-
- Konu Sahibi papyonkilikli
- #1.161
Anladım canım benimde okumam gerekenler var onları bitirirsem yardımcı olurum inşallah canımÖylemi ilgin için teşekkürler canım
bu arkadaş hariç okunmayan cüzler için özel msj attım cumartesi gününe kadar haber beklicem haber gelmeyen cüzleri pazar sabah erkenden kalkıp kendim okucam sonrada dershaneye gidicem allah kısmet ederse
eilenn canım ben cuma günü bitiriyorum beni etiketlemissin ama bana bildirim gelmiyor
sende haklısın evet ama zaten cuma son gün dememismiydik bende cuzumu cuma bitirir duasını yaparım dedimCanım bunu daha oncede anlattimMune Hanımdan destek aldım dediğini yaptım
Bildiri gelmese bile arada kontrol ediverin sizde bak saat kaç olmuş dersten çıktım eve gidiyorum metrobusun kalabalığın da cvp yazıyorum sizde günde bir kere bakiverin bunu sadece şahsına söylemiyorum yanlış anlama
Şahsım
sende haklısın evet ama zaten cuma son gün dememismiydik bende cuzumu cuma bitirir duasını yaparım dedim
eilenn ben simdiki hatiime katilmak istedigi yazmamistim cnm.
gecen hatime okudum.bu hatmi bilmiyordum.kusura bakmayin bildiride gelmedi.
tesadufen ugradim hatim ne alemde diye bakarken ismimi gordum sasirdim okuyayim bugun 10 u.
tamam canım