- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.456
-
- Konu Sahibi papyonkilikli
canım herkese dua ediyorum etmez olur muyum? aynı yollardan aynı acılardan geçtim tedaviler drlar beklemeler hep duamdasınız. siz de bana dua edin olur mu? sağlıkla hayırla kucağıma alayım...papyonkilikli canin sen hamilemisin Yuce Rabbim saglikla dogurmayi buyutmeyi nasip etsin insaallah.
Hani derler ya hamilenin duasi kabul olurmus. Banada dua eder msn cnm ben de hamile kalmaya calusiyorum. Insaallah olacak. Sadece bana diil tabi burdaki herkese
Evet canimBu çarşamba mi canım. .. Rabbim yar ve yardımcın olsun sımsıkı tutunsun sağlıkla doğsun evladın ınşallah
Ben de istiyorumGecen konustugumuzda istemistin ya not almistim :)
dua mı kuzum? istersen özelden ismini yaz isminize dua edeyim bir listem var zaten isim listem ona eklerim .Ben de istiyorum
biliyorum canım seninle konuşmuştuk daha önce. ismini de eklemiştim. rabbim kabul eder inşallah dualarımızı...papyonkilikli canim benimde niyetim hayirlisi ile hayirli saglikli imanli evlat. Eşim azosperm Rabbim hayirlisi ile bizede nasip etsin. Isteyen herkesede.buarada ismim zeliha
Canim Allah razi olsunnbiliyorum canım seninle konuşmuştuk daha önce. ismini de eklemiştim. rabbim kabul eder inşallah dualarımızı...
aminnn en tez vakitte Rabbim sana da nasip etsin inşalllaaahhh...Canim Allah razi olsunnRabbim evladini bagislasin saglikla.kucagina alirsin insaAllah
canım başladık aslında daha şimdiden bitiren arkadaşlar oldu maşallllaahhh.., haftaya salı diye düşündüm ben o zaman kadar biter heralde.papyonkilikli canım ben aliyorum 14.cüzü ama adetin bitince okuyabilirim. Ne zaman başlanacak ne zaman bitecek
Oooo tamam o zaman biter bacım rahat rahat okurum insaAllahcanım başladık aslında daha şimdiden bitiren arkadaşlar oldu maşallllaahhh.., haftaya salı diye düşündüm ben o zaman kadar biter heralde.
Yok canim daha kapanmadi istersn 24. Cuzu verebilirimcüz paylaşımı kapandı galiba canım
olur canım alabilirim kimin için okuyacağız bunuYok canim daha kapanmadi istersn 24. Cuzu verebilirim
canım başladık aslında daha şimdiden bitiren arkadaşlar oldu maşallllaahhh.., haftaya salı diye düşündüm ben o zaman kadar biter heralde.
Yine ayni canim hiri icin degil once Allah rizasi icin sonra hem kendimiz hem hepimiz icin. Hatim duamiz esnasinda birbirimizin ismini sayarak dualarda bukusucaz insallah. Yaziyorum simdi 24. Cuzuolur canım alabilirim kimin için okuyacağız bunu
Yok est. Canim ne ozru. Zaten Allah nasip ederse yakinda listeyi sana teslim edicemcanım ben ancak h.sonu kısmetse okuyabilirim hafta içi çok geç geliyorum eve yine sonlara kalacağım şimdiden özür diliyorum hakkınızı helal edin