Her turlu dilek istek ama en onemlisi Allah Rizasi icin benimle hatime baslayacak arkadaslar var mi?

Canım ben bu akşam Allah'ın izniyle yapcam dün evde olmadığım için yapamadım isimlerin fotoğrafını çekmiştim akşam inşallah hem hatim duasını hem yeni cüze başlıcam bildirim yollarım canım

canim Ben bugün okuyacagim insallah hatim duasini herbirimizin ismi ile dua edeceğim kabulu icin ..ogle namazinin ardindan insallah okuyacagim okundu sayabilirsin

canim Ben bugün okuyacagim insallah hatim duasini herbirimizin ismi ile dua edeceğim kabulu icin ..ogle namazinin ardindan insallah okuyacagim okundu sayabilirsin
Tamam canim Allah kabul etsin. Elbetteki hatim duasi zorunluvdegil ama amacimizdan sapmayalim istiyorum ben. O nedenle sordum. Allaha emanet.

1. Cuz Zeynep G
2. Cuz G guzbahar OKUNDU ( Allah kabul etsin)
3. Cuz adyas
4. Cuz feraheymen
5. Cuz Veson OKUNDU (Allah Kabul Etsin)
6. Cuz bayanhope
7. Cuz H HERA0312 OKUNDU (Allah Kabul Etsin)
8. Cuz sultan1356
9. Cuz (Tilavet Secdesi) Enfal97
10. Cuz papyonkilikli
11. Cuz -Lisaaa-
12. Cuz eilenn
13. Cuz (Tilavet Secdesi) Senfonim
14. Cuz (Tilavet Secdesi) @aysemzumram
15. Cuz (Tilavet Secdesi) tubatesbih OKUNDU (Allah Kabul Etsin)
16. Cuz (Tilavet Secdesi) Sealand
17. Cuz (Tilavet Secdesi) gulbera
18. Cuz Nautilus OKUNDU ( Allah kabul Etsin)
19. Cuz (Tilavet Secdesi 2adet) M mrym99
20. Cuz altunn
21. Cuz (Tilavet Secdesi) Z zencefiltarcin
22 . Cuz whiterose00
23. Cuz (Tilavet Secdesi) mor868061
24. Cuz (Tilavet Secdesi) C cansu_tr
25. Cuz
26. Cuz Avrenim
27. Cuz (Tilavet Secdesi)
28. Cuz GURBET KUSU
29. Cuz G goxall
30. Cuz (Tilavet Secdesi2adet) Hannaz OKUNDU (Allah kabul Etsin)

canım başladık aslında daha şimdiden bitiren arkadaşlar oldu maşallllaahhh.., haftaya salı diye düşündüm ben o zaman kadar biter heralde.

internetimde mi sorun var sitede mi anlayamadım bildirimler geç geliyor sayfa güncelle diyorum güncellemiyo allah allah ya

ben yokmuyum ya. ağlarım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…