- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
mDil-i bitab kuzum arkadaşa okuyalım bittikten sonra tüp bebeği niyetleyip bi duada bana okuyalım kızlarda uygun görürse sen etkili olacak olan ne dersen ona göre başlarız aklımızda bulunsun da
Ben bir tane yasin okuyayim simdilik arladaslarin duasi bitince ya şafii okuyalim Rabbim acil şifalar versin sevdiklerine bagislasinKızlar babam için dua okuyalım. Yoğun bakımda Allah ona şifa versin, bize bağışlasın
Amin Allah razı olsun, Miro oğlu Hasan için Allah şifa versin.Ben bir tane yasin okuyayim simdilik arladaslarin duasi bitince ya şafii okuyalim Rabbim acil şifalar versin sevdiklerine bagislasin
30 aldım kaldı 250MoonfacedMom iyi bir semtte hayirli güzel ev sahibi olması için 313 fatiha okuyoruz 33 aldim kalan 280
150 aldım kalan 050 aldim kalan 150
Canim bitirmeseydin keşke senin için okuyanlar olurdu baskalarinin duasini alirdin150 aldım kalan 0
Allah razı olsun canım
100 tane kaldı canım okuyamadım henüzCanim bitirmeseydin keşke senin için okuyanlar olurdu baskalarinin duasini alirdin
Biraz bekleyelim istersen belki okuyan olur100 tane kaldı canım okuyamadım henüz
Olur bekleyelim ben kimseye yük olmayayım diye hemen bitirmek istedim okuyan olur inşallahBiraz bekleyelim istersen belki okuyan olur
Ben okumak isterim sizin için,ne okuyorsunuz?Olur bekleyelim ben kimseye yük olmayayım diye hemen bitirmek istedim okuyan olur inşallah
Fatiha okuyoruz 100 adet kaldıBen okumak isterim sizin için,ne okuyorsunuz?
50 tanesini aldım,Fatiha okuyoruz 100 adet kaldı
Sağol amin inşallah canm50 tanesini aldım,
Allah kabul etsin inşallah.
Mazeretliyken okunabiliyor mu ?Dil-i bitab olur kuzumda ben dün mazeretlendim nasıl yapsakki bitiminde mi okusak gerçi pazartesi başlar tedawi büyük ihtimal inşllah yani ❤
MoonfacedMom için 313 fatiha oluyoruz kalan 50
Tamam canım o zaman öyle yapalım allah hepinizden razı olsun iyiki varsınızCanim mazeretli iken okunmuyor biz baslariz sen arkadan gelirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?