaba arkadaşlar, Ben bir buçuk aylık evliyim iki haftadır sürekli yorgun ve uykuluyum. adetime iki hafta var, bu haftanın başında iki kez küçük küçük kahverengi lekeler geldi acayip bir sırt ağrısı başladı test yapmalımıyım sizce yoksa adetimi beklesemmi çok merak ediyorum acaba hamilemiyim

Ben ikinci kez gittigimde kanama yoktu. Ağrı yoktu. Ama parça kalmis. Tekrar kurtaj olmam gerekti. Bir sonraki gidisimde ise rahim kalinlasmaya baslamis hormonlar normale dondu demisti.. Yine siz bilirsiniz canım. .Rabbim bir daha yasatmasin..

@deeploneliness
Teşekkür ederim Can'ım benim. Kötüyü çağırmak degilde kendi kendime koyusu olursa eğer tümden kotu olmamak adına duydugum kaygı galiba :) insallah iyisi olur insallah kimyasal değildir. 175 çıktı yarın doktora gidiyorum tekrardan yapılacak test bakalım allahtan hayirlisi :)

Hayirlisi olsun canım. Güzel haberle gelirsin ins.

LeYLa_21 dikkat et kendine canım. Sıcak tut kendini kuru üzüm ye kan yapsın. Kanama olmasa bile git. Bende de bi şey yoktu ama gittiğimde rahim duvarında kanama var demişti ilaç vermişti. Önemli yani. Yine alacağız biz burdan güzel haberlerini canım.
Allah sabrımızı arttırsın işlerimizi kolaylaştırsın. İnsan yoruluyor bir yerde durup dinlenmek istiyor. İnşallah olacak bebişlerimiz.
@Ters Lale gez canım iyi gelir. Misafirlik güzeldir. Gittiğinde daha güzeldir.
Semra24 haberlerin ne güzel maşallah inş katlanarak devam eder.
_Verda_ küstüm sana bi sürü bi şey yazdım. Annene geçmiş olsun dedim
Görmedin canım sanırım.

Hoş geldin canım Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın tedavilerin hayırlarla sonuçlansın inşallah tez zamanda duaların kabul olur..

Hayırlı olsun canım inşallah güzel ve sağlıklı bi gebelik geçirirsin..

LeYLa_21 abla Rabbim gönlüne ferahlık versin çok çok geçmiş olsun inşallah Rabbim tez zamanda güldürür yüzünü..

Anlattıgına göre adetine 1 ay kala başlamış belirtilerin gebelik yok diyemem olabilir ki şayet istiyosan inşallah vardır.. Ama bu kadar erkenden gebelik belirtileri yaşamazsın psikolojik olma ihtimali de var.. Ama burda forumlarda neler neler okudum ben reglisine günler varken hamile olduğunu öğreniyo insanlar.. İçin rahatlayacaksa test yap ama reglinin geçmesini beklemende fayda var..

LeYLa_21 Rabbim sabırlar versin ablacım..
Çok çok geçmiş olsun..
Dilerim bundan sonraki gebeliğin sağlıkla devam eder..

Amin canım sağolasın inşallah gülüm. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah gülüm...
Doktor iyice içeriyi temizlemiş canım.doktorum çok tecrübeli benim.. Titiz adam işinde acayip... Ben ısrarla sordum gelmene gerek yok dedi ama..
Amin canım sağolasın inşallah hepimize güzel haberler vermek nasip olur...

Az önce yaptım haklısınız negatif çıktı

Canım zaten şuan çok erken.. Ya ben kendi adıma konuşayım kendi üstüne alınma ama 10 gün 1 hafta öncesinde test yapma cesaretini ben hiç bi zaman bulamadım kaldı ki reglm geçtiğinde bile negatifleri gördüm çok kez.. Allahım herkesin gönlüne göre versin.....

Amin gülüm Allah razı olsun... Kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz canım... Inşallah önümüzde güzel günler vardır tüm güzellikleri beraber yaşarız.... İçim çok dolu... Bebeği Ankara ya patolojiye gönderdiler.. Ölüm sebebini araştırtacam dedi doktor.. Bakalım ne gelecek... Ameliyathaneden çıkınca odaya aldılar beni. Yatağa uzanmamla ağlamaya başlamam bir oldu.eşim elimi tutup teselli etti beni...giden gelmiyor işte takdir böyleymiş.. Rabbim inşallah yeniden mutlu eder bizleri... Dualarınız için Allah hepinizden razı olsun.. Benimle ağlayıp benimle güldünüz... Inşallah yeniden bahar gelir....

Hep birlikte ağlayıp hep birlikte gülüyoruz burası burdaki arkadaşlıklar sorgusuz sualsiz burda önyargı yok burda yargısız infaz yok.. Ben bişey olsa önce koşup buraya yazıyorum sizlerden akıl danışıyorum.. Sabır sabır sabır sabrımızın sonu selamet olacak... Bazen " Acaba ben hiç anne olamayacakmıyım? " sorusu akıl sınırlarımı zorluyo çaresizliğin dibine vurduruyo....
İnancımız tam ve asla ama asla isyan etmiyoruz.. Ama insan istiyo be abla hele ben ki çocukluğumdan beri anne olmayı hayal ederken.. Ve anne olabilmem için evlenmem gerektiğini sanarken o çocuk hayallerimde.... Şimdi sanki önümde koca bi duvar.. Rabbim metanetimizi bol eylesin.. Sabrımızı kuvvetli eylesin.. İmtihanımızı kolay eylesin.. Şuan boğazım öyle düğüm düğüm ki ağrıdan patlicak gibi.. Gözyaşlarım desen süzüldü gitti bile.. Ya sabır Ya selamet Rabb'im güldür yüzümüzü hayırlarla sonuçlandır sınavımızı... AMİİİN...

Caniiiimmm cok icten bu yürek dayanmiyor ki rabbim yardimcin olsun uzulme lutfen ya
burayı okuyorum her birnizin yazisina amin diyorum olur ya dilek kapisinin acikligina denk gelir ...tez zamanda hayirlisi ile anne ol inşallah cuma aksami hurmetine rabbim kabul et duami amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…