Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Bu aralar yine topik hüzünlü böyle olunca insanin bisi yazasi gelmiyor üstelik hamile kalmaktan korkar olduk ..
Olsada acaba bisi olacak mi diyecegiz..

LeYLa_21 simdi doktordasin sanirim Rabbim yardimcin olsun

Allah razı olsun kızlar dua eden dilleriniz dert görmesin... Güzel haber ve çok isterdim ama malesef yavrum ölmüş.. Cumartesi kürtaj olacam.. Yıkılmış haldeyim.. Zorla yazıyorum..

yamukprenses canım insan gün geçtikçe yipraniyor çöküyor ama geçecek diğerleri gibi buda canım inşallah bizde çok beklemeyiz benden sonra evlenen herkes ikinci çocuğunu doğuracak ben hala bekliyorum ... hayırlısı bakalım

yamukprenses canım insan gün geçtikçe yipraniyor çöküyor ama geçecek diğerleri gibi buda canım inşallah bizde çok beklemeyiz benden sonra evlenen herkes ikinci çocuğunu doğuracak ben hala bekliyorum ... hayırlısı bakalım

Allah razı olsun kızlar dua eden dilleriniz dert görmesin... Güzel haber ve çok isterdim ama malesef yavrum ölmüş.. Cumartesi kürtaj olacam.. Yıkılmış haldeyim.. Zorla yazıyorum..
Canım gerçekten kürtaj olmuş ve bebeğini kaybetmiş biri olarak okadar üzüldümki anlatamam
Kendini üzme hayırlısı böyleydi demekki bugünler geçecek. Yeniden müjde vereceksin Allahın izni ile

LeYLa_21 yazacak bisi bulamiyorum

ALLAH SABREDENLERLE BERABERDIR..

Bunlar hep bizim imtihanimiz sabrimizda gücümüzde var çok şükür bunuda hep beraber atlatacagiz..
Daha guzel gunlere çıkacagız..
Amin canım inşallah.. Hiç bir şeye gücüm kalmadı artık canım ya...

Öyle deme canım bunlar dert degil sinav.. Allah başka acilar hastaliklar göstermesin..Rabbim buyuk vardir bunda da bir hayir Toparlanacaksin daha cok yeni o yuzden kendini gucsuz yorgun hissetmen normal

ablacım çok üzüldüm ben de ama sakın kendini bırakma sakın.. Bunlar hep birer imtihan bizim için ve biliyosun ki burdaki herkes çok güçlü kadınlar sen de öylesin.. Yılmak yok yıkılmak yok sakın bırakma kendini.. Rabbim gülecek yüzümüze elbet bu sınavları hakkıyla verebilmemizi nasip etsin Mevlam..

LeYLa_21 çok Üzgünüm ablacim

Canım gerçekten kürtaj olmuş ve bebeğini kaybetmiş biri olarak okadar üzüldümki anlatamam
Kendini üzme hayırlısı böyleydi demekki bugünler geçecek. Yeniden müjde vereceksin Allahın izni ile

Öyle deme canım bunlar dert degil sinav.. Allah başka acilar hastaliklar göstermesin..Rabbim buyuk vardir bunda da bir hayir Toparlanacaksin daha cok yeni o yuzden kendini gucsuz yorgun hissetmen normal
Sağolun kızlar desteğiniz için.. İyiki varsınız.. Rabbim dermansız dert vermesin...

LeYLa_21 çok üzgünüm abla ne diyeceğimi bilmiyorum... Allah sana sabır versin demek ki hayırlısı buymuş demekten başka çaremiz yok. İnşallah daha güzel günler göreceğiz..

LeYLa_21 Leylacım Allah sabır versin canım, hayırlısı böyleymiş , üzüleceksin tabi çok normal, kızına sarıl bol bol, gücünü onla toplayacaksın eminim.
Evet canım oda olmasaydı inan kafayı bozardım.yol boyu ağladım.biliyorumki bizim için böylesi hayırlıymış.. Rabbim den gelene razıyız.. Inşallah yeniden sağlıklı evlatlar nasip eder.isteyen herkese... Cennette bekleyen bir yavrum var artık.. Eğer kızsa adını Zeynep koydum, erkek se Muhammed...

LeYLa_21

artık melek annesisin.
benim de cennette İbrâhim'Asafım var..
gözyaşlarımı tutamadım Ablacım...
yüreğim yandı .

Rabbim sabır versin sana ve eşine..
Amin gülüm gerçekten çok büyük bir acı... Rabbim sanada tekrar nasip etsin.. Benden önce sana versin Zeynepcim.. Senin acının tarifi de yok... Bende sabah beri perişanım.. Rabbim kimseyi böyle imtihan etmesin düşmanımı dahi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…