- 20 Mayıs 2015
- 2.428
- 1.584
- 83
- Konu Sahibi Patronicee
-
- #1.561
Tamda bunu soracaktım geçmişe bi bakıyım yazmışsın bile cvbmi aldım. Çok sevindim. Kabiz olmamaya özen göster bu arakar sakın ikinma olurmu.Kızlar Allah razı olsun dualariniziçin. Transferi yapıldı 2 tane embriyo transfer edildi biri çok iyi biri de iyiymiş. İnşallah tutar duayla kalın..:)
tamam canım başka aktaracağın tecrüben varsa seve seve dinlerimTamda bunu soracaktım geçmişe bi bakıyım yazmışsın bile cvbmi aldım. Çok sevindim. Kabiz olmamaya özen göster bu arakar sakın ikinma olurmu.
Mumkun oldugunca dinlen ama surekli yatma surekli yatarsan tutunsun diye kan dolasimin saglanmaz pihtilasma olur demisti benim doktorum (nacizane buda benim fikrim canim)tamam canım başka aktaracağın tecrüben varsa seve seve dinlerim
Teşekkür ederim tatlım bugün calismaya başladım zaten dün de hep ayaktaydim öyle yatalak hasta gibi yatmadimMumkun oldugunca dinlen ama surekli yatma surekli yatarsan tutunsun diye kan dolasimin saglanmaz pihtilasma olur demisti benim doktorum (nacizane buda benim fikrim canim)
Aklıma geleni yazarım. Mesela maydanoz yeme kesinlikle.tamam canım başka aktaracağın tecrüben varsa seve seve dinlerim
Rica ederim canm 11 gun sonra mujdelerini bekliyoruz ins.listede ki 2.hamile sen olursunTeşekkür ederim tatlım bugün calismaya başladım zaten dün de hep ayaktaydim öyle yatalak hasta gibi yatmadim
İnşallah canim bugün rüyamda yegenimi emziriyordum ve bir sürü sütüm vardi aktı. En son atanmadan önce görmüştüm bebek emzirdigimi sonrasında mucize bir şekilde atandım. İnşallah yine Rabbim mucizemi verir insallahRica ederim canm 11 gun sonra mujdelerini bekliyoruz ins.listede ki 2.hamile sen olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?