- 28 Ocak 2010
- 1.208
- 2.404
-
- Konu Sahibi papyonkilikli
- #1.141
Allah razi olsun canim Rabbim kabul buyursun güzel kalbine göre versin insallah..Kızlar birkaç dua listesinde de üyeyim,tüm arkadaşlarar ve burda olan herkese Yasin okudum dua ettim az önce Allah kabul etsin
Canım benim reglim uzadı eğer mümkünse benim cüzü alacak biri varsa ver
Canım benim reglim uzadı eğer mümkünse benim cüzü alacak biri varsa verBenim sıkıntım bitecek gibi değil Bekletmek istemem kimseyi
Canım bir iki gün lekelenmem vardı, daha yeni söküldüm tahminen cumartesiyi bulur, o güne kadar da sizi bekletmek istememCanım kaç gün daha sürer bi kaç gün daha bitecek gibi gözükmüyor liste çarşamba yada perşembe gibi bitiririz insallah sen yetisebilirmisin
Canım bir iki gün lekelenmem vardı, daha yeni söküldüm tahminen cumartesiyi bulur, o güne kadar da sizi bekletmek istemem
Teşekkür ederim canım, nasip olursa sınrasında beraber devam ederizTmm bi çaresine buluruz üzüme sen kendini hayırlısı böyleymis demek
Enfal de adet oldum ancak cmt okurum yazmıştıTmm bi çaresine buluruz üzüme sen kendini hayırlısı böyleymis demek
Enfal de adet oldum ancak cmt okurum yazmıştı
10-18-19-23 cüzlerden de haber gelmedi sanırımOylemi hafta sonuna kadar bekleyelim mi acaba
Sozum olsun lohusaliginda ben de aynisini yapicam. Allah razi olsun senden... gonlunun muradini tez vakitte nasip etsin sana...eilenn canım ben cüzlerimi okudum. Yeni listedede devam ediyorum yine bana 2 cüz yazmanı rica edecem. Biri yine papyonkilikli niyetine olacak. Eğer herkes için uygunsa bu seferde 29 ve 30 cüzleri yazabilirmisin. Benden önce bu cüzlerden birini isteyen varsa bana listeyi yaptıktan sonra belirttirsen ona göre okumadığım 2 cüz seçmek istiyorum. Emeğin için sağol.
BU KİŞİNİN EN SON ETKİNLİĞİ 16 ŞUBATTA OLMUŞ CANIM