-
- Konu Sahibi papyonkilikli
- #1.821
canım geçmiş olsun migren berbat bişi bende de var kendisiKızlar çok kötü migrenim tuttu ama yine de hatim duasını ilk sayfadan Türkçe olarak Yaptım arapçasını da başka zaman Yaparım inşallah Rabbim kabul etsin inşallah
Çok Sağol cnm bu migren atakları beni öldürüyor ilaç da kullanmak istemiyorum ÇOĞU zaman benek vardır belki diye öyle çekiyorum
Hiç sormacanım geçmiş olsun migren berbat bişi bende de var kendisi
7.HATİM LİSTESİ
1.cüzbayanhope OKUNDU
2.cüzVeson OKUNDU
3.cüzeilenn OKUNDU
4.cüzSenfonim OKUNDU
5.-6. cüzEnfal97 5. cüz OKUNDU
7. cüzSenfonim OKUNDU
8.cüzgulbera okundu
9.-10.cüzbetul8516 (9. cüzde tilavet sevdesi) OKUNDU
11.cüz C cansu_tr Okundu
12.cüz-Lisaaa- OKUNDU
13.cüz (tilavet secdesi) A arzm61 OKUNDU
14.cüz G guzbahar (tilavet secdesi)
15.cüzSealand (tilavet secdesi) OKUNDU
16.cüzpapyonkilikli (tilavet secdesi) OKUNDU
17.cüz (tilavet secdesi)papyonkilikli OKUNDU
18.cüz G guzbahar
19.cüz (tilavet secdesi 2 adet )cetingulsum OKUNDU
20.cüzeilenn
21.cüz (tilavet secdesi)papyonkilikli
22.cüz C cansu_tr OKUNDU
23.cüz (tilavet secdesi)Hannaz
24.cüz (tilavet secdesi)
25.cüz G goxall
26.cüzsultan1356
27.cüzmath27 (tilavet secdesi) okundu
28.cüzvesselam_ okundu
29.-30. cüz @hsevda (tilavet secdesi 2 adet ) 29.CÜZ OKUNDU
hanımlar hayırlı sabahlar 3. aylarımız ve cuma günümüz mübarek olsun inşallah. Alınmayan 24.cüz kaldı . 6. hatimin duası yapılmış Allah hepinizden kat kat razı olsun inşallah burada nice nice hatimler yapabiliriz iyiki hepiniz varsınız iyi hepimiz buraya gelmişiz...
ben alacaktım ama mazeretliyim o yüzden alamadım kısmet sanaymış demek ki :)canım 24.cüzüde alayım inşallah
20.cüzü almıştım henüz okuyamadım
ikisini h.sonu okurum inşallah
ben alacaktım ama mazeretliyim o yüzden alamadım kısmet sanaymış demek ki :)
inşallah canım benim :)şükür bana kısmet oldu canım hafta sonu ablamda olucam bol bol kuran okuruz inşallah :)
Canım 18 i okudum. Bugunde nasipse 14 u bitirecegim. Rabbim 3 aylarınız bol bereketli duali hatim li geçirmenizi nasip etsin. Artık test zAman geldi. Aslında pazartesi ama dayanamıyacagim sanirim7.HATİM LİSTESİ
1.cüzbayanhope OKUNDU
2.cüzVeson OKUNDU
3.cüzeilenn OKUNDU
4.cüzSenfonim OKUNDU
5.-6. cüzEnfal97 5. cüz OKUNDU
7. cüzSenfonim OKUNDU
8.cüzgulbera okundu
9.-10.cüzbetul8516 (9. cüzde tilavet sevdesi) OKUNDU
11.cüz C cansu_tr Okundu
12.cüz-Lisaaa- OKUNDU
13.cüz (tilavet secdesi) A arzm61 OKUNDU
14.cüz G guzbahar (tilavet secdesi)
15.cüzSealand (tilavet secdesi) OKUNDU
16.cüzpapyonkilikli (tilavet secdesi) OKUNDU
17.cüz (tilavet secdesi)papyonkilikli OKUNDU
18.cüz G guzbahar
19.cüz (tilavet secdesi 2 adet )cetingulsum OKUNDU
20.cüzeilenn
21.cüz (tilavet secdesi)papyonkilikli
22.cüz C cansu_tr OKUNDU
23.cüz (tilavet secdesi)Hannaz
24.cüz (tilavet secdesi)
25.cüz G goxall
26.cüzsultan1356
27.cüzmath27 (tilavet secdesi) okundu
28.cüzvesselam_ okundu
29.-30. cüz @hsevda (tilavet secdesi 2 adet ) 29.CÜZ OKUNDU
hanımlar hayırlı sabahlar 3. aylarımız ve cuma günümüz mübarek olsun inşallah. Alınmayan 24.cüz kaldı . 6. hatimin duası yapılmış Allah hepinizden kat kat razı olsun inşallah burada nice nice hatimler yapabiliriz iyiki hepiniz varsınız iyi hepimiz buraya gelmişiz...
Canım 18 i okudum. Bugunde nasipse 14 u bitirecegim. Rabbim 3 aylarınız bol bereketli duali hatim li geçirmenizi nasip etsin. Artık test zAman geldi. Aslında pazartesi ama dayanamıyacagim sanirim
:) haber ver bizede canım benimCanım 18 i okudum. Bugunde nasipse 14 u bitirecegim. Rabbim 3 aylarınız bol bereketli duali hatim li geçirmenizi nasip etsin. Artık test zAman geldi. Aslında pazartesi ama dayanamıyacagim sanirim
Yok cnm içmedim gerçi henüz yumurtlamadım ama yine de içmedim inşallah cnm inşallah sen nasılsın bebiş nasıl?Veson dikkat et canim kendine icme ilac sabret inşallah minigin gelecek hayırlı bir şekilde