Sagolasin canimayy çok tatlılar.
ben de kedi sahiplenmek istiyorum ama bakamam diye cesaret edemedim hiç.
Amin canım. sağlıklı sıhhatli olsunlar Rabbim ne nasip ederse başımız üstüne:)Amin canim.. Senin kizin yolda belki oglusunda pesine gelirRabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.. Sen nasilsin canim? Bulantilar hafifledi mi
Allahim hepimize saglikli evlatlar nasip etsin.. Gonderirim fotolarini tabiAz kalmis seminere de. Spor da cok iyi geliyor gercekten ben de ramazan oncesi gittim 3 ay kadar.
Şunların tipine bakkk:))) Çok merhametlisin Rabbim gönlüne göre versin
yamukprenses
Evet canim yenim geldim aranıza insallah uğurlu gelirsiniz bana. Yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum insallah sonu hayırlı olur
Az kaldı biraz daha zaman ilerlesin hamileligin en guzel demlerini yasayacaksin ins.Amin canım. sağlıklı sıhhatli olsunlar Rabbim ne nasip ederse başımız üstüne:)
İdare ediyorum canım değişiyor bazen iyi bazen kötü çok şükür
Sen nasılsın nasıl gidiyor
Allah kolaylık versin canım.Ben hamileliğin o demlerindeyken sizin güzel haberlerinizi de almak nasip olsun:)Az kaldı biraz daha zaman ilerlesin hamileligin en guzel demlerini yasayacaksin ins.Ben bildigin gibi ayniyim. Ise gidip geliyoruz..
İyiyim canım beklemedeyim sen nasılsın..
Bugün 12. günüm kuzum ben eğer regl olmazsam ay sonuna kadar beklemeyi düşünüyorum ne kadar sabredebilirsem artık :)
Geçen yıl sen de çatlatma iğnesiyle mi gebe kalmıştın canım.. Bu arada bu geçtiğimiz iki gün o kadar ağrım oldu ki korktum yine iç kanama mı geçircem diyeRabbim hayırlısını nasip etsin güzel hayırlı haberler verebilmemi nasip etsin inşallah..
Amin canım inşallah♥Allah kolaylık versin canım.Ben hamileliğin o demlerindeyken sizin güzel haberlerinizi de almak nasip olsun:)
Enyalios kan pıhtılaşması bende de çıktı canım,ben ilk tüp bebek denemem de kendim vurdum hep iğnelerimi,ucu çok ince kıl gibi,girdiğini çıktığını anlamıyorsun acımıyor,o yüzden onu kendine dert etme canım.İlk gün vururken alışkın olmadığın için zorlanırsın ama sonra elin alışır
Amin canim sagolasin. Gordum ki hepimizin yureginde o merhamet var. Senin de güzel haberlerini tez vakitte aliriz insCanım benim Rabb'im bu merhametinin mükâfatını dualarının kabulüyle versin sana inşallah
Ben de iyiyim canım, hayırlısı inşallah..
Evet geçen sene femera içmiştim, klomenden çok daha ağır bir hap.
Yumurtalıklara etki ediyo,
bana iyi gelmişti.
Amin canim sagolasin. Gordum ki hepimizin yureginde o merhamet var. Senin de güzel haberlerini tez vakitte aliriz ins
canım her hastalıkta tedavi algoritması vardır, en basit tedaviden başlanır, sonuç alınamazsa daha ileri yöntemler.Niyeyse ilk etapda klomen veriyolar heralde :/
Açıkcası niye en etkilisiyle başlamıyolar anlamış değilim kesin sonuca gitmeye uğraşmaktan çok başlarından savıp bizi uğraştırma yolunda doktorlar sanırım...
canım her hastalıkta tedavi algoritması vardır, en basit tedaviden başlanır, sonuç alınamazsa daha ileri yöntemler.
Canım durdumu kanaman inşallah kötü bişey yoktur?u-mutlu lale
Amin canim benim insallah isteyen herkesin bebisi bebisleri olur :) gerçekten zor bir süreç maddi ve manevi olarak yıpranıyorsun yasım da küçük degil ki küçük olsa inan takmam bu kadar kafaya
Yerleşme kanaması mı bilmiyorum ki Canim 4. Günü falan olsa derim tamam yerleşme kanaması ama bugun 7. Günü olunca baya korktum be hala korkuyorum inan tuvalate bile korka korka gidiyorum
Haklısın canım nasıl iyi hissedeceksen öyle yap senu-mutlu lale canım şimdilik gitmeyi düşünmüyorum perşembe nöbet de regl olmamış olursam kan veririm. Geçen sene de kan vermekten çok yoruldum
İnşallah hayırlara çıkar rüyam canım bilinç altı insanı rahat bırakmıyoAynen canım inşallah diyorum ben de..
Belim çok ağrıyor bir kaç gündür.
Kuyruk sokumunun üst kısmı.
Hayırlısı inşallah..
Bu arada rüyan çok güzelmiş..
Rabbim en yakın zamanda nasip eylesin. .
Doğumu mu düşünüyosun yoksa ondan öı rüyana giriyoben de 2 gündür rüyamda doğuruyorum ya.
bugün gördüğüm çok saçma sapandı ama
bişiler veriyorum çocuk doğmuş olarak geliyo filan
Canım sen inşallah bi hamile kal hepsine alışırsın merak etme işin ucunda bir melek olacak çünküNeden olmasın, belki hemen oğluşundan sonra hamile kalırsın
=)
hayırlısı canım, iyiyim, halsizlik var biraz bel ağrısı filan çekiyorum.
bir hafta var beklenen adet tarihine,
belki de psikolojiktir,
coraspin vermişti doktor folik asitle,
bugün arayıp sorcam bi coraspine devam edeyim mi diye,
bir gende pıhtılaşma çıktı benim biliyosun,
önlem amaçlı gebe kalırsam pıhtılaşma iğnesi vericekmiş,
ve hep yatacağım için..
(şimdiden o iğneyi nsl yaparım'ın stresi sardı)
hemşire de değiliz ki vay arkadaş yaa
Canım testin pozitif çıkmış hadi inşallah vardır bebişin yaaaLeYLa_21
Gunaydin Canim ne yaptın gittin mi doktora insallah bebisin sagliklidir dun bol bol dua ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?