- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.456
- Konu Sahibi papyonkilikli
- #2.021
canim hamdolsun 22. cuzu okudum. Allah kabul etsin insaalllah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yazdım canımCanım eksik kalan varsa okuyayım. Yoksa yeni hatim den 11 ve 12 yi bana yazar misin
Affıma sığınacak bir şey yok canım benim konu zaten senin ben sadece devam ettiriyorum istediğin zaman tekrar geri alabilir misin göreviniC cansu_tr affina siginarak birsey yazmak istiyorum. cok zorlandigini farkettigim icin. suanda okuma geciktigi icin sizin isimlerinizi yaziyorum oncelikle bunun icin kusura bakmayin. @hsevda bayanhope A arzm61 biz bu yola beraber ciktik. tekbasimiza verdigimiz bir karar da degil. okuyamayabilirsiniz hastlik olabilir baska bir mazaret olabilir ama en azindan bildirmekle yukumluyuz okuyamiyorsak sebebini bildirelim toplu hatim bu canlarim hepimizin birbirimize karsi sorumluluklari var. okuyamayacak durumdaysaniz bildirim yapin dagitalim okuyabilenler alsin. boyle surunmesin liste hadi canlar...
canim Allah senden razi olsun artik liste senin konu senin. ben sadece listede bir kisiyim keske vaktim olsa da saa destek ciksam...Affıma sığınacak bir şey yok canım benim konu zaten senin ben sadece devam ettiriyorum istediğin zaman tekrar geri alabilir misin görevini
Oluyorsun zaten canım benimcanim Allah senden razi olsun artik liste senin konu senin. ben sadece listede bir kisiyim keske vaktim olsa da saa destek ciksam...
tamam canım Allah kabul etsin3 okundu canım 8 ise yarına okurum
canim birdahaki hatiimde yukaradaki arkadasin yaptigi bikac konuya link atalim mi?belki ikumak isteyen birileri vardir.Oluyorsun zaten canım benim
senin durumunu zaten biliyorum canım benim farkındaysan senin isminin yanında '' okuyacak '' yazıyor mesaj atmamın sebebi belki okumuşsundur diye sormaktı kimseyi kırmak yada üzmek yada yargılamak benim haddime değil...8. Cüzüde şimdi okudum Allah kabul etsin inşallah... Allah Rızası için olan bir şeyde ağır konuşacak bir durum olduğunu sanmıyorum, sadece bildirimleri bazen alamıyorum ve dikkatimden kaçmış bulantılardan bir aydır namazlarımı zar zor kılıyordum aklımdan gitmiş hatimde ki cüzleri okumadığım.. Ve aklımda hep Zamanı var gibi kalmıştı yarım bir saatte okuyorum çünkü toparlanırsan okurum dedim özelden yazınca gördüm.. Sizleri zor durumda bırakmak değil di niyetim
aynen bende onu düşündüm canım benim hem daha fazla kişi sebeplenmiş olurcanim birdahaki hatiimde yukaradaki arkadasin yaptigi bikac konuya link atalim mi?belki ikumak isteyen birileri vardir.