-
- Konu Sahibi papyonkilikli
Bende varım3 Hatime devam etmek isteyenler
Herkese merhabapapyonkilikli arkadaşımız bir süre
listeyi takip edemeyecek. Kendisininde bilgisi dahilinde
üçüncü hatime katılmak isteyenleri gözden kaçmaması için
yeni bir listede toplayalim istedik. Aşağıdaki listede sadece katılmak isteyenlerin ismi olup cüz dağıtımı yapılmamıştır. Devam etmek istiyorsanız benimde etiketleyerek bu mesaja cevap vermenizi rica ediyorum.
@Zeynep G
@Nautilus ( benpapyonkilikli arkadaşim ve kendim için bu sefer 2 cüz birden okumak istiyorum)
@Sealand
@lilyumdelisi
@aysemzumram
bayanhope
Canım üçüncü hatime bende katılmak istiyorum. Latince harflerle okuyorum belki bildirmek gerekiyordur?yorum yapanları bir kağıda sırasıyla yazıyorum 2.hatim ile karışmaması için burada henüz paylaşmıyorum
2.hatim bitsin inşallah en kısa sürede 3.hatim listemizi yayınlayacağım
Canim daha liste bitmedipapyonkilikli canım bitti mi ? oan göre bu akşam duasını yapayım ... 3. hatime de devam edicem şimdiden yerimiiii ayır :)
Allahim razi olsun senden canim arkadasim dert ortagim benim....3 Hatime devam etmek isteyenler
Herkese merhabapapyonkilikli arkadaşımız bir süre
listeyi takip edemeyecek. Kendisininde bilgisi dahilinde
üçüncü hatime katılmak isteyenleri gözden kaçmaması için
yeni bir listede toplayalim istedik. Aşağıdaki listede sadece katılmak isteyenlerin ismi olup cüz dağıtımı yapılmamıştır. Devam etmek istiyorsanız benimde etiketleyerek bu mesaja cevap vermenizi rica ediyorum.
@Zeynep G
@Nautilus ( benpapyonkilikli arkadaşim ve kendim için bu sefer 2 cüz birden okumak istiyorum)
@Sealand
@lilyumdelisi
@aysemzumram
bayanhope
3.hatim listesini ben takip edeceğim canım iyiki toparlamışsın allah razı olsun senden
devam etmek isteyenler salı gününe kadar beni etiketleyerek yorum yapsın ki sıraya göre cüz dağıtacağım
canim yarin insallah spinal sezeryan ile bebek inatci cikti 40 haftaya girdik. Dualarinizi eksik etmeyin...Ben devam papyonkilikli doğuma mı gitti
sen bitanesin....Senden de Allah razı olsun. Sen bana direkt 2 ve 3 cüzü yazabilirmisin. Bu sefer hem kendime hempapyonkilikli için okuyacam. Yardıma ihtiyacın olursa her zaman destek olurum
Canlar hepinizden Allah razi olsun. Rabbim nasip ederse yarin doguma gidiyorum. Akliniza geldigim herhangi bir zamanda dualarinizda bana da yer verin.
Beni hatim niyetimde yalniz birakmadiginiz icin hepinizden yaradanim razi olsun. Inanin hepiniz duamdasiniz duamda olacaksiniz. Bi sure hatimlere katilamayacagim insallah hersey yolunda giderse bi sure sonra tekrar devam etmek uzere araniza tekrar katilacagim.
Canimmm Rabbim saglikla.kucagina aldirsin insaAllah. Normal dogum mu. Ismini ozelden veya burdan yazarsan namaz sonralari dua edeyim sana. Birde bi ayet var kolay dogum icin onu okursan dogumun kolaylasr insaAllah..Canlar hepinizden Allah razi olsun. Rabbim nasip ederse yarin doguma gidiyorum. Akliniza geldigim herhangi bir zamanda dualarinizda bana da yer verin.
Beni hatim niyetimde yalniz birakmadiginiz icin hepinizden yaradanim razi olsun. Inanin hepiniz duamdasiniz duamda olacaksiniz. Bi sure hatimlere katilamayacagim insallah hersey yolunda giderse bi sure sonra tekrar devam etmek uzere araniza tekrar katilacagim.
Rabbim hayırlı doğumlar nasip eder inşallah bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah hayırlı evlat olur inşallah analı babalı büyür inşallahCanlar hepinizden Allah razi olsun. Rabbim nasip ederse yarin doguma gidiyorum. Akliniza geldigim herhangi bir zamanda dualarinizda bana da yer verin.
Allah yardımcın olsun. Bir avazda bebişini kucağına alırsın inşallah.
Allah razi olsun canim Allahim isteyen herkese aratmadan aglatmadan saglikla nasip etsinAllah yardımcın olsun. Bir avazda bebişini kucağına alırsın inşallah.
Aminn Rabbim herkese nasip etsin. Allah razi olsun canim...canım benim rabbim sağlıkla sıhhatle evladını kucağına almayı nasip eylesin inşallah
hep dua edicez senin için inşallah kolay bir doğum olur inşallah hayırlısıyla atlatırsınız kalbimiz seninle
güle güle git güle güle gel inşallah
Normali bekledik canim ama olmadi spinal Sezeryan olacak insallah. Hayirlisi icin dua ettik hayirlisi biymus. :) ozelden yaziyorum canim ismimiCanimmm Rabbim saglikla.kucagina aldirsin insaAllah. Normal dogum mu. Ismini ozelden veya burdan yazarsan namaz sonralari dua edeyim sana. Birde bi ayet var kolay dogum icin onu okursan dogumun kolaylasr insaAllah..
Ayet şu sekilde
Summe sebila yesarahu : ona yolu kolaylaştirdi.
Allah yardimcin olsun kolay doğum olsun
Bizede dua etmeyi unutma canim :)))
aminnnn isteyen herkesle birlikte insallaaahhhRabbim hayırlı doğumlar nasip eder inşallah bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah hayırlı evlat olur inşallah analı babalı büyür inşallah
Hadi inşallah kolaycacık olur kız mı erkek mi adı ne olacakCanim daha liste bitmediyarin bitecek insallah...
Allahim razi olsun senden canim arkadasim dert ortagim benim....
eilenn son hatmimizin listesi ilk sayfa ilk mesajda var canim. Ellerine saglik....
canim yarin insallah spinal sezeryan ile bebek inatci cikti 40 haftaya girdik. Dualarinizi eksik etmeyin...
sen bitanesin....
Dua listene beni de ekleAminn Rabbim herkese nasip etsin. Allah razi olsun canim...
Normali bekledik canim ama olmadi spinal Sezeryan olacak insallah. Hayirlisi icin dua ettik hayirlisi biymus. :) ozelden yaziyorum canim ismimi
aminnnn isteyen herkesle birlikte insallaaahhh
hatim duası
canım beni anacığın için tefriciye okuyorum,,bilirim sonuç beklemenin insanın yüreğini nasıl sıkıştırdığını benim annem de meme ca idi,,Rabbime binlerce şükürler olsun ki Allahın izniyle atlattı ama hala her kontrolünde yüreğimiz ağzımızda bekleriz,,,Allah rıza için okuduğum tefriciyeler şifa olsun inşallah anacığına...
canim benim Rabbim annecigine sifalar versin insallah sonucu tertemiz ciksin.Ya safi okuyorum annen için dualarimda olacak hep. Rabbim kimseyi sevdikleri ile sinamasin saglikla sana bagislasin anneni insallah.
Canim geçmiş olsun Rabbim sifa versin Fatiha okuyacam inşallah annen icin ayrica dua edicem