- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
Canımmm sana da iyi akşamlar iyiyim çekirdek çitliyorumu-mutlu lale İyi akşamlar canım nasılsın?
Evet canım iyiki kuzum var.Rabbime şükrediyorum ona bana verdiği için... Aminnnnnnn canım sağolasın... Rabbim sizlerede nasip etsin gülüm inşllh...
Amin gülüm Allah razı olsun... Inşallah tekrar nasip olur... Yavruma müjdeyi veremeden kardeşi melek oldu... Ona çok üzülüyorum.. Rabbim acımı hafifletsin... Kürtajıda hayırlısı ile atlatsaydım... Biraz daha ferahlayacaktım...LeYLa_21 ablacım çok üzüldün Allah sabır versin içini ferahlatsın inşallah.. rabbim yeniden kızına bir kardeş versin inşallah. Çok şükür ki kızın var Allah onu size bağışlasın..
Canım durdumu kanaman inşallah kötü bişey yoktur?
Haklısın canım nasıl iyi hissedeceksen öyle yap sen
İnşallah hayırlara çıkar rüyam canım bilinç altı insanı rahat bırakmıyoinşallah güzel haberleri alırız senden de bakalımmm
Doğumu mu düşünüyosun yoksa ondan öı rüyana giriyohamile olmayan için iyi doğum yapmak ama hamile için yorum ne bilemedim o kafayla okumadığım için hiç her rüyayı acaba bebek mi diye okuyorum daaa sen dur şimdi doğurma daha büyüsün bebiş öyle orası daha rahat hem takılsın bir süre daha benden söylemesi
Canım sen inşallah bi hamile kal hepsine alışırsın merak etme işin ucunda bir melek olacak çünkü
Canım testin pozitif çıkmış hadi inşallah vardır bebişin yaaa
Kızına söylemediyseniz çok iyi yapmışsınız abla birde ona anlatma derdi olacaktı şimdi en azından onun kafası karışmasın. Tabiki tekrar nasip olacak Allah'ın izniyle ne kadar çok istediğini bizde Allah da biliyor ablacım. Kürtajda kolayca geçer inşallah korkma sen Allah yardım edecektirEvet canım iyiki kuzum var.Rabbime şükrediyorum ona bana verdiği için... Aminnnnnnn canım sağolasın... Rabbim sizlerede nasip etsin gülüm inşllh...
Amin gülüm Allah razı olsun... Inşallah tekrar nasip olur... Yavruma müjdeyi veremeden kardeşi melek oldu... Ona çok üzülüyorum.. Rabbim acımı hafifletsin... Kürtajıda hayırlısı ile atlatsaydım... Biraz daha ferahlayacaktım...
Mor Seven nasılsın canım? Ne turşusu yapcaksın bakimm:) spor çok iyidir bende eskiden hep yapardım birazda ondan kilo aldım. Çocuk istediğimizden beri ha olur diye diye gidemiyorum gitsemde 1 ay da bırakıyorum ya hamileysem diye.. Aslında olcağu varsa olur ama insanız işte duramıyoruz
Tarifini okuyunca canım çekti kız gecenin bu saatinde hamile olsa adamı turşucuya gönderirdimEki Görüntüle 1874815
Netten aldım tarifini çok güzel diyorlar haftaya deneyeceğim bakalım. Ben de spor yapardım düzenli iyi geliyor canım. Aslında spor yapınca daha çabuk hamile kalınıyor. Kıyafetlerimin çoğunu giyemiyorum artık dert oldu bana. Sürekli bi şeylerle uğraşınca insan mutlu oluyor
Bu turşuyu deneyeyim beğenirsem size söylerim. Güzel yemek, pasta yaparım ama bu turşuyu bir kere denedim olmadı çok zor geliyor bana. Herkes turşu kuramıyor belki bu güzel olur bilmiyorum.
10 çay bardagı sirke miEki Görüntüle 1874815
Netten aldım tarifini çok güzel diyorlar haftaya deneyeceğim bakalım. Ben de spor yapardım düzenli iyi geliyor canım. Aslında spor yapınca daha çabuk hamile kalınıyor. Kıyafetlerimin çoğunu giyemiyorum artık dert oldu bana. Sürekli bi şeylerle uğraşınca insan mutlu oluyor
Bu turşuyu deneyeyim beğenirsem size söylerim. Güzel yemek, pasta yaparım ama bu turşuyu bir kere denedim olmadı çok zor geliyor bana. Herkes turşu kuramıyor belki bu güzel olur bilmiyorum.
Eki Görüntüle 1874832Mor Seven böyle yapiyorum ben .. Ayy hamileler bakmayin buraya neyseki herkesin alabilecegi bisi Yinede özür diliyorum bilgi paylasinca güzel kirma zeytinlerimde ekstra
Hayırlı geceler herkese nasilsiniz kızlar
Sağol haticem Amin inşallah gülüm... Dua eden gönülleriniz hiç keder görmesin canım.LeYLa_21 ablacim dualarimiz seninle inşallah bu zor günleri çabucak atlatirsin
Niyeyse ilk etapda klomen veriyolar heralde :/
Açıkcası niye en etkilisiyle başlamıyolar anlamış değilim kesin sonuca gitmeye uğraşmaktan çok başlarından savıp bizi uğraştırma yolunda doktorlar sanırım...
Canımmm sana da iyi akşamlar iyiyim çekirdek çitliyorumsen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?