- 18 Temmuz 2014
- 125
- 279
- Konu Sahibi selametle66
Dini anlamda 21 gün çok özeldir o yüzden ben o şekilde yaptımDuayı 21 e mi tamamlamak gerekiyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dini anlamda 21 gün çok özeldir o yüzden ben o şekilde yaptımDuayı 21 e mi tamamlamak gerekiyor?
Kenzül ar duasını abdestsiz okuyamıyorsunuz birde 21 gün okunacak 3 de aynı gün bugün birini yarın birini okuyup olmuyor gerçi Allah bilir ama ben 21 gün hergün 10 ar adet okudumburda bir arkadas yazmisti unuttum 10 yasin suresi 10 kenzul ars duasi diger 10 neydi birde regl döneminde sadece kenzul arsla baslasak nolur ki gunde 10 tane.
İsmi azamıda buraya ekleyemiyorum resim olarak ama bir yolunu bulucam inşallahburda bir arkadas yazmisti unuttum 10 yasin suresi 10 kenzul ars duasi diger 10 neydi birde regl döneminde sadece kenzul arsla baslasak nolur ki gunde 10 tane.
Okunacak o kadar çok dua var ki. İnsanın hepsini okuyası geliyor okudukça.okumak istedigim dualar tertibler cok fazla. aynı dualarda 21 gün veya 40 gün seklinde yapip baska duaya gecsem digerini birakmam da bisey olmaz herhalde bugun bunu dusundumde. yoksa hepsi karisiyor
evet hergün yenisini not ediyorum bendeOkunacak o kadar çok dua var ki. İnsanın hepsini okuyası geliyor okudukça. ☺
psikolojik tarafını hic dusunmemistimBence ilk handisinden başlama istiyorsan ondan başla bitir diğerine devam et çok fazla dualar okuyunca inan bana hayatın karışıyor bizzat yaşadım aklınıda karıştırırsın yaşadığım için söylüyorum çok zor oluyor ilerisi için psikolojik anlamada iyi olmuyor
İnanırmısın okadar şeyler okudum ki gece yarıları kalktım inan bu sitedekilerin dışındadışında daha niceleri ama 4 yıl boyunca yaptım ve 4 yılım okadar üzücü ve sıkıcı geçtik hayatımın en zor dönemiydi diyebilirimokumak istedigim dualar tertibler cok fazla. aynı dualarda 21 gün veya 40 gün seklinde yapip baska duaya gecsem digerini birakmam da bisey olmaz herhalde bugun bunu dusundumde. yoksa hepsi karisiyor
aslında okuyacağımız dualarda nasip işi değil mi? Duayı sürdürmekte zorlandığım zamanlar oluyor. Bir duaya başlıyorum ama yok hep bir aksilik çıkıyor o duayı tamamlayamıyorumBence ilk handisinden başlama istiyorsan ondan başla bitir diğerine devam et çok fazla dualar okuyunca inan bana hayatın karışıyor bizzat yaşadım aklınıda karıştırırsın yaşadığım için söylüyorum çok zor oluyor ilerisi için psikolojik anlamada iyi olmuyor
peki olmadikca negatif dusunceler sardı mı hic bazen cikmaza girdigimi dusunuyorumİnanırmısın okadar şeyler okudum ki gece yarıları kalktım inan bu sitedekilerin dışındadışında daha niceleri ama 4 yıl boyunca yaptım ve 4 yılım okadar üzücü ve sıkıcı geçtik hayatımın en zor dönemiydi diyebilirim
Gerçekten çok zor sakinleştiricilee almaya başlamıştım ama hiç boş durmuyorum sürekli dua halindeyim ve etrafımdakiler delirdim sandılar anca normal döndüm şu an gayet mantıklıydıpsikolojik tarafını hic dusunmemistim
tamam oyle yapayım
Benim şu anki durumumu anlattın sanki. Şu son 3 yılım gerçekten de hayatımda yaşadığım en yalnız, en sıkıcı yıllar.İnanırmısın okadar şeyler okudum ki gece yarıları kalktım inan bu sitedekilerin dışındadışında daha niceleri ama 4 yıl boyunca yaptım ve 4 yılım okadar üzücü ve sıkıcı geçtik hayatımın en zor dönemiydi diyebilirim
Aynen gerçekten nasip nasibinde yoksa bitiremiyorsun bileaslında okuyacağımız dualarda nasip işi değil mi? Duayı sürdürmekte zorlandığım zamanlar oluyor. Bir duaya başlıyorum ama yok hep bir aksilik çıkıyor o duayı tamamlayamıyorum
o kadar yani. burdan bir arkadasta demisti fazla esmayla calisinca zorluk yasarsin diye. her türlü oluyormus demek cok saskinim su anGerçekten çok zor sakinleştiricilee almaya başlamıştım ama hiç boş durmuyorum sürekli dua halindeyim ve etrafımdakiler delirdim sandılar anca normal döndüm şu an gayet mantıklıydı
Allah yardımcın olsunBenim şu anki durumumu anlattın sanki. Şu son 3 yılım gerçekten de hayatımda yaşadığım en yalnız, en sıkıcı yıllar.
Bana bir hoca sen artık gökteki kapıları açmışsın hayırda şeride karıştırmışsın demişti bırak çekme oluruna bırak artık demiştio kadar yani. burdan bir arkadasta demisti fazla esmayla calisinca zorluk yasarsin diye. her türlü oluyormus demek cok saskinim su an
Amin, Allah razı olsun. Allah hanginizin ne sıkıntısı varsa gidersin inşallahAllah yardımcın olsun
Aynen benimde öyle yaBenim şu anki durumumu anlattın sanki. Şu son 3 yılım gerçekten de hayatımda yaşadığım en yalnız, en sıkıcı yıllar.