Her turlu dilek istek ama en onemlisi Allah Rizasi icin benimle hatime baslayacak arkadaslar var mi?

Utanicak hicbirsey yok bu dunyanin en normal ve en guzel seyi. Hastalik iznin var bikere kan tahlilim vermem lazim de yeter ayrinti vermek zorunda degilsin. Idrar tahlilleri net bilgi vermez icini rahatlatir ve en ent bilgi kan tahlili canim. Ve bence degerin adet oncesi icin cok iyi masalllaahhh
Sağol canım benim bu site olmasa hiç bir bilgim yok Allah hepinizden razı olsun yaşadığım yer tuhaf canım kadın doğum bir tane var sıra bulmak işkence kan değerim resmen 1.5 gün sonra çıktı aile hekimliğinde herşey stres Allah'a emanet ettim canım

Sağol canım benim bu site olmasa hiç bir bilgim yok Allah hepinizden razı olsun yaşadığım yer tuhaf canım kadın doğum bir tane var sıra bulmak işkence kan değerim resmen 1.5 gün sonra çıktı aile hekimliğinde herşey stres Allah'a emanet ettim canım
Hiccc kafana takma melegin seninle insallah :) ben idrar testine canin sikildi sandim canini sikma diye yazdim.

29. Cuzu okudum canim papyonkilikli papyonkilikli

Papyon Allah razi olsun senden hem transfer doneminde 2 hatimim oldu insaallah hemde ne zamandir Kuran i kerim okumak istiyordum ama hep bahanelerim vardi. Bu sayede okudum. Insaallah okumaya devam edicem
Allah sizlerden de hepimizden de razi olsun bana da hatim yapmak nasip oldu sukrolsun. Hep birlikte guzel seylere basladik.

FB_IMG_1454132924411.jpg

Ilk hatmin duasını tüm arkadaşların isimlerini tek tek okuyarak Yaptım hem Arapça hem Türkçe .rabbim kabul etsin inşallah evlat isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah gönüllerinde ber ne dilek geçiyorsa kabul olsun inşallah
Allah kabul etsin darisi ikinci hatmimizin basina insallah

ArkadaşlarAnnemin sşubataayındasonuna ddoğru kkontrolü var.Kanser hastası.Ya Şafi yada istediğinizi okurmusunuz Allah rızası içinokuyabilen.ne oolursanız ne kadar olursa ..sonucu iyi çıksın inşallah dualarinizla

Senfonim Senfonim canım Allah annene şifa versin inşallah Allah kimseyi çaresiz bırakmasın Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah. Ben inşallah hep okumaya çalışcam canim

X