canım tuba tesbih için 1200 okuyabilirsin guzbaharda mazeretliymişCanım çok zorlanma bende yardım edeyim sabah erken baktim ama sayfada onarım var yazıyordu okudunmu paylaşalım kac okuyayim yaz okurum ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım tuba tesbih için 1200 okuyabilirsin guzbaharda mazeretliymişCanım çok zorlanma bende yardım edeyim sabah erken baktim ama sayfada onarım var yazıyordu okudunmu paylaşalım kac okuyayim yaz okurum ben
Yani 2400 mü tamam aldim ikisini allah kabul etsincanım tuba tesbih için 1200 okuyabilirsin guzbaharda mazeretliymiş
cnm hastaysan ben okuyayım zorlama kendiniben okuyayım hemen
ama ne kadar okucam toplam.
benim kafam basmıyo şuan..
gözüm ağrıyo
bu hamilelikte her yerim dökülüyo..
2300 yani dimi. çıkar esimayı daha öncede yaptı sanırsam
bitti bitti çok şükürcnm hastaysan ben okuyayım zorlama kendini
oy kıyamam Allah yardımcın olsun insbitti bitti çok şükür
nasıl pis bir insansam. gıcığım.
hamileliğin herşeyiini yaşıyom.
yok canım sadece 1200Yani 2400 mü tamam aldim ikisini allah kabul etsin
maşallah canımbitti bitti çok şükür
Oyle düşünme bunlar bebeğin sağlıklı oldugunun belirtisi maşallah 5ayin kalmış çok şükür et benim çocuklarım var bidaha istiyorum olmuyor olsun diyorum ve okadar yaramaz arsiz oluyorlarki bazen en kızgın yada başka hallerimde bile niye böyle demiyorum okadar cokki cocuk isteyip olmayanlar iki çocuğumda farkli risk gurubu hastaları hep takip ediyoruz hasta olsalar oyle agrikesici bile veremiyorum ama olsun ikicim de 6ay yerlerde süründum plansizdi da agzimdan aklimdan gecene cok dikkat ettim sende en kotu his ettiginde bile derin nefes all hakk laihe illahal de çok şükür çek bunu ardi hayirlisiyla cok güzel günler cok güzel bir armagan unutmabitti bitti çok şükür
Nasi ne yapalım yanı ara vermek gibimikızlar 6 kişi mazeretli ne yapalım ?
Yada 3kisi kalmış anladığım 5kisiyiz 2000 den tamamlayıp listeyi bitirelim diyorum hafta sonu sınavım var diger guruplardan ayrildim cokta zor oluyor ama başladık hak gecmesin istiyorumkızlar 6 kişi mazeretli ne yapalım ?
Tamm canm yarın başlarız inşallah bnde yarın akşama abdest alırım sanırımYada 3kisi kalmış anladığım 5kisiyiz 2000 den tamamlayıp listeyi bitirelim diyorum hafta sonu sınavım var diger guruplardan ayrildim cokta zor oluyor ama başladık hak gecmesin istiyorum