-
- Konu Sahibi papyonkilikli
- #2.001
cümlemizden inşallah canım benimçok sevındım Allah razı olsun emi
ben farkettim onu da yazamadım araya birşeyler girdi şimdi senin yazını görünce aklıma geldi kusuruma bakma arada bende de devreler yanıyor :)
okuyamayan olursa alabilirim kendimi eksik hissettim alismisim hamdolsun... okuyamadigim zamanda da aklimda olmasi bile beni mutlu ediyormus8.HATİM LİSTESİ SON OKUMA GÜNÜ 29.04.2016
1.ve 2.cüz-Lisaaa- OKUNDU
3.cüzEnfal97 okuyacak
4.cüzpapyonkilikli OKUNDU
5.cüzSenfonim OKUNDU
6-7. cüzVeson OKUNDU
8.cüzEnfal97 okuyacak
9.cüz (tilavet sevdesi) C cansu_tr OKUNDU
10.cüzSenfonim OKUNDU
11.cüzSenfonim OKUNDU
12. ve 13. cüz G guzbahar ( 13.cüz tilavet secdesi)
14.cüz (tilavet secdesi)Sealand
15.cüz @hsevda (tilavet secdesi)
16.cüz @hsevda (tilavet secdesi)
17.cüz (tilavet secdesi) A arzm61
18.cüzSenfonim OKUNDU
19.cüz (tilavet secdesi 2 adet )Senfonim OKUNDU
20.cüzVeson OKUNDU
21.cüz (tilavet secdesi)bayanhope
22.cüz
23.cüz (tilavet secdesi)Hannaz OKUNDU
24.cüz (tilavet secdesi) G goxall OKUNDU
25.cüz
26.cüzgulbera OKUNDU
27.cüz (tilavet secdesi)eilenn mazeretli
28.cüzsultan1356
29.cüzvesselam_ OKUNDU
30. cüzNautilus (tilavet secdesi 2 adet ) OKUNDU
HANIMLAR OKUMALAR NASIL GİDİYOR BU HAFTA PAZAR GÜNÜ SON GÜN
alınmayan iki cüz var canımokuyamayan olursa alabilirim kendimi eksik hissettim alismisim hamdolsun... okuyamadigim zamanda da aklimda olmasi bile beni mutlu ediyormus
listeye baktim ama gorememistim ver birini bana bitanem. bugun ya da yarin okumaya calisayim ben.alınmayan iki cüz var canım
tamam canım22 yi ver canim bana
yapınca oluyor canım benim :)
yazdım canım evet iyiki söyledin canım zaten sarkacak haftasonu biteceğini sanmıyorum okumayan kişi sayısı fazla
canim 25 i de bana yazar misin? bir sonraki okumadan da diledigini gonlunden hangisi gecerse yaz bana. rabbim kismet ederse bugun 22 ye baslicam insaallah bitiririm.tamam canım
inşallah canım . yazarım tabii kicanim 25 i de bana yazar misin? bir sonraki okumadan da diledigini gonlunden hangisi gecerse yaz bana. rabbim kismet ederse bugun 22 ye baslicam insaallah bitiririm.