Evet biraz daha kafam dağınık burda.. Günler kalabalıkta çabuk geçiyor... Tabiki de yine de halime şükrediyorum ama şu anda umut etmek için, vakti var demek için bir dayanak göremiyorum.. Çünkü bir çözüm yok şu anda... O yüzden umut edemiyorumEbushum sağol gülüm, geçicek inşallah.. Sorunsuz bir şekilde..
Annenin yanında olman sana iyi gelir, vaktin nsl geçtiğini anlamazsın.
Ne hikayeler var canım umudunu kırma hemen, tüp bebek içinse acele etme..
Birikim yaparsınız yine.
Her şey olacağına varır,
bak 8 ay oldu doğum yapıp bebeğimi kaybedeli,
her ay yeni bir gebelik için bekliyorum.
Her şey gayet normal, yumurtlama vs.
Ama bir vakti var işte..
Rabbimin nasip ediceği bir zamanı var..
[/USER]
Kendini bırakma canım..seni çok iyi anlıyorum...ama bu durum seçilmiş kullar için biliyorsun..hiç çocuğu olmayan insanların herzaman özel olduklarını düşünüyorum...Rabbim herşeye kadirdir...onunda vardır bir nedeni..inşallah seninde olacak birgün..henüz yaşınız genç ablacım..inşallah anneliği tadacaksınız..Mevlam büyüktür ...dua , sabır ve şükür çok önemli...Rabbimden gelene her daim razıyız canım...duaların için Allah razı olsun ebrucum...bende çok yoruldum yıprandım tükendim..Rabbim biliyor ama yavrum için ayakta durmaya çalışıyorum..beterin beteri var onları düşünüyorum hep...halime şükrediyorum...Allahım beterinden korusun...Metanetini hiçbir zaman bırakma ablacım... Mutlaka bir hayrı vardır.. Yarın sana kolaylıklar versin Rabbim.. En hayırlısı neyse o yöntemle olur inşallah..
Çoğu zaman telkin etmeye çalışıyorum kendimi ama bazen çok üst üste geliyor her şey.. Hele bebek mevzusu her zaman bir derin yara... Rabbim isteyen herkese en hayırlı vakitte versin inşallah.. Dualarımızın kabul olduğu zaman gelecek hepimizin inşallah ama maalesef gücümün kalmadığını hissediyorum
kızım olmasa zaten hiç dayanamam canım...onun için yaşıyorum şu yalan dünyada...Rabbim ona sağlık sıhhat versin inşallah...LeYLa_21 cnm bnmmm,bnmde eşim acayip destek olmuştu her ağladığımda sarıldı onun omzu ıslanmıştı... Eşime inan o dönemde bir kez daha aşık olmuştum çok dogru bir karar vermişim demiştim bu dönemde hep gözüne bu tarz olaylar çarpacak sen yine şükreteceksin... Bnmde kürtaj sonrası bir sabah yürümek istedi cnm,gayet iyiydim bide baktım Kı bir tavuk bir horoz arkasında 2 civciv sabah yemlenmesine çıkmışlar... Gerisini sen düşün işte... Ama inan toparlanıyorsun,kızına sarıl kokusunu Çek içine ve çok şanslı olduğunu hiç unutma cnm Bnm...
Amin inşallah canım her zaman için "hayırlısı..."
Dua edin gülüm ameliyat iyi geçsin inşallah..
Çok şükür abla bu zamana da şükür var her şeyin bir sebebi... Sen de kızına tutun mutlaka, kardeşi gelecek onun bir günKendini bırakma canım..seni çok iyi anlıyorum...ama bu durum seçilmiş kullar için biliyorsun..hiç çocuğu olmayan insanların herzaman özel olduklarını düşünüyorum...Rabbim herşeye kadirdir...onunda vardır bir nedeni..inşallah seninde olacak birgün..henüz yaşınız genç ablacım..inşallah anneliği tadacaksınız..Mevlam büyüktür ...dua , sabır ve şükür çok önemli...Rabbimden gelene her daim razıyız canım...duaların için Allah razı olsun ebrucum...bende çok yoruldum yıprandım tükendim..Rabbim biliyor ama yavrum için ayakta durmaya çalışıyorum..beterin beteri var onları düşünüyorum hep...halime şükrediyorum...Allahım beterinden korusun...
Amin canım inşallah gülüm. Rabbim cümlemize nasip etsin inşallah gülüm...Çok şükür abla bu zamana da şükür var her şeyin bir sebebi... Sen de kızına tutun mutlaka, kardeşi gelecek onun bir gün
Ameliyatı çok güzel gecsin. Bir an önce sağlığına kavussun annen inşallah canimKızlar herkese günaydınlar,,
yarın annem ameliyata giricek hepinizden dua bekliyorum.
İnşallah güzel geçer ameliyatı.
