Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Amiiiin amin.. Rabbim neylerse güzel eylermiş...
Rabbim tez zamanda sıkıntılarını gider eylesin içine gönlüne ferahlık versin sana sağlık versin inşallah....

Allah razı olsun kızlar dua eden dilleriniz dert görmesin... Güzel haber ve çok isterdim ama malesef yavrum ölmüş.. Cumartesi kürtaj olacam.. Yıkılmış haldeyim.. Zorla yazıyorum..
Çok üzüldüm canım seni çok iyi anlıyorum. Benim Bebeğimi de benden kürtajla aldılar. üzüldüm ne yapayım elimden hiçbir şey gelmedi. Cennette bir meleğin oldu canım. İnş öteki tarafta bizi karşılamaya gelecekler
En kısa sürede atlatıcaksın inş. Yüreğin çok güzel Rabbim sana daha güzel günler gösterecek inşallah. Her şeyde bir hayır vardır canım. Bak ben kaybettikten 4 ay sonra babam çok kötü bir enfeksiyon geçirdi kalbine doğru ilerliyordu. Ablamın bebeği vardı ben yanında kaldım 20 gün. Demek ki yaşlı babacığımı Rabbim refakatçisiz bırakmak istememiş sevabını da bana vermek istemiş o nedenle her şey birbirine bağlı.
Öpüyorum seni güzel yanaklarından. Çok seviniyorum sizin gibi insanlar tanıdığım için. Her zaman yanındayız

Allah razı olsun kızlar dua eden dilleriniz dert görmesin... Güzel haber ve çok isterdim ama malesef yavrum ölmüş.. Cumartesi kürtaj olacam.. Yıkılmış haldeyim.. Zorla yazıyorum..
Abla ne diyeceğimi bilmiyorum hakkında hayırlısı buymuş demekki Rabbimin vardır bir bildiği çok üzüldüm gerçekten Rabbim sabır versin abla ;( ;( ;(

Melisa1995 bazen bazı ailelere bakıyorum ama inşallah benimde böyle tatlı bir kızım ya da oğlum olur diyorum onun niye olmuş tarzında olmadı hiç. öğrencilerim benim çocuklarım onların çocuklarıda benim canlarım. benim Okulda da bir sürü 11-14yaş arası çocuğum var bir nebze gideriyorum.
Üzüldüğüm şeyler var elbet yaşım geçiyor. Geç evlendim sonra annemin rahatsızlığından dolayı bekledim. Sonra ümreye gitcem diye kendi kafama göre bekledim. Şimdi de ben istiyorum Rabbim bekletiyor. Zamanı gelince olacak biliyorum eskisi kadar takmıyorum kafama bilmem neden. Çalıştığım zamanlar daha iyiyim. Evde insan kendiyle başbaşa daha çok takıyor. Bi şeylerle meşgul olmalı insan yoksa böyle işte harap oluyorsun.
İnşallah hepimizin sağlıklı bebişleri olur.
Hsg çektir mutlaka canım. Ben adetimin 8. Günü çektirmiştim. Çektirdiğin ay değil diğer 3 ay aşılama olabilirsin. Benim doktorum 1 yıl çocuk olmuyorsa hsg ve aşılama yapıor. Benim daha 1 yıl olmadı korunmayı bırakalı. Hiç düşünme zaman kaybetmeden mutlaka yap canım. Bak beni normalde ocakta çekecekti ama ben o zaman bi sorun çıkarsa şimdiden yapmadığım için üzülürüm dedim. Hemşire arkadaşımda yaşın geçiyor bekle yap dedi. İyi ki yapmışım içim içimi yemiyor. Bi şeyler yapınca en azından çabalıyorsun canım iyi hissediyorsun kendini.
Semra24 çok sevindim inş keseyi görmeye ve kalp atımını duymaya şahit olursun bu sefer. Damar için doktora gidecektin gittin mi?
@Ters Lale ben spora başlayacam artık yeter hadi boyum kurtarıyor diye yiyip içiyordum ama çok rahatsız oluyorum artık. Ben de bi turşu tarifi öğrendim onu yapacağım diğer hafta.
@deeploneliness neler yapıyorsun canım

