- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.456
- Konu Sahibi papyonkilikli
Gecen konustugumuzda istemistin ya not almistim :)canim ben bi cuz alyim kirmizi bayragi cekmeden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecen konustugumuzda istemistin ya not almistim :)canim ben bi cuz alyim kirmizi bayragi cekmeden
Cnm bana bitane ver ama ben netten takip ederek okuyorum olurmu öyle yapsam?Yok canim yarin aksama kadar bekleyecegim de gecen dagittigimda arkadaslarin arkadaslari da istedi hatirlatma yapmak istedim
kacinci cuz peki arkdsmGecen konustugumuzda istemistin ya not almistim :)
Canim yarin aksama kadar bekleyelim olmazsa yazayimpapyonkilikli canım olurda alan olmazsa 25. Cüzü bana yazabilirsin.
8. Cuz arkadasim liste var canim. Etiketlemelerden takip de edbilirsinkacinci cuz peki arkdsm
Olur arkadasim neden olmasin.Cnm bana bitane ver ama ben netten takip ederek okuyorum olurmu öyle yapsam?
24. Cuz senin arkadasimCnm bana bitane ver ama ben netten takip ederek okuyorum olurmu öyle yapsam?
Est. Arkadasim Allahim hepimizden razi olsunSen de öncülük yaptığın için çok teşekkür ederim Allah senden Razı Olsun Amin Saygılarımla papyonkilikli
Tamam eer ozellikle onu istiyorsan duzeltiyorum hemen canimcnm 28 i alsaydim olmazmiydi???
Duzelttimcnm 28 i alsaydim olmazmiydi???
ablamm yinemi bizim icin aldinEs selâmün aleyküm kızlar , hayırlı geceler, cüzümü okudum, tilavet seclerimi kıldım , Öncelikle Allah rızası için , sonra Peygamberimiz S.A.V için , daha sonra , GURBET KUSU ve topiğindeki ve evlat sahibi olmak isteyen tanıdığım tanımadığımbütün kardeşlerimin evlat sahibi olması niyetine okudum Rabbim kkabûl etsin tez ana tez saniyeye tez zamana Amin papyonkilikli
cok sagol cnm okuyunca bildiririm.Duzelttim
Allahim kabul etsin canim...cok sagol cnm okuyunca bildiririm.
opuldunuz bebisin ve sen
Duzelttim