- 8 Mart 2015
- 25.387
- 29.837
-
- Konu Sahibi papyonkilikli
5. Cüzü okudum Rabbim kabul etsin inşallah1. CuzZeynep G
2. Cuz G guzbahar
3. Cuzadyas
4. Cuzferaheymen
5. CuzVeson
6. Cuzbayanhope
7. Cuz H HERA0312 OKUNDU (Allah Kabul Etsin)
8. Cuzsultan1356
9. Cuz (Tilavet Secdesi)Enfal97
10. Cuzpapyonkilikli
11. Cuz @lisaa-89
12. Cuzeilenn
13. Cuz (Tilavet Secdesi)Senfonim
14. Cuz (Tilavet Secdesi) @aysemzumram
15. Cuz (Tilavet Secdesi)tubatesbih OKUNDU (Allah Kabul Etsin)
16. Cuz (Tilavet Secdesi)Sealand
17. Cuz (Tilavet Secdesi)gulbera
18. CuzNautilus
19. Cuz (Tilavet Secdesi 2 adet)
20. Cuz
21. Cuz (Tilavet Secdesi)
22 . Cuz
23. Cuz (Tilavet Secdesi)
24. Cuz (Tilavet Secdesi)
25. Cuz
26. Cuz
27. Cuz (Tilavet Secdesi)
28. Cuz
29. Cuz G goxall
30. Cuz (Tilavet Secdesi 2 adet)Hannaz
kızlar maşallaahhhh.. :))) ne güzel liste bitmeden okumalar başladı ve bitti.5. Cüzü okudum Rabbim kabul etsin inşallah
1. CuzZeynep G
2. Cuz G guzbahar
3. Cuzadyas
4. Cuzferaheymen
5. CuzVeson OKUNDU (Allah Kabul Etsin)
6. Cuzbayanhope
7. Cuz H HERA0312 OKUNDU (Allah Kabul Etsin)
8. Cuzsultan1356
9. Cuz (Tilavet Secdesi)Enfal97
10. Cuzpapyonkilikli
11. Cuz @lisaa-89
12. Cuzeilenn
13. Cuz (Tilavet Secdesi)Senfonim
14. Cuz (Tilavet Secdesi) @aysemzumram
15. Cuz (Tilavet Secdesi)tubatesbih OKUNDU (Allah Kabul Etsin)
16. Cuz (Tilavet Secdesi)Sealand
17. Cuz (Tilavet Secdesi)gulbera
18. CuzNautilus
19. Cuz (Tilavet Secdesi 2 adet) M mrym99
20. Cuzaltunn
21. Cuz (Tilavet Secdesi)
22 . Cuz
23. Cuz (Tilavet Secdesi)
24. Cuz (Tilavet Secdesi)
25. Cuz
26. Cuz
27. Cuz (Tilavet Secdesi)
28. Cuz
29. Cuz G goxall
30. Cuz (Tilavet Secdesi 2 adet)Hannaz
aminnn aminnn aminnn. Allahım katılıp bu niyetimde beni yalnız bırakmadığınız asıl sizden razı olsun... Rabbim isteyen herkesin önce göbüşünü sonra kucağını doldursun inşallahhhh... sağlıkla hayırla...papyonkilikli
ben de devam etmek istiyorum canim
hatim duasını da yarin okuyacagim insallah.
Rabbim listedeki tüm arkadaslarimizin gunahlarini affeyler dualarini kabul buyurur insallah. Vesile oldugun icin tekrar Allah razi olsun senden ..Kolay hayirli bir dogum olur insallah yavrunu saglikla kucagina almak nasip olsun.
Allah kabul etsin canımmmm.. maşalllaaahhhCanım bir öncekinin hatim duasını yaptım. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin. Gonlunuzdeki hakkımızda hayırlı değilse bile hayra çevirsin ve kabul etsin.
Ayrıca 18 cüzü okudum. Rabbim en kısa zamanda onunda hatim duasını tamamlayıp bağışlamayı nasip etsin.
canım bir de tilavet secden var tamam mı?papyonkilikli
ben de devam etmek istiyorum canim
hatim duasını da yarin okuyacagim insallah.
Rabbim listedeki tüm arkadaslarimizin gunahlarini affeyler dualarini kabul buyurur insallah. Vesile oldugun icin tekrar Allah razi olsun senden ..Kolay hayirli bir dogum olur insallah yavrunu saglikla kucagina almak nasip olsun.
tamam cnm notu gördüm Allah razi olsuncanım bir de tilavet secden var tamam mı?
tamam canım allah razı olsuncanım 19. cüz senin Allah kabul etsin 2 tane tilavet secden var .
canım ben sana bir link atayım özelden ben ona göre yapıyorum.papyonkilikli tilavet secdesi ,,,tilavet secdesi ayetini okuduktan sonra kalkıyoruz secde ediyoruz sonra okumaya devam ediyoruz ,,,bu şekilde mi yapıyorsunuz arkadaşalr yapanlar ,,bana henüz gelmedi ama gelince yanlış bişi yapmiiim diye soruyorum..
Hemen anında yapmak zorunda değilsin okuman bittikten sonra yapabilirsin ama unutmapapyonkilikli tilavet secdesi ,,,tilavet secdesi ayetini okuduktan sonra kalkıyoruz secde ediyoruz sonra okumaya devam ediyoruz ,,,bu şekilde mi yapıyorsunuz arkadaşalr yapanlar ,,bana henüz gelmedi ama gelince yanlış bişi yapmiiim diye soruyorum..
Masallahh arkadaslar cok hizli :) ben okuyunca yazarim canimCanım beni de dahil et :)
22. cüz senin arkadaşım haftaya salı gibi bitse iyi olur diye düşünüyorum arkadaşım. Allahım kabul etsin...Sure gene bir hafta di mi? Arkadaşlarım çarşamba embriyo transferim olacak . dualriňizi eksik etmeyin
Allah hepimizden razı olsun canım... çok korkarak açtım ben konuyu katılan olmaz diye ama bu kadar insan yalnız bırakmadı beni sağolsunlar.... 23. cüz senin arkadaşımBende varım canım beni unutma. Listeyi bende takip edebilirim. Sen merak etme. Bu zinciri bozmayalım. Birbirimize hep dua edelim. Rabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Allah senden razı olsunpapyonkilikli