- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
Canım Leylam yeni gördüm mesajını,çok üzüldüm ama Allahtan ümit kesilmez,inşaallah yarın hayırlı mutlu haberlerle gelirsin canımın içi,moralini son ana kadar yüksek tut.Amin gülüm Allah razı olsun.. İyiki varsınız.. Desteğiniz bana moral oluyor canım.. Rabbim den hayırlısı diliyorum.. Sahip olduklarım için de Rabbime herzaman şükrediyorum...
Amin canım sağolasın kuzum.. Duanızı eksik etmeyin canım benim..LeYLa_21 ahhhh be gzlim mart ayında aynı şeyleri yaşamıştım,ne hissettiğini çok iyi anlayabiliyorum...beni eşim teselli etmişti sen okadar şanslısın Kı hem eşin hem kızın hep destek olacak sana sonuç ne olursa olsun...Rabbim bu akıttığın göz yaşlarını sevinç gözyaşlarına döndürsün...
Amin serapcım... 3 gündür mahvoldum.dua ediyorum sürekli.. Rabbimden hayırlısını diliyorum canım... Haticenin gebeliği kimyasal çıktı malesef canım... Bu ara yine yaprak dökümü oldu ya...şuanda sabah ezanı okunuyor burada... Ezanlar hürmetine Rabbim yarın yavrumun yaşadığı haberini almayı nasip etsin bana ve hamiş olmak isteyenlerin göbüşünü doldursun ..Canım Leylam yeni gördüm mesajını,çok üzüldüm ama Allahtan ümit kesilmez,inşaallah yarın hayırlı mutlu haberlerle gelirsin canımın içi,moralini son ana kadar yüksek tut.
Amin ablacım...ALLAH RAZI OLSUN kuzum...inşallah güzel haber alırım...mide bulantım hala devam ediyor eskisi kadar çok olmasada...buda umut verici ama inşallah bakalım...şimdilik kanama falanda yok Allah şükür...RABBİMDEN MUCİZE YARATMASINI DİLİYORUM TÜM KALBİMLE...Bugün yine çok ağladım...
İnşallah psikolojik değildir canım bebiş vardır da ondan ağrıların vardır.. benmde kasıklarım çok ağrıyo bu ay henüz yumurtlamadım takvime göre ama biz yine de adet bittiğinden beri 2 günde 1 devam ediyoruz eşimede keçiboynuzu pekmezi filan içiriyom bende inofolic içiyom bakalım bebiş gelcek mirüyamda da oğlumuz vardı eşimle gezdiriyoduk bebek arabasında ben severken uyandırıyodum eşim kızıyodu
ben de 2 gündür rüyamda doğuruyorum ya.
bugün gördüğüm çok saçma sapandı ama
bişiler veriyorum çocuk doğmuş olarak geliyo filan
Günaydın enyam nasılsın :)Daha erken kuzum, Allah korusun..
Günaydın bu arada
Günaydın enyam nasılsın :)
Çok saçma sapandı ya zaten, erken değilmiş ama ben tanıdık arkadaşlara bişiler veriyorum çocuk doğmuş olarak geliyo filan Bi de 2. çocukmuş ahaha :)
Yaparsın ya o iğnelerin ucu ince oluyor zaten ve kolay hastalar kendi kendine de yapabilsin diye.Neden olmasın, belki hemen oğluşundan sonra hamile kalırsın
=)
hayırlısı canım, iyiyim, halsizlik var biraz bel ağrısı filan çekiyorum.
bir hafta var beklenen adet tarihine,
belki de psikolojiktir,
coraspin vermişti doktor folik asitle,
bugün arayıp sorcam bi coraspine devam edeyim mi diye,
bir gende pıhtılaşma çıktı benim biliyosun,
önlem amaçlı gebe kalırsam pıhtılaşma iğnesi vericekmiş,
ve hep yatacağım için..
(şimdiden o iğneyi nsl yaparım'ın stresi sardı)
hemşire de değiliz ki vay arkadaş yaa
Yaparsın ya o iğnelerin ucu ince oluyor zaten ve kolay hastalar kendi kendine de yapabilsin diye.
İnşallah totem tutmuştur bu ay da güzel bir sevinç yaşarız
Hamilelik belirtisi de olabilir sonuçta canım
Canım o zaman pozitiftir. Ama kanama olması progesteron eksikliğinden de kaynaklanabilir. Dr'a danışarak progestan almanı ve beta hcg testi yaptırmanı tavsiye ederim. Haydi güzel haberler gel inşGunaydin arkadaşlar size birşey sormak istiyorum bugun dayanamayarak test yaptım ikinci çizgi hemen çıktı ama silik dünkü kanamadan sonra böyle birşey beni biraz umutlandırdı ne dersiniz
Progestan alıyorum Canim dun aradı doktor olabilir dedi ama ona testten bahsetmedim henüz test günüm aslında cuma günü ama dayanamadım :) insallah devamlılığı gelir guzelim çünkü iki kere kimyasal gebelik geçirdiğim icin şuan cok mutluyum diyemiyorum. Olmadı yarın test yaptırırım cuma günü de bakarız yukseliyor mu diye allahım sen yardım etCanım o zaman pozitiftir. Ama kanama olması progesteron eksikliğinden de kaynaklanabilir. Dr'a danışarak progestan almanı ve beta hcg testi yaptırmanı tavsiye ederim. Haydi güzel haberler gel inş
Insallah bu sefer sağlıklı bir gebeliktir. Sen gönlünü ferah tut. Her sey olacağına variyor bu hayatta. Bol bol dinlen. Ağır is yapmamani tavsiye ederim. Nice kanamalı gebelikler saglikla sonuclandi buralardaProgestan alıyorum Canim dun aradı doktor olabilir dedi ama ona testten bahsetmedim henüz test günüm aslında cuma günü ama dayanamadım :) insallah devamlılığı gelir guzelim çünkü iki kere kimyasal gebelik geçirdiğim icin şuan cok mutluyum diyemiyorum. Olmadı yarın test yaptırırım cuma günü de bakarız yukseliyor mu diye allahım sen yardım et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?