Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

LeYLa_21 inş sorunsuz geçecektir kürtajın. Genel anesteziyle mi olacaksın yoksa doğum yaptığın için lokal mi?
Cumartesi mi kürtaj?
_Verda_ geçmiş olsun anneciğine inş kolaylıkla atlatır canım. Allah yardımcınız olsun.

İnşallah canım benim..
Turşuların da çok güzel olmuş bu arada,
afiyetle yemek nasip olsun inşallah. .
Gecen yilin bunlar bitti gitti :)
Bu seneye daha baslamadim hazirlik yok :) Ben sirkeli sevmiyorum o yuzden tarifte yazana uymuyorum göz karari azcik doküyorum iste Kirmasi da zevkli oluyor kavanozun arkasi ideal zeytinler icin :)

Kartanesi_26 canim sen miyom ameliyati olmustun dimi .. o ameliyati nasil yapiyolar kurtaj gibi mi ?
Arkadasim olacakta merak ediyor gobekten mi alttan mi ? Ben kurtaj gibi yapiliyor biliyorum ..

_Verda_ iyiyim şekerim biraz halsizim uyuyamadım gece, çok reflüm oldu.

Saye- canım adet olmuşsun, geçmiş olsun , acaba pıhtılaşma ya da genetik sıkıntı olabilir mi? Bir de sperm dna hasarı baktırsanıza kimyasal olması sürekli normal değil.

Kartanesi_26 canim sen miyom ameliyati olmustun dimi .. o ameliyati nasil yapiyolar kurtaj gibi mi ?
Arkadasim olacakta merak ediyor gobekten mi alttan mi ? Ben kurtaj gibi yapiliyor biliyorum ..
Cnm Bnmki sezeryan oldu bildigin kestiler aldılar... Birde lapıroskopi delik yöntemi ile yapılıyormuş... Sanırım yerine ve büyüklüğüne göre.... Rabbim şifasını versin arkadaşının... Sezeryan olacaksa korkmasın içini gzlce temizliyorlar

TaeYang canim bende genetiğe baktirmak istiyorum fakulteden randevu alacağım inşallah bir dahaki tedaviye var daha inşallah gerek kalmaz ama. Sperm genetigine de genetik bölümü mü bakacak onlarla mı görüşecegiz o konuyu hiç bilmiyorum

Günaydın güzelleşseler
LeYLa_21 cnm Bnm Hakkı'nda hayırlısı buymuş demekki,inşallah sorunsuz atlatırsın bu süreci... Rabbbim o gzl ailene sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin...
evet canım..ama annelik işte rahme düşünce o senin yavrun kuzun artık...insanın inancı olmasa çıldırır herhalde kartanem...çok zor gerçekten...çok bekledim mucizemi kızım kardeş hasretiyle yanıyor...eşim çok istiyor..Rabbim bilir en doğrusunu biz ne desek boş...sabahta balkonda yumurtaların üzerinde yavru çıkaracak güvercinimiz vardı..sabah baktım öle kalmış...başladım çığlık çığlık ağlamaya eşim koştu geldi ne oluyor diye...yavruların annesi ölmüş dedim..eşim sarıldı yapma böyle bak bende tükeniyorum..yavrumuz için ayakta durmalıyız..yine olacak...ikinci kez anne olacaksın yavrumuz kardeşsiz kalmayacak dedi...eşim en büyük destekcim..Allah ondan razı olsun..hepinizden razı olsun gülüm...bünyem kaldıramıyor...
Kızlar herkese günaydınlar,,
yarın annem ameliyata giricek hepinizden dua bekliyorum.
İnşallah güzel geçer ameliyatı.

