Amin gülüm inşallahRabb'im şefaatlerinden mahrum etmesin sizleri
Amin gülüm gerçekten çok büyük bir acı... Rabbim sanada tekrar nasip etsin.. Benden önce sana versin Zeynepcim.. Senin acının tarifi de yok... Bende sabah beri perişanım.. Rabbim kimseyi böyle imtihan etmesin düşmanımı dahi....
Çok üzüldüm canım seni çok iyi anlıyorum. Benim Bebeğimi de benden kürtajla aldılar. üzüldüm ne yapayım elimden hiçbir şey gelmedi. Cennette bir meleğin oldu canım. İnş öteki tarafta bizi karşılamaya geleceklerAllah razı olsun kızlar dua eden dilleriniz dert görmesin... Güzel haber ve çok isterdim ama malesef yavrum ölmüş.. Cumartesi kürtaj olacam.. Yıkılmış haldeyim.. Zorla yazıyorum..
Abla ne diyeceğimi bilmiyorum hakkında hayırlısı buymuş demekki Rabbimin vardır bir bildiği çok üzüldüm gerçekten Rabbim sabır versin abla ;( ;( ;(Allah razı olsun kızlar dua eden dilleriniz dert görmesin... Güzel haber ve çok isterdim ama malesef yavrum ölmüş.. Cumartesi kürtaj olacam.. Yıkılmış haldeyim.. Zorla yazıyorum..
Allah razı olsun gülüm. Bende iyiki sizin gibi güzel yürekli insanları tanımışım.. Allaha şükür inançlı insanlarız.. Rabbimin elbet vardır bir bildiği... Yazın beni çok duygulandırdı.babanada geçmiş olsun canım... Rabbim tez vakitte benden önce anne olmanı nasip etsin.. Benim zaten çok şükür bir kuzum var..onunla teselli oluyorum.. Birinide cennete gönderdim... Rabbim den gelene razıyız daima.. Herzaman herşeyin hayırlısını diliyorum ve dilemeyede devam edecem... Inşallah tekrar Rabbim nasip etsin gebe kalmayı.. Isteyen herkese anneliği tattırsın Yüce Mevlam...Çok üzüldüm canım seni çok iyi anlıyorum. Benim Bebeğimi de benden kürtajla aldılar. üzüldüm ne yapayım elimden hiçbir şey gelmedi. Cennette bir meleğin oldu canım. İnş öteki tarafta bizi karşılamaya gelecekler
En kısa sürede atlatıcaksın inş. Yüreğin çok güzel Rabbim sana daha güzel günler gösterecek inşallah. Her şeyde bir hayır vardır canım. Bak ben kaybettikten 4 ay sonra babam çok kötü bir enfeksiyon geçirdi kalbine doğru ilerliyordu. Ablamın bebeği vardı ben yanında kaldım 20 gün. Demek ki yaşlı babacığımı Rabbim refakatçisiz bırakmak istememiş sevabını da bana vermek istemiş o nedenle her şey birbirine bağlı.
Öpüyorum seni güzel yanaklarından. Çok seviniyorum sizin gibi insanlar tanıdığım için. Her zaman yanındayız
Sağol canım amin inşallah gülüm...Abla ne diyeceğimi bilmiyorum hakkında hayırlısı buymuş demekki Rabbimin vardır bir bildiği çok üzüldüm gerçekten Rabbim sabır versin abla ;( ;( ;(
Amin özlemcim inşallah gülüm.. Yüreğim dağlandı. Biliyorum hepimiz yaşadık ama insan çektiğini biliyor işte.bugün şehidimizin kardeşi beni aradı. Kendi derdimi unuttum onun ağlamalarıyla..gerçekten acılar bazen üstüste geliyor.. Rabbim kaldıramayacağımız yükler yüklemesin inşallah...LeYLa_21 ablacim Rabbim sabır versin, ferahlik versin kalbine. Sen çok guclusun ki Allahim sana böyle bir sinav vermis. Hayırlı vakitte sağlıkla inşallah gelir kızının kardesi. Sadece biraz daha sabretmek gerekecek.
Bu ara ulkece zor günler geciyoruz. Bazen tahmin bile edemedigimiz acilar birilerinin sinavi oluyor. Ama sinav ne kadar buyukse odul de o kadar buyuktur. Inaniyorum. Bu dunyada olmasa da obur tarafta mukafati olur..Amin özlemcim inşallah gülüm.. Yüreğim dağlandı. Biliyorum hepimiz yaşadık ama insan çektiğini biliyor işte.bugün şehidimizin kardeşi beni aradı. Kendi derdimi unuttum onun ağlamalarıyla..gerçekten acılar bazen üstüste geliyor.. Rabbim kaldıramayacağımız yükler yüklemesin inşallah...
Amin canım inşallah...Bu ara ulkece zor günler geciyoruz. Bazen tahmin bile edemedigimiz acilar birilerinin sinavi oluyor. Ama sinav ne kadar buyukse odul de o kadar buyuktur. Inaniyorum. Bu dunyada olmasa da obur tarafta mukafati olur..
Döndük canım işlerin içine daldım bile.Mor Seven iyiyim canım sağolasin sen nasılsın tatilden döndünüz mü?
Biliyor musun ben sokaktan 1 aylık iki kedi sahiplendim. Yoksa oleceklerdi. Anneleri yoktu. Veterinere götürdük cok bakımsız kalmışlar simdi afacan oldular. Bir kızım bir oğlum oldu♡^_^♡
Cok masumlar yaDöndük canım işlerin içine daldım bile.
Amanın maşallah ne güzel yapmışsın. Bir sürü sevap yükledin. Allah razı olsun senden. Hem hayatını değiştirip neşe getirmişlerdir sana. Ben de bugün babama verdiğim kuşlarımı aldım. Nasıl özlemişim onları bir sürü öptüm.
Kedileri çok seviyorum çok komik hayvanlar.
Ay çok büyük bir hayır işlemişsin canım:)Mor Seven iyiyim canım sağolasin sen nasılsın tatilden döndünüz mü?
Biliyor musun ben sokaktan 1 aylık iki kedi sahiplendim. Yoksa oleceklerdi. Anneleri yoktu. Veterinere götürdük cok bakımsız kalmışlar simdi afacan oldular. Bir kızım bir oğlum oldu♡^_^♡
Nasıl masumlardır komik püsükler. Bu hayvanları alıp içime sokasım geliyor.Cok masumlar yatatil donusu isler cok oluyor. Ogretmendin degil mi canim? Yakinda okullar da acilir.. Zaman nasil gecer anlamazsin bile
Amin canim.. Senin kizin yolda belki oglusunda pesine gelirAy çok büyük bir hayır işlemişsin canım:)
Rabbim gönlünün temizliğine göre versin
İnşallah gerçektende bir kızın bir oğlun olur
Allahim hepimize saglikli evlatlar nasip etsin.. Gonderirim fotolarini tabiNasıl masumlardır komik püsükler. Bu hayvanları alıp içime sokasım geliyor.
derandiren in dediği gibi Rabbim sana 1 kız 1 erkek bebiş verir inşallah
1 eylülde seminerim başlıyor. Çok şükür sonra bayram sonra okul açılıyor.Yoksa bu evde çoğu zaman yalnız kalıyorum o nedenle bu sene ister bebek olsun olmasın spora gideceğim ve haftasonu kurs açacağım.
Bi ara gönder şu minnoşların fotosunu. Ben de benimkileri göndereyim.
ayy çok tatlılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?