Her turlu dilek istek ama en onemlisi Allah Rizasi icin benimle hatime baslayacak arkadaslar var mi?

ama zaten senin maşallahın var lafım sana değildi canısı :)
Oy Allah razi olsun canim. Bu konuya katilan herkesin masaallahi var bence ne guzel 3 ayda asagi yukari 7 hatim yaptik dunyanin dort bir yanindan hep birlikte sukrolsun herkese kismet olmaz Rabbim kabul etsin insaallah.

Oy Allah razi olsun canim. Bu konuya katilan herkesin masaallahi var bence ne guzel 3 ayda asagi yukari 7 hatim yaptik dunyanin dort bir yanindan hep birlikte sukrolsun herkese kismet olmaz Rabbim kabul etsin insaallah.
:) Rabbim kabul etsin inşallah bu üç aylarda daha fazlasını yapabiliriz

papyonkilikli papyonkilikli canım sen ilk sayfalarda okudugumuz Hatimleri aynı sayfada bırlestırıyordun. 1.Hatim.2.Hatim diye...mümkünse yıne öyle yapsanız zahmet olmazsa ? Hangi cüzleri okduugmuzu bılırız..görürüz ilk sayfadan..
Hakkınızı helal edin . papyonkilikli papyonkilikli C cansu_tr eilenn eilenn

canım herkesinkini yazmam zor olur sen kendin not alsan daha kolay ben öyle yapıyorum
canim vaktim olsa da yapsam keske. Ama malesef yapamayabilirim

canım herkesinkini yazmam zor olur sen kendin not alsan daha kolay ben öyle yapıyorum

yok canım öyle değil..Herkesın okuması bıtınce toplu lıste oluyor ya zaten..onu kopyalayıp baştakı sayfaya eklenıcek..
Neyse önemlı değil canım not alayım ben eskılerı bulup

3,5,8,10,11,12,14,15,16,17,18 cüzlerden bana yazabılır mısın ? en baştan başla alınmamıs olanın ilkini yazırver bana sana zahmet canım C cansu_tr

C cansu_tr canım 24.cüzü okudum çok şükür
güneş doğmuştu o yüzden tilavet secdesi yapamadım
doğru olmaz diye düşünerek akşam secdemi yaparım inşallah olurmu?

X