)=
Rabbim sağlıkla ameliyattan çıkmasını nasip etsin çok geçmiş olsun gülüm..ilk gece mutlaka yanında olun..narkozdan çıkarken çok zor oluyor gülüm..boğaz sonuç ta..kusmaması öğürmemesi lazım...dikkat edin...başını bekleyin...inşallah sağlığına kavuşur gülüm...dualarımız seninle..
yarına aldım cumartesi gidecektim...uzadıkça ben yıpranıyorum..bir an evvel bitsin...valla doktor bayıltacaz dedi...genel anastezi sanırım...duanızı eksik etmeyin gülüm..kimisinine doktor alttan üstten ilaç veriyormuş sonra kendi düşsün diye..onuda sorcam...bakalım ne diyecek...

Saye- geçmiş olsun canım regl olmuşsun
_Verda_ canım Allah annene şifa versin inşallah sorunsuz geçer her şey
Al_pi ellerine sağlık canım benim de annemin turşuları meşhurdur hep o verir bana ama taşıması çok zor oluyor bu sene ben kendim yapayım az da olsa diyorum bakalım inş becerebilirim
LeYLa_21 sabır abla sabır tek ilaç bu geçecek inşallah...

Ben de annemlerdeyim hala bayrama kadar burda kalmaya karar verdim... Dün gece uyku tutmadı öyle youtube da dolaşırken hamilelik konularına girdim doğum hikayeleri vardı... Tutamadım kendimi çok ağladım... Belki yine de bilmeden isyandır bu ağlayışım ama elimde değil... Hiç umudum yok inanın... Zaten adet olamıyorum doğal yoldan olma umudum hiç kalmadı... Yalandan yine hevesleniyordum arada... Tüp deseniz olmuşu hazırını koyuyorlar yine olmuyor 2 tane koydular.. Geriye 2 kaldı ama onun da transferi kim bilir ne zaman olacak çünkü madden sıfırı tükettik toparlanmamız bayağı bir zaman alacak... Bilmiyorum çok umutsuzum.. Heves, hayal bile edemiyorum artık çünkü zakkum çiçeği gibi boğazımda düğümleniyor hepsi...

Bence de git kesinlikle üniversite hastanesine. Kadın doğuma bir sor, ürolojide bakılıyor da olabilir sperm dna hasarı için. Ama fakültede var mı bilmiyorum hiç. Her yerde olmayabilir.
Dediğin gibi inşallah tedaviye gerek kalmadan gelir bebişin ama yine de git bence.

amin gülüm..Rabbim hepimizin yüzünü tekrardan güldürsün..hayırlısıyla yarını atlatsam ebrucum...yarın kürtaj yapacak başka seçenek yoksa..belki düşmesi için ilaçda önerebilir..bir konuşacam doktorumla..hakkımızda hayırlısı be gülüm...
kendini üzme bitanem...Rabbim insana hiç ummadığı anda ne mucizeler yaşatıyor..kara günlerin ardından mutlaka aydınlığa kavuşacaz ben inanıyorum...Rabbim inşallah benden önce sana versin gülüm...yazdıkların beni çok duygulandırdı...duamızı şükrümüzü ve sabrımızı arttırmalıyız...Rabbim bu günü kadar kimin duasını geri çevirmişki...inşallah bizlerin dualarınıda geri çevirmeyecek...öpüyorum seni ablacım...

Korku degilde 4 sezenyani var bir daha keserlerse ne olur hali.. Yeni kaybetti bebegini ölü dogum yapti Gerci biri kurtajdi 3tane olmasi lazim ..
miyomlari cok baskent hastanesine gidiyor zaten doktor gel alalim demis sormamis nasil yapilacagini bende arkadasim oldu bi ona sorayim dedim..

Kolay canim ya ilk once az yap dene guzel olursa cesaret gelir .. Birde kendi yaptigin daha bi baska oluyor cok gurur veriyor aa yapabiliyorum oluyor :)

Anladım canımcım benim bu ikinci kullanışım klomeni ilkini zaten saymıyorum doktor dayadı ilacı gerisine bakmadı mahvetmişti beni... Rabb'im hayırlısını versin hakkımızda..

