-
- Konu Sahibi papyonkilikli
- #1.201
zaten sen şimdi okumayacaksın ben işyerinde namaz arasında bi kaç sayfa okursam şayet cüz benim olur anlaştık mı ?yok canım kalmam zor durumda kendini sıkma o kadar sen işyerinde sorun olmasın
diğer hatime yardım edersin inşallah
zaten sen şimdi okumayacaksın ben işyerinde namaz arasında bi kaç sayfa okursam şayet cüz benim olur anlaştık mı ?
Kızlar 27. Cüzü ben okurum. Siz isterseniz 19. Cüzü paylaşıp okuyun. Ben müsaitim çünkütmm canım allah razı olsun hangisine başlarsan haber ver akşam bende ona göre kalanı okurum
bende alabilirm arkadaşım bir tanesini bana verebilirsin bu gün akşama kadra okurum
Canım çok geçmiş olsun tek başına olmaz canım yardımlaşarak okuyalım yük sana binmesin tek hepimiz dörder beşer sayfa okusak biter Allah'ın izniyle
Sende sağol canım Allah razı olsun kızlardan
eilenn CANIM 19.CÜZÜN İLK 5 SAYFASINI NAMAZDAN SONRA OKUDUM CANIM BİLGİN OLSUN
AMİN İNŞALLAH canım namazlardan sonra okudukça buraya yazarım olurda okuyan çıkar 2 kere okunmasınağzına sağlık canım benim allahım kabul eylesin
olur canım 11ve 15i ben okurum geri kalanı da sen okuyabilirsin tilavet secdesini de yatsıda yaparım herhalde
Tamam canım benimde 2 sayfam kaldı onuda yatmadan önce okuyacağım Allah razı olsun canım benim yeni listede bende varım