Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

ayy çok tatlılar.
ben de kedi sahiplenmek istiyorum ama bakamam diye cesaret edemedim hiç.
Sagolasin canim Niyetim vardi ama bunlara mecbur kaldim bakmaya. Bir gece daha kalsalar disarda ölme ihtimalleri çok yüksekti. Biraz erken geldiler evimize

Amin canım. sağlıklı sıhhatli olsunlar Rabbim ne nasip ederse başımız üstüne:)
İdare ediyorum canım değişiyor bazen iyi bazen kötü çok şükür
Sen nasılsın nasıl gidiyor

yamukprenses Canım benim şu an totem olarak gözüküyor.
Regl tarihime var daha, hayırlısı olsun hakkımızda,
buraya uğramana sevindim. .

Sen nasılsın,
neler yapmaktasın?

yamukprenses
Evet canim yenim geldim aranıza insallah uğurlu gelirsiniz bana. Yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum insallah sonu hayırlı olur

İnşallah canım, sana uğurlu gelicek burası.
Güzel bir haber gelsin artık birimizden. .

=)

Amin canım. sağlıklı sıhhatli olsunlar Rabbim ne nasip ederse başımız üstüne:)
İdare ediyorum canım değişiyor bazen iyi bazen kötü çok şükür
Sen nasılsın nasıl gidiyor
Az kaldı biraz daha zaman ilerlesin hamileligin en guzel demlerini yasayacaksin ins. Ben bildigin gibi ayniyim. Ise gidip geliyoruz..

Ben de iyiyim canım, hayırlısı inşallah..
Evet geçen sene femera içmiştim, klomenden çok daha ağır bir hap.
Yumurtalıklara etki ediyo,
bana iyi gelmişti.

İnşallah canım elim alışır, ben de sadece bir gende var.
Doktor riske atmak istemiyo, şu an folik asit ve coraspin kullanıyorum..
Seni buralarda görmek çok güzel, öpüyorum. .

Canım benim Rabb'im bu merhametinin mükâfatını dualarının kabulüyle versin sana inşallah
Amin canim sagolasin. Gordum ki hepimizin yureginde o merhamet var. Senin de güzel haberlerini tez vakitte aliriz ins

Ben de iyiyim canım, hayırlısı inşallah..
Evet geçen sene femera içmiştim, klomenden çok daha ağır bir hap.
Yumurtalıklara etki ediyo,
bana iyi gelmişti.

Niyeyse ilk etapda klomen veriyolar heralde :/
Açıkcası niye en etkilisiyle başlamıyolar anlamış değilim kesin sonuca gitmeye uğraşmaktan çok başlarından savıp bizi uğraştırma yolunda doktorlar sanırım...

canım her hastalıkta tedavi algoritması vardır, en basit tedaviden başlanır, sonuç alınamazsa daha ileri yöntemler.

canım her hastalıkta tedavi algoritması vardır, en basit tedaviden başlanır, sonuç alınamazsa daha ileri yöntemler.

Keşke ölçüp biçip de en iyisinden başlasalar işte :/
Pcos yada pko neyse etiket gibi yapıştırıp geçiyolar.. Ne derecede ilerlemiş mi diye detayına bakmıyolar mesela sonuçta herkeste etkileri aynı değil ki.. Yani kısacası uzuuun zaman lazım deniyceksin olmadı başka sebepler aranacak derken....
Neticede nasip ne zamansa o zamana olacak buda hayatın gerçeği :)

LeYLa_21 ablacım çok üzüldün Allah sabır versin içini ferahlatsın inşallah.. rabbim yeniden kızına bir kardeş versin inşallah. Çok şükür ki kızın var Allah onu size bağışlasın..
Canım durdumu kanaman inşallah kötü bişey yoktur?
u-mutlu lale canım şimdilik gitmeyi düşünmüyorum perşembe nöbet de regl olmamış olursam kan veririm. Geçen sene de kan vermekten çok yoruldum
Haklısın canım nasıl iyi hissedeceksen öyle yap sen
İnşallah hayırlara çıkar rüyam canım bilinç altı insanı rahat bırakmıyo inşallah güzel haberleri alırız senden de bakalımmm
ben de 2 gündür rüyamda doğuruyorum ya.
bugün gördüğüm çok saçma sapandı ama
bişiler veriyorum çocuk doğmuş olarak geliyo filan
Doğumu mu düşünüyosun yoksa ondan öı rüyana giriyo hamile olmayan için iyi doğum yapmak ama hamile için yorum ne bilemedim o kafayla okumadığım için hiç her rüyayı acaba bebek mi diye okuyorum daaa sen dur şimdi doğurma daha büyüsün bebiş öyle orası daha rahat hem takılsın bir süre daha benden söylemesi

Canım sen inşallah bi hamile kal hepsine alışırsın merak etme işin ucunda bir melek olacak çünkü
LeYLa_21
Gunaydin Canim ne yaptın gittin mi doktora insallah bebisin sagliklidir dun bol bol dua ettim
Canım testin pozitif çıkmış hadi inşallah vardır bebişin yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…