Kızlar herkese günaydınlar,,
yarın annem ameliyata giricek hepinizden dua bekliyorum.
İnşallah güzel geçer ameliyatı.

)=

Anneciğine çok geçmiş olsun kuzucum kolayca atlatır inşallah, şifalar versin Mevlam..

Ellerine sağlık kuzum ekşili mekşili yeniyo afiyet olsuun

_Verda_ evet canım zaten geçiyor artık yavaş yavaş zaman herşeyin ilacı bu durumumuza bin şükür daha beterlerinden korusun Allah

Amin canım amin inşallah..
Rabbim can sağlığı versin gerisi olur..
Bir zamanı vardır elbet..

Gecen yilin bunlar bitti gitti :)

Eline sağlık canım beceriklisin maşallah..

=)

_Verda_ iyiyim şekerim biraz halsizim uyuyamadım gece, çok reflüm oldu.

Canım benimde çok midem yanıyodu hamileyken.
Hamilelik dışında pek mide ağrısı çekmem,
ama gebelikte baya kötü oluyodum..
Geçicek bunlar oğluş gelince =)
ufak tefek bir şeyler aldın mı canım kıyafet vs bebek için?

Saye- canım Allah annene şifa versin inşallah sorunsuz geçer her şey
.[/USER]
Saye-

Amin inşallah canım her zaman için "hayırlısı..."
Dua edin gülüm ameliyat iyi geçsin inşallah..

Al_pi cnm o zmn onu sezeryan yapmazlar anladığım kadarıyla çocuğu da yok... Offff offff işte asla sitem degil ama böle yaşanmışlıkları duyunca neden herkes spiral taktırırken biz daha yolun en başında.... Neyse derin nefes ve sabır ve şükür... Ama gercekten çok büyük bir sınavdayız, şuanda ezan okunuyor Rabbim bizlerede hayırlısıyla tatdırmayı nasip et o gzl duyguyu...

Son düzenleme:
LeYLa_21 cnm bnmmm,bnmde eşim acayip destek olmuştu her ağladığımda sarıldı onun omzu ıslanmıştı... Eşime inan o dönemde bir kez daha aşık olmuştum çok dogru bir karar vermişim demiştim bu dönemde hep gözüne bu tarz olaylar çarpacak sen yine şükreteceksin... Bnmde kürtaj sonrası bir sabah yürümek istedi cnm,gayet iyiydim bide baktım Kı bir tavuk bir horoz arkasında 2 civciv sabah yemlenmesine çıkmışlar... Gerisini sen düşün işte... Ama inan toparlanıyorsun,kızına sarıl kokusunu Çek içine ve çok şanslı olduğunu hiç unutma cnm Bnm...

Metanetini hiçbir zaman bırakma ablacım... Mutlaka bir hayrı vardır.. Yarın sana kolaylıklar versin Rabbim.. En hayırlısı neyse o yöntemle olur inşallah..

Çoğu zaman telkin etmeye çalışıyorum kendimi ama bazen çok üst üste geliyor her şey.. Hele bebek mevzusu her zaman bir derin yara... Rabbim isteyen herkese en hayırlı vakitte versin inşallah.. Dualarımızın kabul olduğu zaman gelecek hepimizin inşallah ama maalesef gücümün kalmadığını hissediyorum

Bir kurtaj bir sezeryan sonraki saglikli kizi oldu sezeryan simdide erkekti dogdu sezeryanla ama yasamadi cok sukur bi kizi var saglikli ..
Sinav canim sinav rabbim bizlerinde sesini duyacak yeterki hayirlisiyla versin..

Kolay canim ya ilk once az yap dene guzel olursa cesaret gelir .. Birde kendi yaptigin daha bi baska oluyor cok gurur veriyor aa yapabiliyorum oluyor :)
Tabiki de bayramda eve bir gideyim salatalıkla denerim bir diyorum sonra inşallah o güzel olursa diğerlerine girişirim.. Tabiki de hem de nasıl gurur verir yemesi bile başka gelir insana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…