Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Aaaa E-brulim doğum oldumu canım,gözün aydın güzel yüreklim,Allah analı babalı büyütsün evladını,uzun ve sağlıklı bir ömrü olsun inşaallah

Elif ismini çok severim,kızım olsa ben de koymayı çok düşünürdüm hep,tekrar hayırlı olsun canım,torunlarını da görmeyi nasip etsin Rabbim sana

Amin gülüm Allah razı olsun.. İyiki varsınız.. Desteğiniz bana moral oluyor canım.. Rabbim den hayırlısı diliyorum.. Sahip olduklarım için de Rabbime herzaman şükrediyorum...
Canım Leylam yeni gördüm mesajını,çok üzüldüm ama Allahtan ümit kesilmez,inşaallah yarın hayırlı mutlu haberlerle gelirsin canımın içi,moralini son ana kadar yüksek tut.

Amin canım sağolasın kuzum.. Duanızı eksik etmeyin canım benim..
Canım Leylam yeni gördüm mesajını,çok üzüldüm ama Allahtan ümit kesilmez,inşaallah yarın hayırlı mutlu haberlerle gelirsin canımın içi,moralini son ana kadar yüksek tut.
Amin serapcım... 3 gündür mahvoldum.dua ediyorum sürekli.. Rabbimden hayırlısını diliyorum canım... Haticenin gebeliği kimyasal çıktı malesef canım... Bu ara yine yaprak dökümü oldu ya...şuanda sabah ezanı okunuyor burada... Ezanlar hürmetine Rabbim yarın yavrumun yaşadığı haberini almayı nasip etsin bana ve hamiş olmak isteyenlerin göbüşünü doldursun ..

Rabbimin mucizeleri çok ablacım, inan senin içinde olacak,
doktor görüşmen bugün müydü?
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin buraya.
duamdasın her daim..
çok ağlama lütfen..
kendini yıpratma..

Aynen canım inşallah diyorum ben de..
Belim çok ağrıyor bir kaç gündür.
Kuyruk sokumunun üst kısmı.
Hayırlısı inşallah..
Bu arada rüyan çok güzelmiş..
Rabbim en yakın zamanda nasip eylesin. .

ben de 2 gündür rüyamda doğuruyorum ya.
bugün gördüğüm çok saçma sapandı ama
bişiler veriyorum çocuk doğmuş olarak geliyo filan

Daha erken kuzum, Allah korusun..
Günaydın bu arada

Günaydın enyam nasılsın :)
Çok saçma sapandı ya zaten, erken değilmiş ama ben tanıdık arkadaşlara bişiler veriyorum çocuk doğmuş olarak geliyo filan Bi de 2. çocukmuş ahaha :)

Neden olmasın, belki hemen oğluşundan sonra hamile kalırsın
=)
hayırlısı canım, iyiyim, halsizlik var biraz bel ağrısı filan çekiyorum.
bir hafta var beklenen adet tarihine,
belki de psikolojiktir,
coraspin vermişti doktor folik asitle,
bugün arayıp sorcam bi coraspine devam edeyim mi diye,
bir gende pıhtılaşma çıktı benim biliyosun,
önlem amaçlı gebe kalırsam pıhtılaşma iğnesi vericekmiş,
ve hep yatacağım için..
(şimdiden o iğneyi nsl yaparım'ın stresi sardı)
hemşire de değiliz ki vay arkadaş yaa

Yaparsın ya o iğnelerin ucu ince oluyor zaten ve kolay hastalar kendi kendine de yapabilsin diye.
İnşallah totem tutmuştur bu ay da güzel bir sevinç yaşarız
Hamilelik belirtisi de olabilir sonuçta canım

Yaparsın ya o iğnelerin ucu ince oluyor zaten ve kolay hastalar kendi kendine de yapabilsin diye.
İnşallah totem tutmuştur bu ay da güzel bir sevinç yaşarız
Hamilelik belirtisi de olabilir sonuçta canım

İnşallah yapabilirim canım olmadı eşime yaptırırımm =)
çareler tükenmezzz
bakalım nasip , 7 gün var günüme.
Her ay beklediğimiz için psikolojik olabilme ihtimali de var..
Hayırlısı olsun inşallah..

umutLatahzen Nasılsın canım çatlatma iğnesi vurulmuştun?
Kaçıncı günü bugün.
Çatlatma iğnesinden 14 gün sonra testte bakabiliyosun canım.
Ben geçen sene o şekilde hamile kalmıştım..

Gunaydin arkadaşlar size birşey sormak istiyorum bugun dayanamayarak test yaptım ikinci çizgi hemen çıktı ama silik dünkü kanamadan sonra böyle birşey beni biraz umutlandırdı ne dersiniz

Gunaydin arkadaşlar size birşey sormak istiyorum bugun dayanamayarak test yaptım ikinci çizgi hemen çıktı ama silik dünkü kanamadan sonra böyle birşey beni biraz umutlandırdı ne dersiniz
Canım o zaman pozitiftir. Ama kanama olması progesteron eksikliğinden de kaynaklanabilir. Dr'a danışarak progestan almanı ve beta hcg testi yaptırmanı tavsiye ederim. Haydi güzel haberler gel inş

Canım o zaman pozitiftir. Ama kanama olması progesteron eksikliğinden de kaynaklanabilir. Dr'a danışarak progestan almanı ve beta hcg testi yaptırmanı tavsiye ederim. Haydi güzel haberler gel inş
Progestan alıyorum Canim dun aradı doktor olabilir dedi ama ona testten bahsetmedim henüz test günüm aslında cuma günü ama dayanamadım :) insallah devamlılığı gelir guzelim çünkü iki kere kimyasal gebelik geçirdiğim icin şuan cok mutluyum diyemiyorum. Olmadı yarın test yaptırırım cuma günü de bakarız yukseliyor mu diye allahım sen yardım et

Insallah bu sefer sağlıklı bir gebeliktir. Sen gönlünü ferah tut. Her sey olacağına variyor bu hayatta. Bol bol dinlen. Ağır is yapmamani tavsiye ederim. Nice kanamalı gebelikler saglikla sonuclandi buralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…