Hiç bir şey demeden mi engelledin ?2 yıllık ilişkim vardı.
Ara ara kavgalarımız olurdu , bir iki kere engelledim.(Bu kısma çok kızmayın,evet biliyorum doğru değil ama)
O da ulasirdi,bırakmazdı.Barisirdik.Hatali olan kendisiydi çünkü.
En son 1 ay önce buluştuk.O geliyordu yanıma.
Güzeldik,yan yanayken aşırı mutluyduk.
Ciddi bi iliskiydi ayrica aileler falan biliyor o da bende ailelerle konuşuyorduk.
Hatta yazın düğün hayalleri kuruyorduk.
Aynı sekilde o da benimleyken çok mutluydu gözlerinden anlıyordum bakışından konuşmasından falan.
Bana ilgiliydi bi istediğimi iki etmezdi.
Neyse bu son kavgamizda,beni aşırı kırdı.
Arkadaş cevresiyle çok takılır oyunlar oynarlar bilgisayar oyunları sanal oyunlar değil yüz yüze erkek erkeğe işte.
İş sonrası hemen arkadaş cevresine koşar.
Bi sorunum vardı onu konuşmak istedim,ama oyunda olduğunu söyledi.
Aşırı üzgündüm.
Benim üzgün oluşumu resmen umursmadi o an.
Bende yeter diyip her yerden engelledim.
Çünkü kendimi o an değersiz önemsiz hissettim.
Oyuna ara verip benimle konuşabilirdi.
Onun bi sorunu olsa ben ara verir dinler sonra devam ederdim.
Bana ulasmasin bitirdigimi anlasın diye her yerden engelledim.
Ulaşır hatasını telafi etmeye çalışır diye düşündüm.
Ama olmadı.1 hafta oldu sayilir kararimdan dönmüyorum ben ulaşmıyorum.
Ama çok üzülüyorum.
Bundan sonra konuşmayacağız bir daha birbirimizi goremeyecegiz diye düşünüp kendimi aglarken buluyorum.
Kaybetme korkusunu yaşasın istedim.Bu kız beni bırakmaz kafasindaydi.
Ne olursa olsun bırakmaz beni kafasında,çünkü küstügümüz zaman genelde arayan taraf ben olurdum.
En fazla 4 gün ayrı kalmıştık.
Böyle işte anlatmak istedim biseyler duymak konuşmak istiyorum sizlerle.
Böyle ayrı kalıpta ulaşan barisan oldu mu umudumu kesmeli miyim
Sadece çok onemsiz hissettiriyordu bu son zamanlarda o yüzden aklı başına gelir belki dedim ama sanırım tamamen bitti..
1 saat sonra ulaşmaya çalıştı.Yaşlar kaç?
İletişimden uzak, olgunlaşmamış bir ilişki görüyorum yazdıklarından. Üzülüp yalnız hissetmişsin ve engellemişsin. Her defasında gelen adam bu sefer gelmemiş diye kendi kendini yiyorsun. Geleceğini bildiğin için mi engelledin? Amaç sadece ceza vermek anladığım kadarıyla, seni önemsemediğini düşünüp kendine değer vermek değil. Ha bunları senin bakış açından düşünüp yazıyorum bu arada.
Ben ne yapardım? Gerçekten beni çok üzen bir olay olduysa ve paylaşmak istiyorsam arardım ve bahsederdim. Buna rağmen evet oyunu kapatmaması (gerçekten çok önemli bir sorunsa eğer sorunum) can sıkıcı. Ama bu yüzden de ergen gibi engellemezdim mesela.
Zaten seven değer veren en geç 10dk sonra döner elbet,dinler seni.
Birkaç mesaj yazıp engelledim,beni değersiz ve önemsiz hissettirdiğini yazdım.Hiç bir şey demeden mi engelledin ?
Peki aynı durum sana olsaydi ne yapardın?Arkadaşlarla oyun oynuyor ortasınsa yazmıssınız oynu nasıl bıraksın sonra dönüş yapabilirdi bu kadar kolay bırakıyorsan sen sevmiyorsun
onunda sıkılıyor ne bu sık bogazPeki aynı durum sana olsaydi ne yapardın?
O an aşırı ihtiyacın var aşırı yani etrafinda konuşacak kimse yok ama o oyun oynadığını söylüyor o an dinlemiyor.
Kalbin kirilmaz mi ?
Ben hatasını anlar belki dedim o yüzden bana ulaşmasını engelledim.Ama maalesef.
Sadece kaybetme korkusu yaşasın istedim , her zamanki gibi engellerim evet bırakmaz ulaşır diye düşündüm.Siz herzamanki gibi engellerim, peşimden koşar demişsiniz ama tutmamış bu defa.. Engellemek yerine evlilik düşünen yetişkin bir insan gibi bekleyip, konuşarak çözmeyi deneyebilirdiniz..
Çok oyun arkadaş bağımlısıysa evlendikten sonrada problem olurdu..
Tek sorunumuz arkadaş çevresi oynadığı oyun.Başka sorunlarınız var mıydı?
Daha öncede defalarcs engelleyip barışmışsınız, nasıl korksun kaybetmekten? Ciddiye alınacak bir hareket değil yaptığınız :)Sadece kaybetme korkusu yaşasın istedim , her zamanki gibi engellerim evet bırakmaz ulaşır diye düşündüm.
Ama ulaşmadı.
1 hafta olcak ulasmiyorda.
bence sen abartıyorsun oyun oynamayı sevıyor bebek gibi davranıyorsun benceTek sorunumuz arkadaş çevresi oynadığı oyun.
Oyun oynarken herşeyi unutması
1 saat sonra ulaşmaya çalıştı.
Evet sorunum bana göre büyüktü dinlemesini istedim ama oyun daha önemliydi.
Aslında ulaşacağını düşündüm evet geleceğini düşündüm çünkü geliyordu bu sefer gelmedi.
EvetDaha öncede defalarcs engelleyip barışmışsınız, nasıl korksun kaybetmekten? Ciddiye alınacak bir hareket değil yaptığınız :)
e dogru düşünmüş:) birakmiyorsun isteKaybetme korkusunu yaşasın istedim.Bu kız beni bırakmaz kafasindaydi.
bitirdigini anlasin diye engellediysen anlamis da ulasmiyor iste.Bana ulasmasin bitirdigimi anlasın diye her yerden engelledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?