- 13 Nisan 2015
- 3.735
- 6.542
- Konu Sahibi papyonkilikli
papyonkilikli canım benim Rabbim izniyle 25.cüzü okudum insaAllah kabul eder... Listesi tüm arkadaşlarımın gönülden isteyip el açıp yalvardığı kabul etsin...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim yar ve yardımcın olsun. Allahım kabul etsin. canım bu yol uzun zahmetli ve engelli. ne desem boş şimdi. ama bizim durumumuzda bazen tedavi sonrası yumurta sayısında artış olabiliyor. ilaçlar bir sonraki ay ya da ondan sonraki ay yumurtalıkların atak yapmasına neden olabiliyormuş. inşallah senin de öyle olur. dualarımız seninle ve inan bana bu dualar boşuna değil.papyonkilikli canım ben okudum Allah kabul etsin. bugün transferimin 11.günüydü. kan tahlili yaptım negatif çıktı bana dua edermisiniz Allah güç versin bana diye
biliyorum canım boşuna değil ama bende haşimato var ve antikor değerlerim çok çok yüksek sanırım ondan olmuyo onun bir tedavisi de yok ne yapacağımı bilmiyorum dua edin Rabbim şifa versinRabbim yar ve yardımcın olsun. Allahım kabul etsin. canım bu yol uzun zahmetli ve engelli. ne desem boş şimdi. ama bizim durumumuzda bazen tedavi sonrası yumurta sayısında artış olabiliyor. ilaçlar bir sonraki ay ya da ondan sonraki ay yumurtalıkların atak yapmasına neden olabiliyormuş. inşallah senin de öyle olur. dualarımız seninle ve inan bana bu dualar boşuna değil.
aminnn Allah kabul etsin canım.papyonkilikli canım benim Rabbim izniyle 25.cüzü okudum insaAllah kabul eder... Listesi tüm arkadaşlarımın gönülden isteyip el açıp yalvardığı kabul etsin...
maşşalllaahhh. hemen ekliyorum canım Rabbim kabul etsin... Allah hepimizden razı olsun ayrıca...papyonkilikli canım benim vesile olduğun için Allah senden razı olsun. Rabbim kabul buyurursa inşallah bende okudum. Listeye eklersin. Bütün arkadaşların dualarını kabul etsin.Rabbim, dileklerini haklarında hayırlı değilse bile hayırlıya çevirsin. Evlat hasreti ile yanan bizlerede çok aratmadan, bekletmeden evlat nasip etsin.
aminnnnn aminnnn... Rabbim Şafi sıfatıyla hem bedenine hem ruhuna şifa versin arkadaşım....biliyorum canım boşuna değil ama bende haşimato var ve antikor değerlerim çok çok yüksek sanırım ondan olmuyo onun bir tedavisi de yok ne yapacağımı bilmiyorum dua edin Rabbim şifa versin
14. Cüzü okudum. Rabbim listedeki tüm arkadaşların maddı ve manevı sıkıntıları gidersin.maşşalllaahhh. hemen ekliyorum canım Rabbim kabul etsin... Allah hepimizden razı olsun ayrıca...
Aminn aminnn aminnn... Allahım kabul etsin.14. Cüzü okudum. Rabbim listedeki tüm arkadaşların maddı ve manevı sıkıntıları gidersin.
Her anımız rabbimize layık kul olarak gecşin.
Evlatlarımızı hayırlı evlatlar olsunlar.
Rabbim vatanımı , milletimi düşmanlardan korusun.
