- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
Lütfen benim için yapın 4 yıldır sevdiğim var bir türlü kavuşamıyoruz hep bi engel evlenmek için 2 yıl daha beklemek zorundayım hayırlısını dileyinHerhangi bir liste tutmadan,sayi paylasimi yapmadan, devam zorunluluğu olmadan, birbirimze dua edelim mi? Örneğin a kisisi icin 313 fatiha okuyalim o bitince ilk kim gelirse ona okuyalim.Her türlü dua,esma ve sure terkibini okuyabiliriz.
Süre ne kadar canımK Khvekokusu20
C cansu_tr
V Vavin
@icroc
@Umutvar123
KizlarShokella Aslihan in tup bebk tedavi icin meryem suresi okuyoruz 1 er tane alabilir misiniz musaitseniz
Siradaki arkadaslarin dualarini okuduktan sonra okuyabiliriz Rabbim gonlunjze gore versinLütfen benim için yapın 4 yıldır sevdiğim var bir türlü kavuşamıyoruz hep bi engel evlenmek için 2 yıl daha beklemek zorundayım hayırlısını dileyin
Canim sureyi bilmiyorim tedavi goruyor transferden once bitirsek guzel olur heraldeSüre ne kadar canım
Tamam canim transfere kadar bitiriiriz diye dusunuyorum K Khvekokusu20Kızlar perşembe günü opu var yumurtalar toplancak döllenme o gün gerçekleşeck inşallah ondan sonrada sağlıklı olur süreç güzel ilerlerse allahın izniyle 16 sı en erken heralde gün belli değil çnkü aynen ben daha almayayım farklı nefesler okur dua ederse daha iyi olur canım benimmDil-i bitab
Amin çok aminSiradaki arkadaslarin dualarini okuduktan sonra okuyabiliriz Rabbim gonlunjze gore versin
Tabiki liste yok zaten isteyen okuyabilir Allah razi olsun:) kalan 21Liste dışı yardımcı olabiliyor muyuz. Hamileyim arkadaşa 5 tane Meryem suresi okumak istiyorum. Uygunsa sayıdan düşün arkadaslar
Sizden de Allah razı olsunTabiki liste yok zaten isteyen okuyabilir Allah razi olsun:) kalan 21
Allah razi olsun canimBen şimdilik bitane alıyorum daha okursam yazarım canım
Okudum canım secde ayetini de kıldım haberiniz olsunAllah razi olsun canim
Allah kabul etsin canimOkudum canım secde ayetini de kıldım haberiniz olsun
Çok teşekkür ederim canım allah razı olsunListe dışı yardımcı olabiliyor muyuz. Hamileyim arkadaşa 5 tane Meryem suresi okumak istiyorum. Uygunsa sayıdan düşün arkadaslar
Teşekkür ederim canım allah razı olsunbende 5 tane okuyayım iş yerindeyim azda olsa alayım. inşllah duaların kabul olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?