Her turlu dilek istek ama en onemlisi Allah Rizasi icin benimle hatime baslayacak arkadaslar var mi?

Oh maşallah nerde ise yarılamışsın zaman ne de çabuk geçiyor tmm cnm öperim

Selâm arkadaşlar 23. Cüzü okudum ,ben bu cüzü öncelikle Allah rızası ve Peygamberimizin aziz ruhu için daha sonra GURBET KUSU kardeşim ve onun topiğindeki arkadaşları için ,tanıdım tanımadım evlât sahibi olmak isteyen tüm kardeşlerimin duâlarını kabûl olması niyetiyle okudum Allah kabûl etsin Amin . C cansu_tr

Son düzenleme:
C cansu_tr canim 30. cüzüde okudum tilavet secdelerini yaptim.. Allah kabul etsin insallah hepimizin ne muradi varsa hayirlisiyla versin

Allah kabul etsin canım benim ağzına yüreğine sağlık Rabbim kimsenin evini kucağını yavrusuz bırakmasın inşallah ...

Cansu 14. Cüz u okudum secdesini yaptım rabbim kabul etsin ınşallah. Yeni hatim de 12. Ve 13. Cüzleri bana yazar misin.

Kızlar hatim arkadaşlarım ben negatif sonuç aldım. Bebek sayfasını kapatmaya çalışıyorum. Rabbim yardım etsin.kalbim çok acıyor. Tedavi öncesi eşime söz vermiştim bu son diye. Hakkınızı helal edin. Sizleri çok seviyorum

Rabbim yar ve yardımcın olsun hakkım varsa cani gönülden helal olsun Rabbim en iyisini bilir bizde seni çok seviyoruz

7.HATİM LİSTESİ SON OKUMA GÜNÜ 15.04.2016
1.cüz bayanhope OKUNDU
2.cüz Veson OKUNDU
3.cüz eilenn OKUNDU
4.cüz Senfonim OKUNDU
5.-6. cüz Enfal97 OKUNDU
7. cüz Senfonim OKUNDU
8.cüz gulbera okundu
9.-10.cüz betul8516 (9. cüzde tilavet sevdesi) OKUNDU
11.cüz C cansu_tr Okundu
12.cüz -Lisaaa- OKUNDU
13.cüz (tilavet secdesi) A arzm61 OKUNDU
14.cüz G guzbahar (tilavet secdesi) OKUNDU
15.cüz Sealand (tilavet secdesi) OKUNDU
16.cüz papyonkilikli (tilavet secdesi) OKUNDU
17.cüz (tilavet secdesi) papyonkilikli OKUNDU
18.cüz G guzbahar OKUNDU
19.cüz (tilavet secdesi 2 adet ) cetingulsum OKUNDU

20.cüz eilenn OKUNDU
21.cüz (tilavet secdesi) papyonkilikli
22.cüz C cansu_tr OKUNDU
23.cüz (tilavet secdesi) Hannaz OKUNDU
24.cüz (tilavet secdesi) eilenn
25.cüz G goxall
26.cüz sultan1356

27.cüz math27 (tilavet secdesi) okundu
28.cüz vesselam_ okundu
29.-30. cüz Saye- (tilavet secdesi 2 adet ) OKUNDU

HANIMLAR OKUMALAR NE ZAMANA BİTER PAPYONKİLİKLİ VE EİLEN SİZİN FAZLADAN OKUDUĞUNUZU BİLİYORUM HİTABIM SİZE DEĞİL...

G goxall VE sultan1356 HANIMLAR OKUMALAR HAKKINA BİLGİ VERİR MİSİNİZ ?

Son düzenleme:

canım iyi oldu etiketlediğin sabahtan beri biyere bişey yazıcaktım diye düşünüyorum :)
20. cüzü okudum
24.cüzü de mümin suresine kadar okudum
kalanını akşam okuyacağım inşallah

canım iyi oldu etiketlediğin sabahtan beri biyere bişey yazıcaktım diye düşünüyorum :)
20. cüzü okudum
24.cüzü de mümin suresine kadar okudum
kalanını akşam okuyacağım inşallah
hemen düzeltmeyi de yaptım canısı :)
yeni hatim için içi 1-2-6-7-12-13 cüzleri alındı haberin olsun

hemen düzeltmeyi de yaptım canısı :)
yeni hatim için içi 1-2-6-7-12-13 cüzleri alındı haberin olsun

eline sağlık canımcım
koca koca puntolarla adımı görünce bi şey oldum

8.hatim için farketmez canım kalan cüzleri alırım ben yine en az 2 tane almak istiyorum inşallah

Bikac gundur benim cimcime pek bi huysuz ev isleri falan 21. Cuzu bitiremedim. Kismetse bugun ya da yarin bitiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…