- 6 Kasım 2014
- 3.809
- 5.622
- 158
- 38
hsg yi acısız çeken fındıkzade radyotom-radyomar var ben orda çekildim ama ben çekildikten sonra cevat bey ve ekibi şişli echomar a taşınmış öneririm 0 acı:)İSTANBUL AVRUPA YAKASI
Ayyyyyyyyy Allah hayırlı evlat versin ya ebrucum..ne feci bir durum..Allah korusun...Rabbim evlatlarımızı doğru yoldan ayırmasın..bu devirde yetiştirmekte zor valla...inşallah sende evlat kokusunu doya doya içene çekersin..hayırlı bir evlat sahibi olursun bitanem...zamanla cözersin gülüm
Amin Allah razi olsun bitanem, cümlemize insallah... Ay utandirma beni, o senin güzel görüsün
Rabbim her seyin hayirlisini versin Leylam, her seyin hayirlisini dilemek o kadar önemli ki... Gecenlerde oturdugum sehirde bir bayan evladi tarafindan öldürüldü (evlerden irak), cocuk bagimliymis annesinden para istemis, annesi de para vermeyincefeci son... ve bu cocuk 12 sene sonra dünyaya gelmis. Kadin (mekani cennet olsun) belkide ne olursa olsun artik bir cocugum olsun dedi kim bilir... o yüzden Rabbim her seyin hayirlisini versin, hayirli olmayacaksa ben evlat kokusuna hasret yasamaya raziyim
Ben bugün biraz fazlaca duygusalim galiba
SELAMLARRR...
GÜNAYDINLAAARR ..
GÜNÜNÜZ AYDIN OLSUNNN...
YENİ DOĞAN GÜN SİZE BİZE HEPİMİZE MUTLULUK HUZUR GETİRSİN MUCİZE GETİRSİNNNN....
BENİ DE ARANIZA ALINNNN BENDE GELDİMMMM.....
bende korkuyorum ya bu hsgden...kızlar öbür topicte ağrısı yok demişti...dilfeza diye bir arkadaş çektirmiş yeni sona sor istersen tatlım...tam nikini sana etiketlerim ben...benim ilk denemem di bende az biraz ümitliydim kısmet bu ay hsg istiycem dr umdan ama calıstıgım hastanede çekilmio nereye yönlendirir nasıl cekilir bilmiorum çok tedirginim biraz ağrılı oldugunu söylediler
adet takvimime göre 11 EKİM benim BAT canım...istersen öyle yaz...normalde 9 unda oluyorum da...bazen atıyor...Kizlar bilgilerini listeye ekletmek isteyenler bir zahmet tarihleri yazsin, listeyi güncelliyorum.
yok bebeğim çok olmadı :)Aramıza hoşgeldin bitanem..biraz kendinden sözedermisin..kaç yıllık evlisin..ilk denemenmi tedavi falan gördünmü sorun varmı?çok mu sordum ya...
Evet görüştüm echomar la en yüksek fiyatıda orası verdiSonra bi kac görüntüleme merkezinide aradım fiyat aynı ama İYİTEM le anlasmamız var hastane olarak ve servisi de var en azından götürüp getiren o daha mantıklı geldi bana ama iste orası lokal anestezi yapıyomuş
Amin cümlemize insallah gülümAyyyyyyyyy Allah hayırlı evlat versin ya ebrucum..ne feci bir durum..Allah korusun...Rabbim evlatlarımızı doğru yoldan ayırmasın..bu devirde yetiştirmekte zor valla...inşallah sende evlat kokusunu doya doya içene çekersin..hayırlı bir evlat sahibi olursun bitanem...
Ekliyorum kuzum, hadi hayirlisiadet takvimime göre 11 EKİM benim BAT canım...istersen öyle yaz...normalde 9 unda oluyorum da...bazen atıyor...
inşallah tez vakitte hamiş kalırsın gülüm...senin için daha erken...yaşında genç sanırım...sorunda yoksa ALLAHIN İZNİYLE olur...hiç merak etme...yok bebeğim çok olmadı :)
7. ci ayımızdayız evliliğimizin. nerdeyse 7 aydır uğraşıoruz diyebilirim ilk ayda korunuoduk ara sıra korunmupduk sonraları tamamen korunmayı haziran gibi bıraktık. şimdilerde korunmuyoruz işte devamlı çalışıpruz tedavi görmedim hormn testi istedi bi kere doktor onu yaptırdık şükür hormonlarda sorun yok dedi daha nasıl olsun dedi .. bakalım kısmet nasip .. bizden bir hafta sonra evlenenler şimdi 4 aylık hamile ... onları gördükçe hem mutlu oluorum hemde merakla işte bn nezmn hamile kalıcam diyorum
aminnnnnnn bitanem...Amin cümlemize insallah gülüm
Devir cok kötü, Rabbim evlatlarinizi korusun insallah
Ekliyorum kuzum, hadi hayirlisi
Hay Allah canim yaa bunye sanada bi oyun oynadiGÜNAYDINNNN :) benn bu sabah sessiz sedasız kırmızıları gördüm yahuu benim dr daha ii biliomus dediği günde geldi :)
Hoşgeldiniz AramızaSELAMLARRR...
