• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Valla buraya gelip kötü haberleri okuyunca moralim bozuluyor,inşaallah hayırlı haberlerle gelirsin Leylam,üzme kendini ne olur,biliyorum demesi kolay ama elimizden ne gelir.Seni merak ettim girdim bakmaya,en son mesajında 13:30 da randevum yazmışsın,merakla bekliyor olacağım canım,dualarımız senin ve bebeğinle.:dua:

Haticeme de ayrı üzüldüm,niye böyle oluyor offff:KK61:

Enyalisoum sen de niye hamilelik takvimi var canım,sen demi totem yapıyorsun yoksa :)Hemen sevinçle listeye baktım ismin yok ama takvimin var,mesajlarında da adetimi bekliyorum yazmışsın?Sen de inşaallah en kısa zamanda mutlu haberlerle gelirsin canım,ayy yeter artık herkesin yüzü gülsün.:KK60:

Hayırlara çıksın inşaallah TaeYang,belki hemen arkasından yine hamile kalırsın bellimi olur:-)
Rüyalara ne bakıyorsun sen amaaannn,ben de geçen gün rüyamda Bruce Willisi gördüm,adam peşimden koşuyor du ne olur benimle evlen diyordu,evlenmişiz.İçimden diyorum ki benim evliliğim Tarkanın evliliğinini de solladı,büyük haber olur diyorum:deli::KK70:Bilinçaltımızda neler gizli kimbilir de Bruce Willis ne alaka,evlilik ne alaka:KK64:

Enyalios kan pıhtılaşması bende de çıktı canım,ben ilk tüp bebek denemem de kendim vurdum hep iğnelerimi,ucu çok ince kıl gibi,girdiğini çıktığını anlamıyorsun acımıyor,o yüzden onu kendine dert etme canım.İlk gün vururken alışkın olmadığın için zorlanırsın ama sonra elin alışır:KK19:

Semra merhaba hoşgeldin topiğimize canım,sanırım ben yokken gelmişsin.İnşaallah muradın neyse tez vakitte olsun güzelim.Gidip kan ver, o en net sonucu söyler.

Haticem canım benim nasılsın?Mesajlarını gördüm beni etiketlemişsin ama Leyla kimyasal gebelik yazmış çok üzüldüm.Olacak birtanem sakın canını sıkma olacak....:KK60:

Dualarımız seninle Leylam,güzel haberlerle gel inşaallah:dua:

Bu aralar yine topik hüzünlü böyle olunca insanin bisi yazasi gelmiyor üstelik hamile kalmaktan korkar olduk ..
Olsada acaba bisi olacak mi diyecegiz..

LeYLa_21 LeYLa_21 simdi doktordasin sanirim Rabbim yardimcin olsun :KK43:

Üzücü haberler alıyoruz sizden Nasıl iyi olayım abla çok üzüldüm lekelenmede varmış Allahtan Ümit kesilmez :KK43:

Allah razı olsun ablacım haklısın yaş küçük ama insan korkuyor işte olmuyor diye 1.5 yıl denedik olmadı abla eşim muayene oldu ondada sorun yok herşey normal demiş ben rahim filmi çektirmedim gitcektim eşim gitti dediğin gibi onun yokluğuda ayrı bi üzüyo olmadı kendim giderim artık abla
Allah razı olsun kızlar dua eden dilleriniz dert görmesin... Güzel haber ve çok isterdim ama malesef yavrum ölmüş.. Cumartesi kürtaj olacam.. Yıkılmış haldeyim.. Zorla yazıyorum..

yamukprenses yamukprenses canım insan gün geçtikçe yipraniyor çöküyor ama geçecek diğerleri gibi buda canım inşallah bizde çok beklemeyiz benden sonra evlenen herkes ikinci çocuğunu doğuracak ben hala bekliyorum ... hayırlısı bakalım

yamukprenses yamukprenses canım insan gün geçtikçe yipraniyor çöküyor ama geçecek diğerleri gibi buda canım inşallah bizde çok beklemeyiz benden sonra evlenen herkes ikinci çocuğunu doğuracak ben hala bekliyorum ... hayırlısı bakalım

