Her turlu dilek istek ama en onemlisi Allah Rizasi icin benimle hatime baslayacak arkadaslar var mi?

Senfonim canım Allah annene şifa versin inşallah Allah kimseyi çaresiz bırakmasın Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah. Ben inşallah hep okumaya çalışcam canim
Amin.Allah razı olsun .Anneme de tüm hastalara da şifa versin Rabbim.Allah
Sizlerin sevdiklerinizin sağlığını daim
kılsın.Gönlünüzde ne mmuradınız varsa
hayırlara çevirip versin insallah Yüce Rabbim
-Lisaaa-

Canim Rabbim sifalar versin...
Çok sükür Rabbime okudum canım 14.cüzü.. Rabbim kabul etsin insaAllah.. papyonkilikli
canin Allah kabul etsin yaziyorum hemen

papyonkilikli yeni hatime başladık mı canım. Kaçıncı cüz benim???
yok canim daha bitmedi sali gunu bitecek takip et yine oldu mu. Hatim bitince haberdar ederiz hatim duasini unutma. Hepimize dua edelim her hatimde

SON DURUM

1. Cuz Zeynep G OKUNDU (Allah kabul etsin)
2. Cuz G guzbahar OKUNDU ( Allah kabul etsin)
3. Cuz adyas
4. Cuz feraheymen OKUNDU (Allah Kabul Etsin)
5. Cuz Veson OKUNDU (Allah Kabul Etsin)
6. Cuz bayanhope OKUNDU ( Allah Kabul Etsin)
7. Cuz H HERA0312 OKUNDU (Allah Kabul Etsin)
8. Cuz sultan1356 OKUNDU (Allah Kabul Etsin)
9. Cuz (Tilavet Secdesi) Enfal97
10. Cuz papyonkilikli OKUNDU (Allah Kabul Etsin)
11. Cuz -Lisaaa- OKUDU (Allah kabul etsin)
12. Cuz eilenn
13. Cuz (Tilavet Secdesi) Senfonim OKUNDU (Allah Kabul Etsin)
14. Cuz (Tilavet Secdesi) vesselam_ OKUNDU ( Allah kabul etsin)
15. Cuz (Tilavet Secdesi) tubatesbih OKUNDU (Allah Kabul Etsin)
16. Cuz (Tilavet Secdesi) Sealand OKUNDU (Allah kabul etsin)
17. Cuz (Tilavet Secdesi) gulbera OKUNFU (Allah Kabul Etsin)
18. Cuz Nautilus OKUNDU ( Allah kabul Etsin)
19. Cuz (Tilavet Secdesi 2adet) @meryemkursun
20. Cuz altunn
21. Cuz (Tilavet Secdesi) Z zencefiltarcin
22 . Cuz whiterose00
23. Cuz (Tilavet Secdesi) mor868061 OKUNDU ( Allah kabul etsin)
24. Cuz (Tilavet Secdesi) C cansu_tr
25. Cuz @hsevda
26. Cuz Avrenim OKUNDU (Allah Kabul Etsin)
27. Cuz (Tilavet Secdesi) betul8516
28. Cuz GURBET KUSU OKUNDU (Allah Kabul Etsin)
29. Cuz G goxall OKUNDU (Allah kabul etsin)
30. Cuz (Tilavet Secdesi2adet) Hannaz OKUNDU (Allah kabul Etsin)

Canim geçmiş olsun Rabbim sifa versin Fatiha okuyacam inşallah annen icin ayrica dua edicem

Yaptim canim 3. Hatimede katilmak istiyorum inşallah katilim cok olursa cuzleri yari paylasabiliriz dua eden sayisini arttirmak icin
Canim sali gunu liste yapilir diye dusunuyorum ben yapamayabilirim listeyi o nedenle sali gunu tekrar yazabilir misin? Hatmimiz de o zaman bitecek insallah duayi da yapariz insallah.

Allah kabul etsin canim yaziyorum.

Yaptım Tatlim yaptım.hatim duasini herkes bitirdin öyle yapacam.. Yeni hatime eklemeyi unutma beni
sakin yanlis anlama canim gecen hatimde unutan arkadaslarimiz oldu ya ondan yazdim. Allah kabul etsin

canim benim Rabbim annecigine sifalar versin insallah sonucu tertemiz ciksin.Ya safi okuyorum annen için dualarimda olacak hep. Rabbim kimseyi sevdikleri ile sinamasin saglikla sana bagislasin anneni insallah.

hayırlı haftalar hanımlar ben 1.hatimin duasını çok önceden yapmıştım haftasonu 24.cüzüde okudum çok şükür bin şükür amma velakin tilavet secdesi şimdi aklıma geldi öğlen namazının arkasından hemen yaparım Rabbim gönlümüzden geçeni hayır eyleyip nasip etsin inşaAllah

Amin canım Allah razı olsun.
Tekrar geçmiş olsun canım sağlıkla gelen haberlerini alalım inşallah annenin.

hatim duası
canım beni anacığın için tefriciye okuyorum,,bilirim sonuç beklemenin insanın yüreğini nasıl sıkıştırdığını benim annem de meme ca idi,,Rabbime binlerce şükürler olsun ki Allahın izniyle atlattı ama hala her kontrolünde yüreğimiz ağzımızda bekleriz,,,Allah rıza için okuduğum tefriciyeler şifa olsun inşallah anacığına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…