AMİN
Haşimato ile bebek sahibi olanlar var hiç üzülmebiliyorum canım boşuna değil ama bende haşimato var ve antikor değerlerim çok çok yüksek sanırım ondan olmuyo onun bir tedavisi de yok ne yapacağımı bilmiyorum dua edin Rabbim şifa versin
okundu bil:)canım 17. cüz senin
böylelikle tamamlanmış oldu... şükrolsun :)))
biliyorum canım boşuna değil ama bende haşimato var ve antikor değerlerim çok çok yüksek sanırım ondan olmuyo onun bir tedavisi de yok ne yapacağımı bilmiyorum dua edin Rabbim şifa versin
Canim bu 2. Denememdi ilk denemede doktora söylediğim halde tsh 5 küsür iken transfer yaptı doğal olarak tutmadı. İkincisinde transfer öncesi baktir dim 2.56 idi tsh. Yine gösterdim doktora sakıncası varmı diye yok dedi. Ve benim antitg ve antitpo değerlerim 1000 üzerinde. Yinede bişi olmaz dedi doktor.sonuç yine hüsran. Ayrıca benim Rezervim çok az ilk defa 2 embriyom olmuştu. Bidaha olurmu bilmiyorum istanbulda değilim csnim malesef doğuda olduğum için pek secenegim de yokCanım bendede hasimato vardı. İlk denemem negatif oldu. İkinci denemem kimyasal oldu. Üçüncü için hazırlanırken kendiliğinden hamile kaldım. Ne malesefki dış gebelik oldu. 17 senenin sonunda Triod bezim kendi kendini yok etti. Benim gibi hasimato olup hamile kalan şahsen tanıdığım 4 arkadaşım var. Formda da okudugum insanlar oldu. Sürekli bir arkadaşla konuşuyoruz hatta onunda tüp bebek tedavisi hiç tutmadı. İkimiz tüp bebek tedavisinde kullanilan ilaçlarin TSH yükselmesine yol açtigini fark ettik. Ben ilk tedavide de aynı sorunu yaşadım. İkincide sıkı takip yaptırdım. Sürekli TSH olcturduk. Hiç bir tüp bebek doktoruna ilaçların Triod sorun yarattığını kabul etmedi. Diğer arkadaş ta aynı sorunu yaşadı. Sonunda onun daha onceden gittiği enkoloji doçenti bu sorunun olduğunu tedavi öncesi dozun normalin üzeri olması gerektiğini söyledi. Benim doz kasim sonunda normalden biraz fazlaydi. Aralik gibi tup bebeğe gececegimi söyleyince ilacı azaltmayalim. Hatta tedavi sırasında gerekiyorsa 0,25 arttiralim dedi. Ben aralıkta kendiliğinden hamile kaldım. Eğer İstanbul'dayim yaşıyorsanız ozelden doktorun ismini yazarım. Cerrahpaşa'da bakıyor. Eğer İstanbul disindaysan sana tavsiyem tüp bebek tedavisi öncesinde ilacın arttırılmasını iste ve mümkünse düşük TSH ile başla. Ben hamile kalmadan önce başka bir doktorun tavsiyesi ile bağışıklık sistemini güçlendiren doğal takviye kullandım. Sadece bir ay kullandım. Ayrıca belki baktiriyorsundur ama selenyum,demir ve kalsiyum baktirmani tavsiye ederim. Bizim sorunumuz zaten sistemin sürekli savaş halinde olması vücut bu haldeyken bebeği benim anladigim kabul etmiyor. papyonkilikli yazmış bu bir kaç ay çok önemli. İnşallah hepimiz evlatlarimiza kavusuruz.
