- 29 Aralık 2015
- 8.774
- 260.602
- Konu Sahibi papyonkilikli
- #1.981
Günaydıııın hayırlı sabahlar ve hayırlı günler arkadaşlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadasim malesef bi rahatsizlik gecirdim insaallah bugun yarin bitircem bu defa gec oldu kusura bakma8.HATİM LİSTESİ SON OKUMA GÜNÜ 29.04.2016
1.ve 2.cüz @lisaa-89
3.cüz Enfal97
4.cüz papyonkilikli
5.cüz Senfonim OKUNDU
6-7. cüz Veson OKUNDU
8.cüz Enfal97
9.cüz (tilavet sevdesi) C cansu_tr OKUNDU
10.cüz Senfonim OKUNDU
11.cüz Senfonim OKUNDU
12. ve 13. cüz G guzbahar ( 13.cüz tilavet secdesi)
14.cüz (tilavet secdesi) Sealand
15.cüz @hsevda (tilavet secdesi)
16.cüz @hsevda (tilavet secdesi)
17.cüz (tilavet secdesi) A arzm61
18.cüz Senfonim
19.cüz (tilavet secdesi 2 adet ) Senfonim
20.cüz Veson OKUNDU
21.cüz (tilavet secdesi) bayanhope
22.cüz
23.cüz (tilavet secdesi) Hannaz OKUNDU
24.cüz (tilavet secdesi) G goxall OKUNDU
25.cüz
26.cüz gulbera OKUNDU
27.cüz (tilavet secdesi) eilenn
28.cüz sultan1356
29.cüz vesselam_ OKUNDU
30. cüz Nautilus (tilavet secdesi 2 adet ) OKUNDU
Hanımlar günaydın
geçmiş olsun cnm hayırdır inşallaharkadasim malesef bi rahatsizlik gecirdim insaallah bugun yarin bitircem bu defa gec oldu kusura bakma
sukrolsun iyiyim simdi takipteyim canim. allah neterinden korusun.geçmiş olsun cnm hayırdır inşallah
canim sukrolsun 4.cuzumu okudum. gun bitmeden yetistirdim. daha onceki hatmimizin duasini da yaptim. yeni hatimda bana cuz verir misin?geçmiş olsun cnm hayırdır inşallah
Daha kimseye cüz dağıtmadım canımcanim sukrolsun 4.cuzumu okudum. gun bitmeden yetistirdim. daha onceki hatmimizin duasini da yaptim. yeni hatimda bana cuz verir misin?
biliyorum canim dagitmaya basladiginda diye eklemeyi unutmusumDaha kimseye cüz dağıtmadım canım
geçmiş olsun canım hayırdır inşallah nolduCan'ım hastanede yatıyordum okuyamadım bir iki güne okurum inşaallah kusura bekine serum sağ elimde olunca yazamadım
Hamilelik ağır geçiyor canım toparlanamadım şimdi evdeyim dinleniyorum inşaallah en kısa zamanda okurum zaten bir günde okurum ikisini degeçmiş olsun canım hayırdır inşallah noldu
tamam canım çok geçmiş olsun Rabbim ya şafi ismiyle şifa versin inşallahHamilelik ağır geçiyor canım toparlanamadım şimdi evdeyim dinleniyorum inşaallah en kısa zamanda okurum zaten bir günde okurum ikisini de
olur canım 3-8 alabilirsin