- 5 Nisan 2014
- 1.328
- 9.831
-
- Konu Sahibi papyonkilikli
Amin.Allah razı olsun .Anneme de tüm hastalara da şifa versin Rabbim.AllahSenfonim canım Allah annene şifa versin inşallah Allah kimseyi çaresiz bırakmasın Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah. Ben inşallah hep okumaya çalışcam canim
Canim Rabbim sifalar versin...Amin.Allah razı olsun .Anneme de tüm hastalara da şifa versin Rabbim.Allah
Sizlerin sevdiklerinizin sağlığını daim
kılsın.Gönlünüzde ne mmuradınız varsa
hayırlara çevirip versin insallah Yüce Rabbim
-Lisaaa-
canin Allah kabul etsin yaziyorum hemenÇok sükür Rabbime okudum canım 14.cüzü.. Rabbim kabul etsin insaAllah..papyonkilikli
yok canim daha bitmedi sali gunu bitecek takip et yine oldu mu. Hatim bitince haberdar ederiz hatim duasini unutma. Hepimize dua edelim her hatimdepapyonkilikli yeni hatime başladık mı canım. Kaçıncı cüz benim???
Rabbim hayirli etsin saglikla almayi nasip etsin Rabbim kapisinda umutla bekleyen ve duasi kabul olanlardan eylesin hepimiziNe güzel bır haber.Rabbime şükürler olsun : ) Allah ım sağlıkla kucağına vermeyı nasip etsın ınsallah. : )
Yaptim canim 3. Hatimede katilmak istiyorum inşallah katilim cok olursa cuzleri yari paylasabiliriz dua eden sayisini arttirmak icinSealand tilavet secdeni yapabildin mi canim?
Canim geçmiş olsun Rabbim sifa versin Fatiha okuyacam inşallah annen icin ayrica dua edicemArkadaşlarAnnemin sşubataayındasonuna ddoğru kkontrolü var.Kanser hastası.Ya Şafi yada istediğinizi okurmusunuz Allah rızası içinokuyabilen.ne oolursanız ne kadar olursa ..sonucu iyi çıksın inşallah dualarinizla
Yaptım Tatlim yaptım.hatim duasini herkes bitirdin öyle yapacam.. Yeni hatime eklemeyi unutma benivesselam_ tilavet secdeni yapabildin mi canim?
Canim sali gunu liste yapilir diye dusunuyorum ben yapamayabilirim listeyi o nedenle sali gunu tekrar yazabilir misin? Hatmimiz de o zaman bitecek insallah duayi da yapariz insallah.Yaptim canim 3. Hatimede katilmak istiyorum inşallah katilim cok olursa cuzleri yari paylasabiliriz dua eden sayisini arttirmak icin
Allah kabul etsin canim yaziyorum.papyonkilikli 2.hatim 21.cuz okudum cnm tilavet secdesini yaptım hatim duasını da okudum Rabbim katılan tüm arkadaşlarımın ne duasi varsa kabul buyursun insallah.
Bu arada ilk hatimin duasını da okudum cnm .
Sonraki hatimde de olmak isterim takipteyim insallah.
sakin yanlis anlama canim gecen hatimde unutan arkadaslarimiz oldu ya ondan yazdim. Allah kabul etsinYaptım Tatlim yaptım.hatim duasini herkes bitirdin öyle yapacam.. Yeni hatime eklemeyi unutma beni
canim benim Rabbim annecigine sifalar versin insallah sonucu tertemiz ciksin.Ya safi okuyorum annen için dualarimda olacak hep. Rabbim kimseyi sevdikleri ile sinamasin saglikla sana bagislasin anneni insallah.ArkadaşlarAnnemin sşubataayındasonuna ddoğru kkontrolü var.Kanser hastası.Ya Şafi yada istediğinizi okurmusunuz Allah rızası içinokuyabilen.ne oolursanız ne kadar olursa ..sonucu iyi çıksın inşallah dualarinizla
Amin canım Allah razı olsun.Amin.Allah razı olsun .Anneme de tüm hastalara da şifa versin Rabbim.Allah
Sizlerin sevdiklerinizin sağlığını daim
kılsın.Gönlünüzde ne mmuradınız varsa
hayırlara çevirip versin insallah Yüce Rabbim
-Lisaaa-
canım beni anacığın için tefriciye okuyorum,,bilirim sonuç beklemenin insanın yüreğini nasıl sıkıştırdığını benim annem de meme ca idi,,Rabbime binlerce şükürler olsun ki Allahın izniyle atlattı ama hala her kontrolünde yüreğimiz ağzımızda bekleriz,,,Allah rıza için okuduğum tefriciyeler şifa olsun inşallah anacığına...ArkadaşlarAnnemin sşubataayındasonuna ddoğru kkontrolü var.Kanser hastası.Ya Şafi yada istediğinizi okurmusunuz Allah rızası içinokuyabilen.ne oolursanız ne kadar olursa ..sonucu iyi çıksın inşallah dualarinizla