kızlar cüzler dağıtılmış ama bende yarım cüz yada 3-5 sayfa olsa da okuyamayan birisine yardım edip duaya katılabilir miyimListenin son hali (ilk sayfadan da kontrol edebilirsiniz)
1. Cüz - papyonkilikli
2. Cüz - @jonguil
3. Cüz - @Avrenim (Ebru)
4. Cüz - Nautilus
5. Cüz - @tubatesbih
6. Cüz - @gulbera
7. Cüz - @eilenn
8. Cüz - @lilyumdelisi
9. Cüz - @Senfonim
10. Cüz - @bayanhope
11. Cüz - Veson
12. Cüz - @arzm61
13. Cüz - M mrym99
14. Cüz - betul8516
15. Cüz - G guzbahar
16. Cüz - @Avrenim (Neslihan)
17. Cüz - betul8516
18. Cüz - @meleek9090
19. Cüz - sevdakusum
20. Cüz - @whiterose00
21. Cüz - @mor868061
22. Cüz - @altunn
23. Cüz - @cansu_tr
24. Cüz - @Enfal97
25. Cüz - vesselam_
26. Cüz - @lisaa-89
27. Cüz - @hsevda
28. Cüz- @hannaz OKUDU (Allah Kabul Etsin)
29. Cüz - @Irmak-986
30. Cüz- @goxall
iyi ki hatırlattın arkadaşım. okuyan tüm arkadaşlarım için bilgi amaçlı;arkadaşlar cüzlerimizi okurken tilavet secdeci var bazı cüzlerde onları da yapalım
Canim bu 2. Denememdi ilk denemede doktora söylediğim halde tsh 5 küsür iken transfer yaptı doğal olarak tutmadı. İkincisinde transfer öncesi baktir dim 2.56 idi tsh. Yine gösterdim doktora sakıncası varmı diye yok dedi. Ve benim antitg ve antitpo değerlerim 1000 üzerinde. Yinede bişi olmaz dedi doktor.sonuç yine hüsran. Ayrıca benim Rezervim çok az ilk defa 2 embriyom olmuştu. Bidaha olurmu bilmiyorum istanbulda değilim csnim malesef doğuda olduğum için pek secenegim de yok
Çok haklısın canım bende ilaçların değerleri degistirdigine inanıyorum kesinlikle. Çünkü benim şikayetlerim bayagi azalmıştı tüp bebeğe başlarken. Transfer öncesi yine başladı 4-5 gün devam etti sonra tekrar düzelme başladı. Ben net olarak bilmediğim için transfer öncesi özellikle tahlil yapıp doktora sordum gösterdim emin olayım diye sıkıntı yok dedi biz mi bilmiyoruz doktorlar mi onemsemiyor anlamıyorumCanım çok üzüldüm. Gerçekten değerlerin yüksek. Normalde 2,5 altına transfer olur deniyor. Ancak bu değer aslında hiç hastalığı olmayanlar için bizim için bu değer 1,5 altı olması gerekiyor. Hasimato üzüntü,stres,ani hava değişikliklerinden etkileniyor. Ustelik ostrojen bizde ilacın etkisini azaltıyor ve yanıltıcı sonuçlar çıkarıyor. Nedense hiç bir tüp bebek doktoru bunu önemsemiyor. Gidebileceğin bir endokokoji doktoru varsa en azından kısa zamanda ilacı biraz arttırmasını iste. Hiç değilse ilaçların etkisi devam ediyorken doğal yolla hamileliği yakalayabilirsin. Benimde bir yumurtaligim yok, yaşım 35 yanı banada sorsan benim dogal yolla hamile kalmam imkânsız geliyordu ama oldu. O yüzden yumurta sayısına takilma. Oldukça değişken bir konu. 6-7 ay düşük seyredip yükselebiliyor. Herşeyden önemlisi Allah ol demesi yeterli inşallah en kısa zamanda der.
Canım ben başlamadım daha 15. Cüz benim istersen ilk ya da son sayfalardan bölüselim bu seferlik. Sonraki hatim de zaten mazeretli lerden ya da 2 cüz alanlardan alirsinkızlar cüzler dağıtılmış ama bende yarım cüz yada 3-5 sayfa olsa da okuyamayan birisine yardım edip duaya katılabilir miyim
Çok haklısın canım bende ilaçların değerleri degistirdigine inanıyorum kesinlikle. Çünkü benim şikayetlerim bayagi azalmıştı tüp bebeğe başlarken. Transfer öncesi yine başladı 4-5 gün devam etti sonra tekrar düzelme başladı. Ben net olarak bilmediğim için transfer öncesi özellikle tahlil yapıp doktora sordum gösterdim emin olayım diye sıkıntı yok dedi biz mi bilmiyoruz doktorlar mi onemsemiyor anlamıyorum