- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
-
- Konu Sahibi papyonkilikli
- #2.061
canim benim telefonda sifrem otomatik baska sayfa acarken acilmis olabilir onu bende bilemiyorum inanin firsat yok kac gündür.. neyse bu gün öglene bitirecegim artik Allah kabul etsin insallah okuduklarimiziusizin sayfanıza tıkladığımda en son zaman olarak dün 12:00 yazıyordu canım . okuyacağınıza göre bugün hatmimiz bitiyor herkes akşama duasını yapabilir çok şükür Rabbime
Tamm canim baslardan bir cuz de bana verin ne zaman baslayacagiz?21 mayısa kadar bitirmen gerekiyor bi cüzü canım
3 alındı canım
5i alabilirsin istersen canım eğer kabul edersen 5.cüzü alıyorum diye belirt karışıklık olmasın. hemen okumaya başlayabilirsin canımTamm canim baslardan bir cuz de bana verin ne zaman baslayacagiz?
9u alabilirsin canım eğer kabul edersen 9.cüzü alıyorum diye belirt karışıklık olmasın5-6-7-8-10-13-21-30 hariç bir cüz verir misin canım bana
o zaman 4 olsun :)3 alındı canım
maalesef onu da alamazsın alınanları ekledim bakarsan sevinirim 5 ile 9 da alınmış olabiliro zaman 4 olsun :)
maalesef onu da alamazsın alınanları ekledim bakarsan sevinirim 5 ile 9 da alınmış olabilir