Her turlu dilek istek ama en onemlisi Allah Rizasi icin benimle hatime baslayacak arkadaslar var mi?

eilenn eilenn canım 16. cüzü okudum, duasını da bütün cüzler okununca yapacağım. Rabbim Peygamber efendimiz'in (sav) yüzü suyu hürmetine kabul etsin. Tüm hastalarımıza şifa versin, dertlilere deva olsun. Kimseyi açta açıkta bırakmasın. Günahlarımızı aff, tövbelerimizi kabul etsin inşallah AMİN...

Canım benim reglim uzadı eğer mümkünse benim cüzü alacak biri varsa vero_O Benim sıkıntım bitecek gibi değil:KK43: Bekletmek istemem kimseyi:KK43:

Canım kaç gün daha sürer bi kaç gün daha bitecek gibi gözükmüyor liste çarşamba yada perşembe gibi bitiririz insallah sen yetisebilirmisin

Canım kaç gün daha sürer bi kaç gün daha bitecek gibi gözükmüyor liste çarşamba yada perşembe gibi bitiririz insallah sen yetisebilirmisin
Canım bir iki gün lekelenmem vardı, daha yeni söküldüm tahminen cumartesiyi bulur, o güne kadar da sizi bekletmek istemem:KK43:

eilenn eilenn canım ben cüzlerimi okudum. Yeni listedede devam ediyorum yine bana 2 cüz yazmanı rica edecem. Biri yine papyonkilikli papyonkilikli niyetine olacak. Eğer herkes için uygunsa bu seferde 29 ve 30 cüzleri yazabilirmisin. Benden önce bu cüzlerden birini isteyen varsa bana listeyi yaptıktan sonra belirttirsen ona göre okumadığım 2 cüz seçmek istiyorum. Emeğin için sağol.

eilenn eilenn canım ben cüzlerimi okudum. Yeni listedede devam ediyorum yine bana 2 cüz yazmanı rica edecem. Biri yine papyonkilikli papyonkilikli niyetine olacak. Eğer herkes için uygunsa bu seferde 29 ve 30 cüzleri yazabilirmisin. Benden önce bu cüzlerden birini isteyen varsa bana listeyi yaptıktan sonra belirttirsen ona göre okumadığım 2 cüz seçmek istiyorum. Emeğin için sağol.
Sozum olsun lohusaliginda ben de aynisini yapicam. Allah razi olsun senden... gonlunun muradini tez vakitte nasip etsin sana...

SON DURUM

4.HATİM LİSTEMİZ 24.02.2016

Arkadaşlar 4.hatimimizi en geç PAZAR günü bitirelim duamızı yapalım inşallah

mazeretli arkadaşlarımızdan dolayı ve ücretsizli izinli olduğum telefondan giripte liste ile ilgilenemediğim için süre uzadı kusura bakmayın

İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederim.

1. Cuz Senfonim Senfonim OKUNDU
2. Cuz G goxall OKUNDU
3. Cuz eilenn eilenn OKUNDU
4. Cuz Enfal97 Enfal97
5. Cuz Nautilus Nautilus
OKUNDU
6. Cuz Nautilus Nautilus OKUNDU
7. Cuz -Lisaaa- -Lisaaa- OKUNDU
8. Cuz Veson Veson OKUNDU
9. Cuz (Tilavet Secdesi) Z zencefiltarcin OKUNDU
10. Cuz GURBET KUSU GURBET KUSU
11. Cuz @aysemzumram
OKUNDU
12. Cuz M mrym99 OKUNDU
13. Cuz (Tilavet Secdesi) bayanhope bayanhope OKUNDU
14. Cuz (Tilavet Secdesi) Sealand Sealand OKUNDU
15. Cuz (Tilavet Secdesi) gulbera gulbera OKUNDU
16. Cuz (Tilavet Secdesi) E-brulim E-brulim OKUNDU
17. Cuz (Tilavet Secdesi) G guzbahar OKUNDU
18. Cuz A arzm61
19. Cuz (Tilavet Secdesi 2adet) H HERA0312
20. Cuz mor868061 mor868061
OKUNDU
21. Cuz (Tilavet Secdesi) tubatesbih tubatesbih OKUNDU
22. Cuz altunn altunn OKUNDU
23. Cuz (Tilavet Secdesi) @hsevda
24. Cuz (Tilavet Secdesi) Z zencefiltarcin
OKUNDU
25. Cuz sultan1356 sultan1356 OKUNDU
26. Cuz Avrenim Avrenim OKUNDU
27. Cuz (Tilavet Secdesi) altunn altunn
28. Cuz G goxall (arkadaşı okuyacak)
29. Cuz Avrenim Avrenim ve C cansu_tr paylaştı
OKUNDU
30. Cuz (Tilavet Secdesi2adet) Hannaz Hannaz OKUNDU

BU KİŞİNİN EN SON ETKİNLİĞİ 16 ŞUBATTA OLMUŞ CANIM

Öylemi ilgin için teşekkürler canım

bu arkadaş hariç okunmayan cüzler için özel msj attım cumartesi gününe kadar haber beklicem haber gelmeyen cüzleri pazar sabah erkenden kalkıp kendim okucam sonrada dershaneye gidicem allah kısmet ederse

X