- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.456
-
- Konu Sahibi papyonkilikli
canım tilavet secden de varBende varım canım beni unutma. Listeyi bende takip edebilirim. Sen merak etme. Bu zinciri bozmayalım. Birbirimize hep dua edelim. Rabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Allah senden razı olsunpapyonkilikli
canım 2 cüz derken? anlayamadım...Olsun canım benim mazeretim bitti o yüzden iki cüz ve tilaveti secdesi yaparım. Yarına da inşallah hatim duamı yapacağım herkesin ismine dua edeceğim.
Evet eklersen iyi olur çünkü cumartesi abdest alırım anca pazar malum okuyamam salıya kadar olsunCanim bugunden itibaren yine haftaya pzt ye kada diye dusundum ben ama bence 1 gun daha eklenebilir.
tamam canım listeyi devralacak arkadaşEvet eklersen iyi olur çünkü cumartesi abdest alırım anca pazar malum okuyamam salıya kadar olsun
tamam canım eğer eksik kalırsa sana ikşnci cüz yazarımAlacak kimse olmazsa ben bir cüz fazladan alabilirim demek istedim
Bu çarşamba mi canım. .. Rabbim yar ve yardımcın olsun sımsıkı tutunsun sağlıkla doğsun evladın ınşallahSure gene bir hafta di mi? Arkadaşlarım çarşamba embriyo transferim olacak . dualriňizi eksik etmeyin
ekliyorum canım Allah kabul etsinpapyonkilikli canim cüz umu bitirdim rabbim kabul etsin ınşallah
Tekrar tekrar hatim ler yapmamız nasıp olur insallah
Canım bence yarına kadar bekleyelim yoksa ben de alırım kalan cuzlardancanlar dağıtılmamış 5 cüzümüz var okumak isteyen tanıdığınız birileri var mı?
Allah yar ve yardimcin olsun arkadasim Rabbim evladini sana bagislasin saglikla hayirla kucagina almayi nasip etsin insallah..Sure gene bir hafta di mi? Arkadaşlarım çarşamba embriyo transferim olacak . dualriňizi eksik etmeyin
Yok canim yarin aksama kadar bekleyecegim de gecen dagittigimda arkadaslarin arkadaslari da istedi hatirlatma yapmak istedimcanlar dağıtılmamış 5 cüzümüz var okumak isteyen tanıdığınız birileri var mı?
canim ben bi cuz alyim kirmizi bayragi cekmedenYok canim yarin aksama kadar bekleyecegim de gecen dagittigimda arkadaslarin arkadaslari da istedi hatirlatma yapmak istedim
Canim ben verdim sana zatencanim ben bi cuz alyim kirmizi bayragi cekmeden