- 15 Nisan 2019
- 157
- 163
- 18
- 31
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
Katılmak istiyorumHerhangi bir liste tutmadan,sayi paylasimi yapmadan, devam zorunluluğu olmadan, birbirimze dua edelim mi? Örneğin a kisisi icin 313 fatiha okuyalim o bitince ilk kim gelirse ona okuyalim.Her türlü dua,esma ve sure terkibini okuyabiliriz.
Canım sağol allah razı olsun rabbim tez wakitte nasip etsin inşallahh hayırlısıyla bizimde bugün transferimiz oldu rabbim sağlıkla tutunmalarını nasip etsin inşallahCanım ben kacirmisim burayı sitenin yeni temasina alisamadim istedigim yere ulaşamiyorumtedavin hayirli olsun canim Rabbim yüzünüze gülsün inşallah 5.güne kadar bekliceksiniz yani embriyo gelisip hucreler olusacakmı diye, sonra size haber verecekler bende 44 tane toplandi eleye eleye 5 adet kaldı sonra biz geneteğe gonderdik 3 tanesi sağlam cıktı 2si down sendromlu ciktı.benimde bekleyen 3 adet embriyom var uzun soluklu bir tedavi oldu benimkisi adet gordukten sonra spiral çikartilacak yeniden rahim filmi cekilecek yapılan histereskopi ise yaradiysa sağlam embriyoları kullanacaz insallah onumuzdeki günlerde adet gorecegim son virajada giriyoruz. Hayirlısı artık takdir Rabbimin
2 tanede ben alayım bitirdigimde yeniden alırim adet görene kadar
Halen devam ediyor ise bende katilmak isterimHerhangi bir liste tutmadan,sayi paylasimi yapmadan, devam zorunluluğu olmadan, birbirimze dua edelim mi? Örneğin a kisisi icin 313 fatiha okuyalim o bitince ilk kim gelirse ona okuyalim.Her türlü dua,esma ve sure terkibini okuyabiliriz.
Canım okumak istiyosan niyetime göre dua et oku tabi dewam ediyor allah razı olsun şimdidenHalen devam ediyor ise bende katilmak isterim
Tamam yarin başlamak isterim ama banada dua edin hayirli evlat sahibi olmam için saolun dua etmek insana iyi geliyor ama kimse kimseye yardım etmiyor cok üzücü konu actim kimse benim için meryem suresi bile okumadı insanlık ölmüş dedim resmen icimden icim parçalandı ama ben okurum sizler için kimsem yok bana okuyacak diye üzüldüm kimse üzülmesin benim gibi bana ne kadar okuyanacak söyleyin yarin baslayimCanım okumak istiyosan niyetime göre dua et oku tabi dewam ediyor allah razı olsun şimdiden
Özel mesaj atabilirsin niyetine ve adına okurumCanım okumak istiyosan niyetime göre dua et oku tabi dewam ediyor allah razı olsun şimdiden
Canım ismin aslıhan duamda hayırlı sağlıklı ewlat sahibi olmak yaptığım tedawiden olumlu sonuç almak dün transferi yapılan iki embriyomunda bana sımsıkı tutunmasıÖzel mesaj atabilirsin niyetine ve adına okurum
Tamam Allah razı olsun sizden bi arkadaşıma okudum şimdi sıra sayısına bakıp başlarımM Meryem0661 canim siradaki arkadaşların duaso bitince sana da okuruz
Sizden de razi olsun☺Tamam Allah razı olsun sizden bi arkadaşıma okudum şimdi sıra sayısına bakıp başlarım
10 tane okudum canimAllah kabul etsinSizden de razi olsun☺
10 tane meryem suresi mi okudun canim10 tane okudum canimAllah kabul etsin
Arkadasin duasi bitti şimdi sizin babaniz için 1000 ya safi okuyalim mi size de uygunsaAmin Allah razı olsun, Miro oğlu Hasan için Allah şifa versin.
Evet canım zor oldu ama biraz önce 10.cuyuda bitirdim beynim çorba oldu Allah kabul etsin :)10 tane meryem suresi mi okudun canim
Evet canım zor oldu ama biraz önce 10.cuyuda bitirdim beynim çorba oldu Allah kabul etsin :)
Bu arada hamilemisin senAmin canim Allah razi olsun:)
Evet csnimBu arada hamilemisin sen
Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin cennet kokusunu benim yerimede içine çek olurmuEvet csnim
Amin Rabbim sana da isteyen herkese de anneligi yasatsin tez zamandaAllahım hayırlı evlatlar nasip etsin cennet kokusunu benim yerimede içine çek olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?