-
- Konu Sahibi papyonkilikli
- #1.801
Maşallah canım çok hızlısın Allah razı olsun canım benim ağzına sağlık
inşallah sonuçlarınız güzel çıkar sizde bu mübarek gecenin sabahında evinizde olursunuzKızlar bugun sizden bebegum icin dua istiyorum yarin cikma ihtimalimiz var, sonucumuz guzel ciksinda yarin cikalim insallah
17 yi bitiremedim daha ama az kaldi sayilir 21. Cuzu alabilir miyim? Kimse almiyor diye aliyorum. Ben okuyuncaya kadar kismetlisi cikarsa birakirim. Hatim yarim kalmasin. Ilk katilimlar yok cok uzucu. Bahar geldi diye sanirim.7.HATİM LİSTESİ
1.cüzbayanhope
2.cüzVeson OKUNDU
3.cüzeilenn OKUNDU
4.cüzSenfonim OKUNDU
5.-6. cüzEnfal97 5. cüz OKUNDU
7. cüzSenfonim OKUNDU
8.cüzgulbera okundu
9.-10.cüzbetul8516 (9. cüzde tilavet sevdesi) OKUNDU
11.cüz C cansu_tr Okundu
12.cüz-Lisaaa- OKUNDU
13.cüz (tilavet secdesi) A arzm61
14.cüz G guzbahar (tilavet secdesi)
15.cüzSealand (tilavet secdesi) OKUNDU
16.cüzpapyonkilikli (tilavet secdesi) OKUNDU
17.cüz (tilavet secdesi)papyonkilikli
18.cüz G guzbahar
19.cüz (tilavet secdesi 2 adet )cetingulsum OKUNDU
20.cüzeilenn
21.cüz (tilavet secdesi)
22.cüz C cansu_tr OKUNDU
23.cüz (tilavet secdesi)
24.cüz (tilavet secdesi)
25.cüz G goxall
26.cüzsultan1356
27.cüzmath27 (tilavet secdesi) okundu
28.cüzvesselam_ okundu
29.-30. cüz @hsevda (tilavet secdesi 2 adet ) 29.CÜZ OKUNDU
hanımlar okumalar çok yavaş ilerliyor ve hala alınmayan cüzler var okumak isteyenler varsa iletelim lütfen. 6. hatimin duasını bu gece kandil gecesinde hepimizin adına yapalım inşallah
Alınmayan 3 cüz mevcut bilginiz olsun 21-23-24
olabilir ben almak isteyen olur diye bekliyorum canım17 yi bitiremedim daha ama az kaldi sayilir 21. Cuzu alabilir miyim? Kimse almiyor diye aliyorum. Ben okuyuncaya kadar kismetlisi cikarsa birakirim. Hatim yarim kalmasin. Ilk katilimlar yok cok uzucu. Bahar geldi diye sanirim.
okumak istersen başla canım benimm
Bana yaziver ozaman canim insaallah en yakin zamanda okumaya baslarim okuyamazsam haber ederimokumak istersen başla canım benimm
canim ben sali gunu okuycam cuzu bilgin olsun7.HATİM LİSTESİ
1.cüzbayanhope
2.cüzVeson
3.cüzeilenn OKUNDU
4.cüzSenfonim OKUNDU
5.-6. cüzEnfal97 5. cüz OKUNDU
7. cüzSenfonim OKUNDU
8.cüzgulbera okundu
9.-10.cüzbetul8516 (9. cüzde tilavet sevdesi) OKUNDU
11.cüz C cansu_tr Okundu
12.cüz-Lisaaa- OKUNDU
13.cüz (tilavet secdesi) A arzm61
14.cüz G guzbahar (tilavet secdesi)
15.cüzSealand (tilavet secdesi)
16.cüzpapyonkilikli (tilavet secdesi) OKUNDU
17.cüz (tilavet secdesi)papyonkilikli
18.cüz G guzbahar
19.cüz (tilavet secdesi 2 adet )cetingulsum
20.cüzeilenn
21.cüz (tilavet secdesi)
22.cüz C cansu_tr okundu
23.cüz (tilavet secdesi)
24.cüz (tilavet secdesi)
25.cüz G goxall
26.cüzsultan1356
27.cüzmath27 (tilavet secdesi) okundu
28.cüz @aysemzumram okundu
29.-30. cüz @hsevda (tilavet secdesi 2 adet )
hanımlar okumalar çok yavaş ilerliyor ve hala alınmayan cüzler var okumak isteyenler varsa iletelim lütfen. 6. hatimin duasını perşembe gecesi kandil gecesinde hepimizin adına yapalım inşallah
Kızlar çok kötü migrenim tuttu ama yine de hatim duasını ilk sayfadan Türkçe olarak Yaptım arapçasını da başka zaman Yaparım inşallah Rabbim kabul etsin inşallah
6. Hatmin duasini yaptim ama ben turkce yaptim. Icimden gelen oydi Rabbim kabul eyler insaallah. Allah dualarimizi kabul buyirsun uc aylariniz mubarek mujdeli hayirli olsun.
Rabbim hepinizden razı olsun ağzınıza sağlık bende mazeretliyim duasını yapamadım kendi cümlelerimle yaptım inşallah hak katında kabul olmuştur1.cüzü şu mübarek gecede bitirmek nasip oldu öyle niyetlenmiştim,, hatim duasını da yaptım Rabbim cümlemizin gönlünün muradını bizlere nasip etsin inşallah herkese hayırlı kandiller