- Konu Sahibi papyonkilikli
- #1.861
ama zaten senin maşallahın var lafım sana değildi canısı :)Bikac gundur benim cimcime pek bi huysuz ev isleri falan 21. Cuzu bitiremedim. Kismetse bugun ya da yarin bitiririm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama zaten senin maşallahın var lafım sana değildi canısı :)Bikac gundur benim cimcime pek bi huysuz ev isleri falan 21. Cuzu bitiremedim. Kismetse bugun ya da yarin bitiririm.
Oy Allah razi olsun canim. Bu konuya katilan herkesin masaallahi var bence ne guzel 3 ayda asagi yukari 7 hatim yaptik dunyanin dort bir yanindan hep birlikte sukrolsun herkese kismet olmaz Rabbim kabul etsin insaallah.ama zaten senin maşallahın var lafım sana değildi canısı :)
:) Rabbim kabul etsin inşallah bu üç aylarda daha fazlasını yapabilirizOy Allah razi olsun canim. Bu konuya katilan herkesin masaallahi var bence ne guzel 3 ayda asagi yukari 7 hatim yaptik dunyanin dort bir yanindan hep birlikte sukrolsun herkese kismet olmaz Rabbim kabul etsin insaallah.
tamam canım yazdım 3ve 8iArkadaşım bende 3. Ve 8. Cüzü alabilirim eğer uygunsa
canım herkesinkini yazmam zor olur sen kendin not alsan daha kolay ben öyle yapıyorumpapyonkilikli canım sen ilk sayfalarda okudugumuz Hatimleri aynı sayfada bırlestırıyordun. 1.Hatim.2.Hatim diye...mümkünse yıne öyle yapsanız zahmet olmazsa ? Hangi cüzleri okduugmuzu bılırız..görürüz ilk sayfadan..
Hakkınızı helal edin . papyonkilikli C cansu_tr eilenn
papyonkilikli canım sen ilk sayfalarda okudugumuz Hatimleri aynı sayfada bırlestırıyordun. 1.Hatim.2.Hatim diye...mümkünse yıne öyle yapsanız zahmet olmazsa ? Hangi cüzleri okduugmuzu bılırız..görürüz ilk sayfadan..
Hakkınızı helal edin . papyonkilikli C cansu_tr eilenn
canim vaktim olsa da yapsam keske. Ama malesef yapamayabilirimcanım herkesinkini yazmam zor olur sen kendin not alsan daha kolay ben öyle yapıyorum
canım herkesinkini yazmam zor olur sen kendin not alsan daha kolay ben öyle yapıyorum
hemen düzeltmeyi de yaptım canısı :)
yeni hatim için içi 1-2-6-7-12-13 cüzleri alındı haberin olsun
Tamam 6 ve 7 yi kopyalayip yapistiririm digerlerini toparlamam zor olabilir.yok canım öyle değil..Herkesın okuması bıtınce toplu lıste oluyor ya zaten..onu kopyalayıp baştakı sayfaya eklenıcek..
Neyse önemlı değil canım not alayım ben eskılerı bulup
tamam canım yazıyorumCanım 30 cüzü bana yazabilirmisin?