)=
hoşbuldum. hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz. en iyi halden anlayanlarız. yumurta takibi yaptık 1 seneden fazla ilk zamanlar yumurtalarım iyi büyüyüp çatlıyodu son aylarda oluşmuyo klomen+ menogonla anca oluşup çatlıyo. kaliteli yumurta olmadıgı için aşılama yapamadık. tüp bebek düşünelim istediğiniz zaman başlarız dedi. bende araştırmalara başladm hayırlısı artıkAl_pi yapınca sana da sorarım canım. Ben bi şeyler yaptım buzluğa attım. Biber kuruttum. Eylülde daha iyi oluyor ama okul başlıyor biraz sıkışıyorum. Şimdiden bi kaç şey yapayım dedim. Çekmeceli dondurucu alacağım inş. Okuldan eve gelince kolay oluyor. Közlenmiş biber yaptım. Fasülye yaptım. Domates rendeledim ben konserve yapmayacağım o tadını sevmiyorum.
LeYLa_21 hakkında hayırlısı olsun inş kolay ve temiz geçer. Anestezide pek bir şey anlamıyorsun. Allah yardımcın olsun canım yaz buraya merak ederiz. benbirmelek hoşgeldin. Ben de senin gibi gelmiştim buraya. Herkes çok destek oldu burda sağolsunlar. İnş Rabbim senin hepimizin yüzünü güldürür. Neden aşılama olmadan tüp bebek tedavisi
@Enyalios canım ben de geçmiş olsun demiştim görmedin sanırım. Ameliyat oldu mu annen. Nasıl geçti.
Hoşgeldin canım... Ben de pcos luyum yıllardır nerdeyse ilk adetimden beridir hatta... Aşılamasız tüp bebek yaptırdık biz de ama maalesef negatif oldu ilk denememiz.. İnşallah sizinki güzel sonuçlanır hangi ildesiniz ne kadarlık evlisiniz anlatsana canım birazherkese merhaba kızlar. bu konuyu yeni gördüm. umuda o kadar ihtiyacım varken sizlerle dertleşmek istedim. Allahım hepimize annelik duygusunu yaşatsın. isteyenlerin kucagını boş bırakmasın kimseyi evlat hasretiyle sınamasın. Rabbim büyüktür inşallah o güzel duyguyu hepimize nasip ederr. yıllardır pkoyum. daha bekarken biliyodum bunları yaşayacağımı o zamanda acıyodu canım ama şimdi çok daha fazla yanıyo canım. aşılama yapamadık bi türlü bikaç aya tüp bebeğe başlayabiliriz. haklarımızda hayırlısı olsun
aynı şekilde bende ilk adetlermden beri pkosum. Daha o zamanlarda doktorlar cocugun olmaz diyodu cocuk yaştayken bile biliyodum bu durumu. 1,5 senelik evliyim. durumumu bildiğim için aksatmadan doktor buldum. daha doğrusu görümcemde tedavi görüyodu o önerdi. İstanbuldayım ben. 1,5 senedir yumurta takibi yaptık başlarda iyi gelişip kendiliğinden çatlıyodu ama son aylarda oluşmuyo bile. bu ay 13 günde hiç gelişme yoktu. menogon vurduruyorum cuma bakalım nolcak. güzel haberler alalım inşallah.Hoşgeldin canım... Ben de pcos luyum yıllardır nerdeyse ilk adetimden beridir hatta... Aşılamasız tüp bebek yaptırdık biz de ama maalesef negatif oldu ilk denememiz.. İnşallah sizinki güzel sonuçlanır hangi ildesiniz ne kadarlık evlisiniz anlatsana canım biraz
Anladım canım... Hayırlısı olsun inşallah cuma günü sizin için... Tedaviyi sürekli aynı tarzda yaptırdığında bir yerden sonra sonuç alınamayabiliyor sanırım.. Farklı bir ilaca geçildiğinde belki de güzel sonuç alınır.. İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız..aynı şekilde bende ilk adetlermden beri pkosum. Daha o zamanlarda doktorlar cocugun olmaz diyodu cocuk yaştayken bile biliyodum bu durumu. 1,5 senelik evliyim. durumumu bildiğim için aksatmadan doktor buldum. daha doğrusu görümcemde tedavi görüyodu o önerdi. İstanbuldayım ben. 1,5 senedir yumurta takibi yaptık başlarda iyi gelişip kendiliğinden çatlıyodu ama son aylarda oluşmuyo bile. bu ay 13 günde hiç gelişme yoktu. menogon vurduruyorum cuma bakalım nolcak. güzel haberler alalım inşallah.
farklı ilaçta denedik ama onunla hiç yanıt alamadık. çok teşekkür ederim. senin tedavi ne durumda beklemede misin şuan.Anladım canım... Hayırlısı olsun inşallah cuma günü sizin için... Tedaviyi sürekli aynı tarzda yaptırdığında bir yerden sonra sonuç alınamayabiliyor sanırım.. Farklı bir ilaca geçildiğinde belki de güzel sonuç alınır.. İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız..
Hmm anladım hayırlısı bakalım... İlki negatif oldu ikincisi için dondurulmuş 2 embriyomuz daha var onlar için beklemedeyiz maddiyat bakımından toplarlanınca onları da deneyeceğiz kısmetse tabifarklı ilaçta denedik ama onunla hiç yanıt alamadık. çok teşekkür ederim. senin tedavi ne durumda beklemede misin şuan.
Yaptırdım Canim ama yarın çıkacak sonuç.Semra24 canım kan testi yaptırdın mı merak ettim seni
Anladım canım hayırlısı bakalım..Yaptırdım Canim ama yarın çıkacak sonuç.
Bu arada gecmis olsun guzelim annen Nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?