Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Evet canım iyiki kuzum var.Rabbime şükrediyorum ona bana verdiği için... Aminnnnnnn canım sağolasın... Rabbim sizlerede nasip etsin gülüm inşllh...
Amin gülüm Allah razı olsun... Inşallah tekrar nasip olur... Yavruma müjdeyi veremeden kardeşi melek oldu... Ona çok üzülüyorum.. Rabbim acımı hafifletsin... Kürtajıda hayırlısı ile atlatsaydım... Biraz daha ferahlayacaktım...

Kızına söylemediyseniz çok iyi yapmışsınız abla birde ona anlatma derdi olacaktı şimdi en azından onun kafası karışmasın. Tabiki tekrar nasip olacak Allah'ın izniyle ne kadar çok istediğini bizde Allah da biliyor ablacım. Kürtajda kolayca geçer inşallah korkma sen Allah yardım edecektir

Mor Seven nasılsın canım? Ne turşusu yapcaksın bakimm:) spor çok iyidir bende eskiden hep yapardım birazda ondan kilo aldım. Çocuk istediğimizden beri ha olur diye diye gidemiyorum gitsemde 1 ay da bırakıyorum ya hamileysem diye.. Aslında olcağu varsa olur ama insanız işte duramıyoruz

Netten aldım tarifini çok güzel diyorlar haftaya deneyeceğim bakalım. Ben de spor yapardım düzenli iyi geliyor canım. Aslında spor yapınca daha çabuk hamile kalınıyor. Kıyafetlerimin çoğunu giyemiyorum artık dert oldu bana. Sürekli bi şeylerle uğraşınca insan mutlu oluyor
Bu turşuyu deneyeyim beğenirsem size söylerim. Güzel yemek, pasta yaparım ama bu turşuyu bir kere denedim olmadı çok zor geliyor bana. Herkes turşu kuramıyor belki bu güzel olur bilmiyorum.

Tarifini okuyunca canım çekti kız gecenin bu saatinde hamile olsa adamı turşucuya gönderirdimbende hiç turlu yapmadım ama zor geliyo bana ayarını tutturmak yaa hazır biri yaparsa yemesi çok güzel oluyo da

10 çay bardagı sirke mi Ben 10 kaşık koyarim yerinde olsam
Ben hersene yaparim ama hic tarifle bilmiyorum göz karari koyuyorum sirkeyi tursuda cok sevmedigim icin az koyuyorum sarimsak daha guzel aroma veriyor birde nohut at icine mayalandiriyor

Eki Görüntüle 1874832 Mor Seven böyle yapiyorum ben .. Ayy hamileler bakmayin buraya neyseki herkesin alabilecegi bisi Yinede özür diliyorum bilgi paylasinca güzel kirma zeytinlerimde ekstra

Süper görünüyorlar ellerine sağlık kuzum ikisine de bayılırım olsa da yesek o kırma zeytinlere limonu sıkıp sıkıp ne yenirdi :)

Hayırlı geceler herkese nasilsiniz kızlar

Al_pi canım ben de kendi zeytinimi kendim kurarim her yıl çok da güzel olur bayılırım ellerine sağlık

Bende bu aralar kış hzrlıklarında başlamayı düşünüyorum.domates sosu yapacağız annemle kısmetse haftaya,biz yapınca 3 ev için yapıyoruz...misss gibi kışın yemeklere kullan gitsin.
Al_pi ooooh ellerine saglık ne gzl duruyor bayılırım turşuyaaaaa... Bende aynen senin gibi sirke çok sevmem.. Ayyy bir tabak uzatsana kıs

Canım 6 ay kullandım klomen bir işe yaramadı bende.
Sonradan buna geçildi.
Nasip bakalım hayırlısı olsun hakkımızda..

Canımmm sana da iyi akşamlar iyiyim çekirdek çitliyorum sen nasılsın?

Dün gece erken uyudum canım birden uyku bastırdı,
camı açık uyumuştum geçenlerde,
hafif bir öksürük var
inşallah üşütmemişimdir yaz günü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…