Her turlu dilek istek ama en onemlisi Allah Rizasi icin benimle hatime baslayacak arkadaslar var mi?

8.HATİM LİSTESİ SON OKUMA GÜNÜ 01.05.2016
1.ve 2.cüz @lisaa-89 OKUNDU
3.cüz Enfal97 Enfal97 okuyacak
4.cüz papyonkilikli papyonkilikli OKUNDU
5.cüz Senfonim Senfonim OKUNDU
6-7. cüz Veson Veson OKUNDU
8.cüz Enfal97 Enfal97 okuyacak

9.cüz (tilavet sevdesi) C cansu_tr OKUNDU
10.cüz Senfonim Senfonim OKUNDU
11.cüz Senfonim Senfonim OKUNDU
12. ve 13. cüz G guzbahar ( 13.cüz tilavet secdesi) OKUNDU
14.cüz (tilavet secdesi) Sealand Sealand OKUNDU
15.cüz @hsevda (tilavet secdesi)
16.cüz @hsevda (tilavet secdesi)
17.cüz (tilavet secdesi) A arzm61

18.cüz Senfonim Senfonim OKUNDU
19.cüz (tilavet secdesi 2 adet ) Senfonim Senfonim OKUNDU

20.cüz Veson Veson OKUNDU
21.cüz (tilavet secdesi) bayanhope bayanhope
22.cüz papyonkilikli papyonkilikli OKUNDU
23.cüz (tilavet secdesi) Hannaz Hannaz OKUNDU
24.cüz (tilavet secdesi) G goxall OKUNDU
25.cüz papyonkilikli papyonkilikli
26.cüz gulbera gulbera OKUNDU
27.cüz (tilavet secdesi) eilenn eilenn mazeretli

28.cüz sultan1356 sultan1356 OKUNDU
29.cüz vesselam_ vesselam_ OKUNDU
30. cüz Nautilus Nautilus (tilavet secdesi 2 adet ) OKUNDU
hanımlar 29. da bitsin dedim maalesef olmadı pazar günü bitirelim dedim galiba o da olmayacak en azından salı akşamı kandile yetiştirelim artık ağır konuşmaya başlayacağım isminizi yazdırıyorsunuz sonra peşinizde koşmak zorunda kalıyorum içinizde okumayacak durumda olanlar vardır kimseye lafım yok ama beni zor durumda bırakıyorsunuz lütfen birazda beni düşünün kaç hafta önce paylaştık cüzleri her gün bir yada iki sayfa okumuş olsaydınız bitecekti eminim .

C cansu_tr affina siginarak birsey yazmak istiyorum. cok zorlandigini farkettigim icin. suanda okuma geciktigi icin sizin isimlerinizi yaziyorum oncelikle bunun icin kusura bakmayin. @hsevda bayanhope bayanhope A arzm61 biz bu yola beraber ciktik. tekbasimiza verdigimiz bir karar da degil. okuyamayabilirsiniz hastlik olabilir baska bir mazaret olabilir ama en azindan bildirmekle yukumluyuz okuyamiyorsak sebebini bildirelim toplu hatim bu canlarim hepimizin birbirimize karsi sorumluluklari var. okuyamayacak durumdaysaniz bildirim yapin dagitalim okuyabilenler alsin. boyle surunmesin liste hadi canlar...

C cansu_tr affina siginarak birsey yazmak istiyorum. cok zorlandigini farkettigim icin. suanda okuma geciktigi icin sizin isimlerinizi yaziyorum oncelikle bunun icin kusura bakmayin. @hsevda bayanhope bayanhope A arzm61 biz bu yola beraber ciktik. tekbasimiza verdigimiz bir karar da degil. okuyamayabilirsiniz hastlik olabilir baska bir mazaret olabilir ama en azindan bildirmekle yukumluyuz okuyamiyorsak sebebini bildirelim toplu hatim bu canlarim hepimizin birbirimize karsi sorumluluklari var. okuyamayacak durumdaysaniz bildirim yapin dagitalim okuyabilenler alsin. boyle surunmesin liste hadi canlar...
Affıma sığınacak bir şey yok canım benim konu zaten senin ben sadece devam ettiriyorum istediğin zaman tekrar geri alabilir misin görevini

3.cüz Enfal97 Enfal97 okuyacak
8.cüz Enfal97 Enfal97 okuyacak

16.cüz @hsevda
(tilavet secdesi)
17.cüz (tilavet secdesi) A arzm61 OKUNDU

27.cüz (tilavet secdesi) eilenn eilenn OKUNDU

hanımlar 29. da bitsin dedim maalesef olmadı pazar günü bitirelim dedim galiba o da olmayacak en azından yarın akşama kandile yetiştirelim artık ağır konuşmaya başlayacağım isminizi yazdırıyorsunuz sonra peşinizde koşmak zorunda kalıyorum içinizde okumayacak durumda olanlar vardır kimseye lafım yok ama beni zor durumda bırakıyorsunuz lütfen birazda beni düşünün kaç hafta önce paylaştık cüzleri her gün bir yada iki sayfa okumuş olsaydınız bitecekti eminim .

8. Cüzüde şimdi okudum Allah kabul etsin inşallah... Allah Rızası için olan bir şeyde ağır konuşacak bir durum olduğunu sanmıyorum, sadece bildirimleri bazen alamıyorum ve dikkatimden kaçmış bulantılardan bir aydır namazlarımı zar zor kılıyordum aklımdan gitmiş hatimde ki cüzleri okumadığım.. Ve aklımda hep Zamanı var gibi kalmıştı yarım bir saatte okuyorum çünkü toparlanırsan okurum dedim özelden yazınca gördüm.. Sizleri zor durumda bırakmak değil di niyetim

8. Cüzüde şimdi okudum Allah kabul etsin inşallah... Allah Rızası için olan bir şeyde ağır konuşacak bir durum olduğunu sanmıyorum, sadece bildirimleri bazen alamıyorum ve dikkatimden kaçmış bulantılardan bir aydır namazlarımı zar zor kılıyordum aklımdan gitmiş hatimde ki cüzleri okumadığım.. Ve aklımda hep Zamanı var gibi kalmıştı yarım bir saatte okuyorum çünkü toparlanırsan okurum dedim özelden yazınca gördüm.. Sizleri zor durumda bırakmak değil di niyetim
senin durumunu zaten biliyorum canım benim farkındaysan senin isminin yanında '' okuyacak '' yazıyor mesaj atmamın sebebi belki okumuşsundur diye sormaktı kimseyi kırmak yada üzmek yada yargılamak benim haddime değil...

3.cüz Enfal97 Enfal97 OKUNDU
8.cüz Enfal97 Enfal97 OKUNDU

16.cüz @hsevda
(tilavet secdesi)
17.cüz (tilavet secdesi) A arzm61 OKUNDU

27.cüz (tilavet secdesi) eilenn eilenn OKUNDU

hanımlar 29. da bitsin dedim maalesef olmadı pazar günü bitirelim dedim o da olmadı en azından yarın akşama kandile yetiştirelim . lütfen SAYFAYA ARADA BİR GÖZ ATIN BELKİ BENİMDE HATAM OLABİLİR BEN KUSURSUZ OLDUĞUMU SÖYLEMİYORUM

X