Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Evet görüştüm echomar la en yüksek fiyatıda orası verdi Sonra bi kac görüntüleme merkezinide aradım fiyat aynı ama İYİTEM le anlasmamız var hastane olarak ve servisi de var en azından götürüp getiren o daha mantıklı geldi bana ama iste orası lokal anestezi yapıomuş

Ayyyyyyyyy Allah hayırlı evlat versin ya ebrucum..ne feci bir durum..Allah korusun...Rabbim evlatlarımızı doğru yoldan ayırmasın..bu devirde yetiştirmekte zor valla...inşallah sende evlat kokusunu doya doya içene çekersin..hayırlı bir evlat sahibi olursun bitanem...
GÜNAYDINLAAARR ..
GÜNÜNÜZ AYDIN OLSUNNN...
YENİ DOĞAN GÜN SİZE BİZE HEPİMİZE MUTLULUK HUZUR GETİRSİN MUCİZE GETİRSİNNNN....

BENİ DE ARANIZA ALINNNN BENDE GELDİMMMM.....

Aramıza hoşgeldin bitanem..biraz kendinden sözedermisin..kaç yıllık evlisin..ilk denemenmi tedavi falan gördünmü sorun varmı?çok mu sordum ya...
benim ilk denemem di bende az biraz ümitliydim kısmet bu ay hsg istiycem dr umdan ama calıstıgım hastanede çekilmio nereye yönlendirir nasıl cekilir bilmiorum çok tedirginim biraz ağrılı oldugunu söylediler
bende korkuyorum ya bu hsgden...kızlar öbür topicte ağrısı yok demişti...dilfeza diye bir arkadaş çektirmiş yeni sona sor istersen tatlım...tam nikini sana etiketlerim ben...
Kizlar bilgilerini listeye ekletmek isteyenler bir zahmet tarihleri yazsin, listeyi güncelliyorum.
adet takvimime göre 11 EKİM benim BAT canım...istersen öyle yaz...normalde 9 unda oluyorum da...bazen atıyor...

Aramıza hoşgeldin bitanem..biraz kendinden sözedermisin..kaç yıllık evlisin..ilk denemenmi tedavi falan gördünmü sorun varmı?çok mu sordum ya...
yok bebeğim çok olmadı :)
7. ci ayımızdayız evliliğimizin. nerdeyse 7 aydır uğraşıoruz diyebilirim ilk ayda korunuoduk ara sıra korunmupduk sonraları tamamen korunmayı haziran gibi bıraktık. şimdilerde korunmuyoruz işte devamlı çalışıpruz tedavi görmedim hormn testi istedi bi kere doktor onu yaptırdık şükür hormonlarda sorun yok dedi daha nasıl olsun dedi .. bakalım kısmet nasip .. bizden bir hafta sonra evlenenler şimdi 4 aylık hamile ... onları gördükçe hem mutlu oluorum hemde merakla işte bn nezmn hamile kalıcam diyorum

dilfeza bu hsg çektiren arkadaşın niki bitanem...onunla görüşebilirsin...

Amin cümlemize insallah gülüm
Devir cok kötü, Rabbim evlatlarinizi korusun insallah

adet takvimime göre 11 EKİM benim BAT canım...istersen öyle yaz...normalde 9 unda oluyorum da...bazen atıyor...
Ekliyorum kuzum, hadi hayirlisi

inşallah tez vakitte hamiş kalırsın gülüm...senin için daha erken...yaşında genç sanırım...sorunda yoksa ALLAHIN İZNİYLE olur...hiç merak etme...

SELAMLARRR...
GÜNAYDINLAAARR ..
GÜNÜNÜZ AYDIN OLSUNNN...
YENİ DOĞAN GÜN SİZE BİZE HEPİMİZE MUTLULUK HUZUR GETİRSİN MUCİZE GETİRSİNNNN....
BENİ DE ARANIZA ALINNNN BENDE GELDİMMMM.....
Hoşgeldiniz Aramıza
benim ilk denemem di bende az biraz ümitliydim kısmet bu ay hsg istiycem dr umdan ama calıstıgım hastanede çekilmio nereye yönlendirir nasıl cekilir bilmiorum çok tedirginim biraz ağrılı oldugunu söylediler
hayırlısı olsun cnm ya ben de bu ay hsg çekileceğim Dr la dün mesajlaştık adet biter bitmez gel dedi ben anestezi istemiyorum ama korkuyorum da dedim yarı sedasyonla hallederiz dedi

cnm yüksek fiyat veriyolar ama istanbulda en ağrısız çekimi onlar yapıyo kulalndıkları cihazlar sayesinde bana doktorum orayı önermişti başka yere gidersen canın acır dedi bende oyüzden oraya gitmiştim

inşallah tez vakitte hamiş kalırsın gülüm...senin için daha erken...yaşında genç sanırım...sorunda yoksa ALLAHIN İZNİYLE olur...hiç merak etme...
oyy saolasın inş. hepimizin duaları kabul olur. kısmetse zaten olur okonuda rahatım...genciz ama eşim26 yaşında oda ondan üzülüo sorun varsa iş işten geçmeden tedavisini oluruz diyo biraz tedirginlik var işte...

Hoşgeldiniz Aramıza
hoş buldummm sağolasınnnn

Kizlar ben yeni uyandim neler neler olmus basimin agrisi gozume vuruyor gozum sismis acamiyirum yaa nerden ciktiysa bu .

Hoşgeldiniz Aramıza

hayırlısı olsun cnm ya ben de bu ay hsg çekileceğim Dr la dün mesajlaştık adet biter bitmez gel dedi ben anestezi istemiyorum ama korkuyorum da dedim yarı sedasyonla hallederiz dedi
cnmm korkma yaa hiç acımıyo vallahi güven bana normal muayene gibi

Kizlar hsg tikaniklik varsa azcik aciyomus yoksa hic acimiyomus acima hisside ilaci verirken adet sancisi gibiymis. Kan bile alinirken bayilan bi arkadasim devlet hastanesinde çektirdi ayilip bayilmadan ciktigina gore bizde yaptiririz insallah a bende cokk korkuyorummm

eşin doğru düşünüyo..bu devir gebe kalmak o kadar zorlaştıki...Allahım inşallah hayırlısıyla çok bekletmesin....
Kizlar ben yeni uyandim neler neler olmus basimin agrisi gozume vuruyor gozum sismis acamiyirum yaa nerden ciktiysa bu .
geçmiş olsun pinkcim..hg canım....
Veson hg canım....nerde kaldın bakayım sen....?

İşteyim biraz yoğundu şimdi öğle arası benim kızında bugün kreşte ilk günü Aklım hep orda

eşin doğru düşünüyo..bu devir gebe kalmak o kadar zorlaştıki...Allahım inşallah hayırlısıyla çok bekletmesin....
işte bu yüzden tedirgin olmam gayet doğal herkez gençiniz dioda yıllarca upraşanlar var..
rabbim herkese hayırlısını versin inş. en yakın zamanda.
meyvesiz ağaç meyvesiz aile bırakmasın rabbimm ... aminnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…