Allah razı olsun kızlar dua eden dilleriniz dert görmesin... Güzel haber ve çok isterdim ama malesef yavrum ölmüş.. Cumartesi kürtaj olacam.. Yıkılmış haldeyim.. Zorla yazıyorum..
Canım gerçekten kürtaj olmuş ve bebeğini kaybetmiş biri olarak okadar üzüldümki anlatamam :(
Kendini üzme hayırlısı böyleydi demekki bugünler geçecek. Yeniden müjde vereceksin Allahın izni ile

Amin canım inşallah.. Hiç bir şeye gücüm kalmadı artık canım ya...
Öyle deme canım bunlar dert degil sinav.. Allah başka acilar hastaliklar göstermesin..Rabbim buyuk vardir bunda da bir hayir Toparlanacaksin daha cok yeni o yuzden kendini gucsuz yorgun hissetmen normal ;)

Amin canım inşallah.. Hiç bir şeye gücüm kalmadı artık canım ya...

:( ablacım çok üzüldüm ben de ama sakın kendini bırakma sakın.. Bunlar hep birer imtihan bizim için ve biliyosun ki burdaki herkes çok güçlü kadınlar sen de öylesin.. Yılmak yok yıkılmak yok sakın bırakma kendini.. Rabbim gülecek yüzümüze elbet bu sınavları hakkıyla verebilmemizi nasip etsin Mevlam.. ❤️

LeYLa_21 LeYLa_21 çok Üzgünüm ablacim :KK43: :KK43:

Canım gerçekten kürtaj olmuş ve bebeğini kaybetmiş biri olarak okadar üzüldümki anlatamam :KK43:
Kendini üzme hayırlısı böyleydi demekki bugünler geçecek. Yeniden müjde vereceksin Allahın izni ile

Öyle deme canım bunlar dert degil sinav.. Allah başka acilar hastaliklar göstermesin..Rabbim buyuk vardir bunda da bir hayir Toparlanacaksin daha cok yeni o yuzden kendini gucsuz yorgun hissetmen normal :KK66:
Sağolun kızlar desteğiniz için.. İyiki varsınız.. Rabbim dermansız dert vermesin...

LeYLa_21 LeYLa_21 çok üzgünüm abla ne diyeceğimi bilmiyorum... Allah sana sabır versin demek ki hayırlısı buymuş demekten başka çaremiz yok. İnşallah daha güzel günler göreceğiz..

LeYLa_21 LeYLa_21 Leylacım Allah sabır versin canım, hayırlısı böyleymiş , üzüleceksin tabi çok normal, kızına sarıl bol bol, gücünü onla toplayacaksın eminim.
Evet canım oda olmasaydı inan kafayı bozardım.yol boyu ağladım.biliyorumki bizim için böylesi hayırlıymış.. Rabbim den gelene razıyız.. Inşallah yeniden sağlıklı evlatlar nasip eder.isteyen herkese... Cennette bekleyen bir yavrum var artık.. Eğer kızsa adını Zeynep koydum, erkek se Muhammed... :KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

LeYLa_21 LeYLa_21

artık melek annesisin.
benim de cennette İbrâhim'Asafım var..
gözyaşlarımı tutamadım Ablacım...
yüreğim yandı .

Rabbim sabır versin sana ve eşine..
Amin gülüm gerçekten çok büyük bir acı... Rabbim sanada tekrar nasip etsin.. Benden önce sana versin Zeynepcim.. Senin acının tarifi de yok... Bende sabah beri perişanım.. Rabbim kimseyi böyle imtihan etmesin düşmanımı dahi.... :KK42::KK42::KK42:

Back
X