Mor Seven iyiyim canım sağolasin sen nasılsın tatilden döndünüz mü?
Biliyor musun ben sokaktan 1 aylık iki kedi sahiplendim. Yoksa oleceklerdi. Anneleri yoktu. Veterinere götürdük cok bakımsız kalmışlar simdi afacan oldular. Bir kızım bir oğlum oldu♡^_^♡

Allah razı olsun gülüm. Bende iyiki sizin gibi güzel yürekli insanları tanımışım.. Allaha şükür inançlı insanlarız.. Rabbimin elbet vardır bir bildiği... Yazın beni çok duygulandırdı.babanada geçmiş olsun canım... Rabbim tez vakitte benden önce anne olmanı nasip etsin.. Benim zaten çok şükür bir kuzum var..onunla teselli oluyorum.. Birinide cennete gönderdim... Rabbim den gelene razıyız daima.. Herzaman herşeyin hayırlısını diliyorum ve dilemeyede devam edecem... Inşallah tekrar Rabbim nasip etsin gebe kalmayı.. Isteyen herkese anneliği tattırsın Yüce Mevlam...
Abla ne diyeceğimi bilmiyorum hakkında hayırlısı buymuş demekki Rabbimin vardır bir bildiği çok üzüldüm gerçekten Rabbim sabır versin abla ;( ;( ;(
Sağol canım amin inşallah gülüm...

Amin özlemcim inşallah gülüm.. Yüreğim dağlandı. Biliyorum hepimiz yaşadık ama insan çektiğini biliyor işte.bugün şehidimizin kardeşi beni aradı. Kendi derdimi unuttum onun ağlamalarıyla..gerçekten acılar bazen üstüste geliyor.. Rabbim kaldıramayacağımız yükler yüklemesin inşallah...

Bu ara ulkece zor günler geciyoruz. Bazen tahmin bile edemedigimiz acilar birilerinin sinavi oluyor. Ama sinav ne kadar buyukse odul de o kadar buyuktur. Inaniyorum. Bu dunyada olmasa da obur tarafta mukafati olur..

Mor Seven
İnsallah canim ya allahtan başka dileğim yok onun izniyle olur herşey insallah herşey yolundadır. Damar icin gitmedim korktum hastane uzak bana cok yürürsem yine kanama olur diye bütün gün yattım bacak agrim gitti. Sanırım pazar günü iğneyi vuran damara denk getirdi ondan Ağrı yaptı. Yine olursa mutlaka giderim bu sefer

Döndük canım işlerin içine daldım bile.
Amanın maşallah ne güzel yapmışsın. Bir sürü sevap yükledin. Allah razı olsun senden. Hem hayatını değiştirip neşe getirmişlerdir sana. Ben de bugün babama verdiğim kuşlarımı aldım. Nasıl özlemişim onları bir sürü öptüm.
Kedileri çok seviyorum çok komik hayvanlar.

Cok masumlar ya tatil donusu isler cok oluyor. Ogretmendin degil mi canim? Yakinda okullar da acilir.. Zaman nasil gecer anlamazsin bile

Ay çok büyük bir hayır işlemişsin canım:)
Rabbim gönlünün temizliğine göre versin
İnşallah gerçektende bir kızın bir oğlun olur

Cok masumlar ya tatil donusu isler cok oluyor. Ogretmendin degil mi canim? Yakinda okullar da acilir.. Zaman nasil gecer anlamazsin bile
Nasıl masumlardır komik püsükler. Bu hayvanları alıp içime sokasım geliyor.
derandiren in dediği gibi Rabbim sana 1 kız 1 erkek bebiş verir inşallah
1 eylülde seminerim başlıyor. Çok şükür sonra bayram sonra okul açılıyor. Yoksa bu evde çoğu zaman yalnız kalıyorum o nedenle bu sene ister bebek olsun olmasın spora gideceğim ve haftasonu kurs açacağım.
Bi ara gönder şu minnoşların fotosunu. Ben de benimkileri göndereyim.

Ay çok büyük bir hayır işlemişsin canım:)
Rabbim gönlünün temizliğine göre versin
İnşallah gerçektende bir kızın bir oğlun olur
Amin canim.. Senin kizin yolda belki oglusunda pesine gelir Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.. Sen nasilsin canim? Bulantilar hafifledi mi

Allahim hepimize saglikli evlatlar nasip etsin.. Gonderirim fotolarini tabi Az kalmis seminere de. Spor da cok iyi geliyor gercekten ben de ramazan oncesi gittim 3 ay kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…