Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Gecmiş olsun zeynepcm ne ameliyatına giriyor annen? Rabbim şimdiden şifasını versin,hmncecik iyileşir inşallah

Guatr ameliyatı canım,kitleler var temizlencek.
Sağol canım..

Süper görünüyorlar ellerine sağlık kuzum ikisine de bayılırım olsa da yesek o kırma zeytinlere limonu sıkıp sıkıp ne yenirdi :)
Benimki cok limonlu olmustu bu sene zeytinim o yuzden ustune limon sıkılmadan yiyoruz
Al_pi canım ben de kendi zeytinimi kendim kurarim her yıl çok da güzel olur bayılırım ellerine sağlık
Sagol canim bizim memlekette zeytin yok hicte bilmeyiz kurmayi yapmayi evlendim buraya geldim hadi bi deneyelim dedik cok guzel oldu iki senedirde yapiyorum bu sene 3 olacak :) Seninde eline saglik canim ..

Gecen yil cok yaptim domates sosu hic yemedik desem yeridir Bu sene yapmiycam o yuzden biraz taze fasulye patlican yapacagim dolaba koymak icin o kadar oda Allah nasip ederse yani
Bu gecen yılin tursusu kalmadi yoksa yollardim

Rabbim kolay gecitlerden gecirsin canim.. Insallah iyi gecer ameliyati ..

İnşallah Alpim ses tellerine bir şey olmasın da (en büyük korkumuz o)
boğaz da gerçekleşecek ameliyat.
Rabbim Şafi İsmiyle ŞİFA VERSİN İNŞALLAH..

_Verda_ canım şükür regl oldum dün bu sefer baya ağrılı ve yoğun hiç böyle olmazdı nasibimiz böyleymis. Köydeyim hala yarın nöbete gideceğim nasip olursa hayat akıp gidiyor

T TAE yang iyiyim canım sen nasılsın annemin yanında takılıyorum bi kaç gündür sen nasılsın

İnşallah güzel geçer ameliyatı enyam.

İnşallah şeker parem sen nasılsın bakalım =)

_Verda_ canım şükür regl oldum dün bu sefer baya ağrılı ve yoğun hiç böyle olmazdı nasibimiz böyleymis. Köydeyim hala yarın nöbete gideceğim nasip olursa hayat akıp gidiyor

Olsun gülüm sökülmek iyidir, halk tabiriyle =)
hayat bir şekilde devam ediyo canım
en büyük acılarda bile donup kalmıyo..
inançlı insanlarız umudumuz var...
sadece zaman gerek. .

Tarifini okuyunca canım çekti kız gecenin bu saatinde hamile olsa adamı turşucuya gönderirdimbende hiç turlu yapmadım ama zor geliyo bana ayarını tutturmak yaa hazır biri yaparsa yemesi çok güzel oluyo da
Benim de canım çekiyor. Benimde hep köyden gönderirler eşimin baktığı hayvan sahipleri. Çok güzel yapıyorlar. Pek gerek kalmıyor benim bi şey yapmama.

Çok güzel görünüyor resimden canım bayıldım. Ben turşuyu bi kere yaptım çok sirkeli olmuştu. Korkuyorum yapmaya açıkçası. Tamam yaparsam sirkesini as koyarım. Nohutu biliyorum. Zeytinlerde çok güzel. Ben de geçen sene hepsini elimde tek tek kırmıştım.
Ağız tadıyla yersin inş canım.
Senden tiyolar alırım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…