canım bilemedim yazdım direk kusura bakma inşallah aynı duandır eğer değiştireceksen söyle hemen değiştireyimYeni gördüm .Sağol canım yazmıssın dua mı Allah razı olsun .
canım bilemedim yazdım direk kusura bakma inşallah aynı duandır eğer değiştireceksen söyle hemen değiştireyim
Canım dualarımı aldım ve arkadaşlara da ilettimkızlarr hadi biraz hızlanalım 3-4 gün geriden geliyoruz
kızlarr hadi biraz hızlanalım 3-4 gün geriden geliyoruz
Senfonim sende duani yazsan biz az az baslasak 300.400 yaparken K kalemero listeyi yapar bide arkadaşlar saldiniz olmuyor duasi olan arkadaşa haksızlık oluyor dualar gundelik ilerlemiyor ben bu listeye baslarken mazeretime denk gelmesin diye hesap edip başladım ama bu böyle gununde gitmezse denk gelcek istemiyorum lütfen dikkat edelim dualarimiz hakkıyla olsun onlardada belki mazeretine denk gelir kendi dualarini yapamazsa üzmeyelim
Mazeretlilere birsey demiyorum ben duzenli devam edersem mazeretim gelmeden biter diye hesap etmistim ben listeyi mezeret girmeden sonuna kadar devam edeyim isterim bazi arkadaslarinda kendi günü mazeretine denk gelmesin belki hesap yaptılar onlar da böyle gununde gitmezse kendi dualarini yapamazlarYeni gördüm topik de ki mesajınızı.Nolur
kusura bakmayın arkadasım.Dün yazmam gerekıyordu dua mı..Sabah gördüm..neyse ki sağolsun Kalemero diğer topıkten alıp eklemıs dua mı.Hakınızı helal edin emi.. Yazdığın diğer yoruma da kesinlikle katılıyorum . Sayıyla okuyorsak düzenli gitmeli bence de.. Mazaretler için bisey dıyemem..çunku bazen duzensız olur günü gününe uymaz bılemez ınsan..ama onun dısında zamanın da okuma yapmalı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?