- 30 Kasım 2011
- 1.044
- 792
-
- Konu Sahibi papyonkilikli
- #2.041
Özür dilenecek bir şey yok demek ki şimdiye kadar nasip değilmiş canım önemli olan haber vermek ..herkesten özür diliyorum şu ana kadar her hatime katıldım ve ilk defa böyle uzattım,, mazeretli değildim yalan atamam bazı nedenlerden başına oturamadım haftaiçi işten 20.00-22.00 arası çıktım geçen,, haftaa iş değiştiriyorum onun için iş toparlamam gerekti haftasonu da yoğundum maalesef,, bu akşam bitiricem herkesten tekrar özür diliyorum
Yok kırılmadım sen de Allah Rıza'sı için uğraşıyorsun sana kırılmam hata olur ben bazen bildirimleri görmüyorum Hakkı'nı helal etsenin durumunu zaten biliyorum canım benim farkındaysan senin isminin yanında '' okuyacak '' yazıyor mesaj atmamın sebebi belki okumuşsundur diye sormaktı kimseyi kırmak yada üzmek yada yargılamak benim haddime değil...
sende hakkını helal et canım benimYok kırılmadım sen de Allah Rıza'sı için uğraşıyorsun sana kırılmam hata olur ben bazen bildirimleri görmüyorum Hakkı'nı helal et
Allah kabul etsin canım benim21.cüzü okudum,tilavet secdemi yaptım ,,,hakkınızı helal edin beklettim hepinizi bu sefer
canım diğer hatime korkmadan yaz beni olur mu :)Allah kabul etsin canım benim
bu hatimi sağ salim bitirsek canım yazacağım dacanım diğer hatime korkmadan yaz beni olur mu :)
Okuyacak olan arkadaştan haber aldın mı eğer bu gün müsait değilse ben bir tanesini okuyabilirim hem kandil günü bitmiş olsunbu hatimi sağ salim bitirsek canım yazacağım da
maalesef alamadım dün kendisine mesaj da attım dün siteye de girmiş ama bana cevap vermedi inanın napmam gerektiğini bilmiyorumOkuyacak olan arkadaştan haber aldın mı eğer bu gün müsait değilse ben bir tanesini okuyabilirim hem kandil günü bitmiş olsun
canım musaıt olan varsa okusun o zaman bence kac defadır mesaj atıyosun nasıp kımeyse o tamamlasınmaalesef alamadım dün kendisine mesaj da attım dün siteye de girmiş ama bana cevap vermedi inanın napmam gerektiğini bilmiyorum
öyle mi yapalım ne bilim aklım karıştı benimdecanım musaıt olan varsa okusun o zaman bence kac defadır mesaj atıyosun nasıp kımeyse o tamamlasın
cansu hanim dün ben siteye hic girmedim 24 saat nöbetim vardi ayrica etiketler bana hic gelmiyor mazeretliydim tek cüzüm kaldi papyonkiliklaya yazdim iki gün önce onuda bu gün okuyacagimmaalesef alamadım dün kendisine mesaj da attım dün siteye de girmiş ama bana cevap vermedi inanın napmam gerektiğini bilmiyorum
sagol canim okurum ben bi saate mazeretim denk geldi bide üst üste nöbetler okuyamadim.. topice bi kac zaman girmeyince bildirim de gelmedi banaSıkıntı olursa okuyabilirim arkadaşım evdeyim elim boş bu gün böyle Zaman'larda yardımlaşırız sorun olmaz bence
sizin sayfanıza tıkladığımda en son zaman olarak dün 12:00 yazıyordu canım . okuyacağınıza göre bugün hatmimiz bitiyor herkes akşama duasını yapabilir çok şükür Rabbimesagol canim okurum ben bi saate mazeretim denk geldi bide üst üste nöbetler okuyamadim.. topice bi kac zaman girmeyince bildirim de gelmedi bana