GÜNAYDINLAAARR ..
GÜNÜNÜZ AYDIN OLSUNNN...
YENİ DOĞAN GÜN SİZE BİZE HEPİMİZE MUTLULUK HUZUR GETİRSİN MUCİZE GETİRSİNNNN....
BENİ DE ARANIZA ALINNNN BENDE GELDİMMMM.....
hayırlısı olsun cnm ya ben de bu ay hsg çekileceğim Dr la dün mesajlaştık adet biter bitmez gel dedi ben anestezi istemiyorum ama korkuyorum da dedim yarı sedasyonla hallederiz dedibenim ilk denemem di bende az biraz ümitliydim kısmet bu ay hsg istiycem dr umdan ama calıstıgım hastanede çekilmio nereye yönlendirir nasıl cekilir bilmiorum çok tedirginim biraz ağrılı oldugunu söylediler
cnm yüksek fiyat veriyolar ama istanbulda en ağrısız çekimi onlar yapıyo kulalndıkları cihazlar sayesinde bana doktorum orayı önermişti başka yere gidersen canın acır dedi bende oyüzden oraya gitmiştimEvet görüştüm echomar la en yüksek fiyatıda orası verdiSonra bi kac görüntüleme merkezinide aradım fiyat aynı ama İYİTEM le anlasmamız var hastane olarak ve servisi de var en azından götürüp getiren o daha mantıklı geldi bana ama iste orası lokal anestezi yapıomuş
oyy saolasın inş. hepimizin duaları kabul olur. kısmetse zaten olur okonuda rahatım...genciz ama eşim26 yaşında oda ondan üzülüo sorun varsa iş işten geçmeden tedavisini oluruz diyo biraz tedirginlik var işte...inşallah tez vakitte hamiş kalırsın gülüm...senin için daha erken...yaşında genç sanırım...sorunda yoksa ALLAHIN İZNİYLE olur...hiç merak etme...
hoş buldummm sağolasınnnnHoşgeldiniz Aramıza
cnmm korkma yaa hiç acımıyo vallahi güven bana normal muayene gibiHoşgeldiniz Aramıza
hayırlısı olsun cnm ya ben de bu ay hsg çekileceğim Dr la dün mesajlaştık adet biter bitmez gel dedi ben anestezi istemiyorum ama korkuyorum da dedim yarı sedasyonla hallederiz dedi
O zaman sedasyonu da mı istemiyeyimcnmm korkma yaa hiç acımıyo vallahi güven bana normal muayene gibi
eşin doğru düşünüyo..bu devir gebe kalmak o kadar zorlaştıki...Allahım inşallah hayırlısıyla çok bekletmesin....oyy saolasın inş. hepimizin duaları kabul olur. kısmetse zaten olur okonuda rahatım...genciz ama eşim26 yaşında oda ondan üzülüo sorun varsa iş işten geçmeden tedavisini oluruz diyo biraz tedirginlik var işte...
hoş buldummm sağolasınnnn
geçmiş olsun pinkcim..hg canım....Kizlar ben yeni uyandim neler neler olmusbasimin agrisi gozume vuruyor gozum sismis acamiyirum yaa nerden ciktiysa bu .
İşteyim biraz yoğundu şimdi öğle arası benim kızında bugün kreşte ilk günü Aklım hep ordaeşin doğru düşünüyo..bu devir gebe kalmak o kadar zorlaştıki...Allahım inşallah hayırlısıyla çok bekletmesin....
geçmiş olsun pinkcim..hg canım....
Veson hg canım....nerde kaldın bakayım sen....?
işte bu yüzden tedirgin olmam gayet doğal herkez gençiniz dioda yıllarca upraşanlar var..eşin doğru düşünüyo..bu devir gebe kalmak o kadar zorlaştıki...Allahım inşallah hayırlısıyla çok bekletmesin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?