- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
olur canım çok güzel olur ben elimden geldiğince katılırımHerhangi bir liste tutmadan,sayi paylasimi yapmadan, devam zorunluluğu olmadan, birbirimze dua edelim mi? Örneğin a kisisi icin 313 fatiha okuyalim o bitince ilk kim gelirse ona okuyalim.Her türlü dua,esma ve sure terkibini okuyabiliriz.
Tamam senle baslayalim o zaman sikintini sıkıntını hacetini yaz canim senin icin okuyalim.olur canım çok güzel olur ben elimden geldiğince katılırım
hacetim tüm burdaki dua kardeşlerimin hayırlı dualarının kabulu için okuyalım ve son nefeste imanla ölmek içinTamam senle baslayalim o zaman sikintini sıkıntını hacetini yaz canim senin icin okuyalim.
Allah razi olsun dusunceli kardesim❤ 10 da ben aldim kalan 240hacetim tüm burdaki dua kardeşlerimin hayırlı dualarının kabulu için okuyalım ve son nefeste imanla ölmek için
Bismillahirrahmanirrahim 10 tane alıyorum 303 kaldı
Bende katilmak isterim :)
53 aldim. Kalan 250
Ayni anda yazmisiz duzelttim :)Allah razi olsun dusunceli kardesim❤ 10 da ben aldim kalan 240
Evet :)) iyi actin konuyu o kadar sikintiliydim ki cok iyi oldu.Ayni anda yazmisiz duzelttim :)
Cumlemizden, dualarimizla vesile olalim insAllah birbirimizeEvet :)) iyi actin konuyu o kadar sikintiliydim ki cok iyi oldu.
Allah razi olsun cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?