- 15 Ağustos 2015
- 2.030
- 5.252
- 88
Gecmiş olsun zeynepcm ne ameliyatına giriyor annen? Rabbim şimdiden şifasını versin,hmncecik iyileşir inşallahKızlar herkese günaydınlar,,
yarın annem ameliyata giricek hepinizden dua bekliyorum.
İnşallah güzel geçer ameliyatı.
)=
Gecmiş olsun zeynepcm ne ameliyatına giriyor annen? Rabbim şimdiden şifasını versin,hmncecik iyileşir inşallah
Benimki cok limonlu olmustu bu sene zeytinim o yuzden ustune limon sıkılmadan yiyoruzSüper görünüyorlar ellerine sağlık kuzum ikisine de bayılırım olsa da yesek o kırma zeytinlere limonu sıkıp sıkıp ne yenirdi :)
Sagol canim bizim memlekette zeytin yok hicte bilmeyiz kurmayi yapmayi evlendim buraya geldim hadi bi deneyelim dedik cok guzel oldu iki senedirde yapiyorum bu sene 3 olacak :) Seninde eline saglik canim ..Al_pi canım ben de kendi zeytinimi kendim kurarim her yıl çok da güzel olur bayılırım ellerine sağlık
Gecen yil cok yaptim domates sosu hic yemedik desem yeridirBende bu aralar kış hzrlıklarında başlamayı düşünüyorum.domates sosu yapacağız annemle kısmetse haftaya,biz yapınca 3 ev için yapıyoruz...misss gibi kışın yemeklere kullan gitsin.
Al_pi ooooh ellerine saglık ne gzl duruyor bayılırım turşuyaaaaa... Bende aynen senin gibi sirke çok sevmem.. Ayyy bir tabak uzatsana kıs
Rabbim kolay gecitlerden gecirsin canim.. Insallah iyi gecer ameliyati ..Guatr ameliyatı canım,kitleler var temizlencek.
Sağol canım..
_Verda_ zeynebim Allah annene şifa versin ameliyatı çabucak atlatir inşallah
Rabbim kolay gecitlerden gecirsin canim.. Insallah iyi gecer ameliyati ..
Aynen canim ya icime sine sine yiyorum
Kötüyü cagirmayin iyi gececek iyi olacak annem rahatlayacak de insallahta öyle olacakİnşallah Alpim ses tellerine bir şey olmasın da (en büyük korkumuz o)
boğaz da gerçekleşecek ameliyat.
Rabbim Şafi İsmiyle ŞİFA VERSİN İNŞALLAH..
Guatr ameliyatı canım,kitleler var temizlencek.
Sağol canım..
Günaydın şekerim nasılsın?Hayırlı günler kızlar nasılsınız
Kötüyü cagirmayin iyi gececek iyi olacak annem rahatlayacak de insallahta öyle olacak
İnşallah güzel geçer ameliyatı enyam.
_Verda_ canım şükür regl oldum dün bu sefer baya ağrılı ve yoğun hiç böyle olmazdı nasibimiz böyleymis. Köydeyim hala yarın nöbete gideceğim nasip olursa hayat akıp gidiyor
Benim de canım çekiyor.Tarifini okuyunca canım çekti kız gecenin bu saatinde hamile olsa adamı turşucuya gönderirdimbende hiç turlu yapmadım ama zor geliyo bana ayarını tutturmak yaa hazır biri yaparsa yemesi çok güzel oluyo da
Çok güzel görünüyor resimden canım bayıldım. Ben turşuyu bi kere yaptım çok sirkeli olmuştu. Korkuyorum yapmaya açıkçası. Tamam yaparsam sirkesini as koyarım. Nohutu biliyorum. Zeytinlerde çok güzel. Ben de geçen sene hepsini elimde tek tek kırmıştım.10 çay bardagı sirke miBen 10 kaşık koyarim yerinde olsam
Ben hersene yaparim ama hic tarifle bilmiyorum göz karari koyuyorum sirkeyi tursuda cok sevmedigim icin az koyuyorum sarimsak daha guzel aroma veriyor birde nohut at icine mayalandiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?