- 29 Nisan 2011
- 2.757
- 12.741
- 408
- Konu Sahibi Patronicee
- #1.541
Patronicee sevdakusum icin 342 tane okudum bitirdim.Allah kabul etsin Ya Alim Azim Ya Halik Ya Bari Ya Musavvir isimleriyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben oluyorum canım..Kizlar bisry sorcam adetliykende okuyabiliyomuyuz bu duayi??
evet canimKizlar bisry sorcam adetliykende okuyabiliyomuyuz bu duayi??
Rabbim embriyolarına can versin kan versin inşallah. Annelerine sımsıkı tutunsunlar. Hergün havuç suyu iç ya da havuç ye canim saraçoğlu tutunmayı kolaylaştırır demişti. Kabak Çekirdeği ve ananas i da unutma. İlk günlerde. Duamdasin...merhaba kızlar cumartesi günü 2 tane yumurtam toplandı bugün aradılar ikisi de döllenmiş ve gelişimleri çok iyiymiş çok şükür.. duaya çok ihtiyacım var bide yarın transferim olacak inşallah transfer sırasında yada sonrasında hangi duaları okuyayım bilginiz var mı ?
tamam canım iyi oldu bunları bildiğim Allah razı olsun inşallah güzel haberi veririm :)Rabbim embriyolarına can versin kan versin inşallah. Annelerine sımsıkı tutunsunlar. Hergün havuç suyu iç ya da havuç ye canim saraçoğlu tutunmayı kolaylaştırır demişti. Kabak Çekirdeği ve ananas i da unutma. İlk günlerde. Duamdasin...
Ayy hadi gozunydin canm hayirlisi olsun senin ve esin icin.. bi kiz bi erkek olsun bende ins.senden sonra guzel haberler veririmmerhaba kızlar cumartesi günü 2 tane yumurtam toplandı bugün aradılar ikisi de döllenmiş ve gelişimleri çok iyiymiş çok şükür.. duaya çok ihtiyacım var bide yarın transferim olacak inşallah transfer sırasında yada sonrasında hangi duaları okuyayım bilginiz var mı ?
Ooo çok güzel inşallah ikiside tutar tranfeden sonra hemen kalkma en az 15 dk yarım saat. Çişin gelecek ama sabredecen. Sıkışık gel diyolar ama cok cok sıkışma. Ben abarttım ilk aşılmada 5 dk bile durmadımdi. Transferde akıllandım az sikismistim. Transfer anında ve bekleme aninda bildiğin tüm duaları oku derim.merhaba kızlar cumartesi günü 2 tane yumurtam toplandı bugün aradılar ikisi de döllenmiş ve gelişimleri çok iyiymiş çok şükür.. duaya çok ihtiyacım var bide yarın transferim olacak inşallah transfer sırasında yada sonrasında hangi duaları okuyayım bilginiz var mı ?
Canım fetih oku bence gitmeden. Ve sonrasında. Allahım kabul etsin dualarımızı inşallah güzel haberlerini alırız..merhaba kızlar cumartesi günü 2 tane yumurtam toplandı bugün aradılar ikisi de döllenmiş ve gelişimleri çok iyiymiş çok şükür.. duaya çok ihtiyacım var bide yarın transferim olacak inşallah transfer sırasında yada sonrasında hangi duaları okuyayım bilginiz var mı ?
Zaten transfer yapildiktan sonra dr.sonta takiyo (dogrumu yazdim bilmiyorum ) masadan kaldirmadan once ya fettah ta cekebilirsin canm islem sirasindaOoo çok güzel inşallah ikiside tutar tranfeden sonra hemen kalkma en az 15 dk yarım saat. Çişin gelecek ama sabredecen. Sıkışık gel diyolar ama cok cok sıkışma. Ben abarttım ilk aşılmada 5 dk bile durmadımdi. Transferde akıllandım az sikismistim. Transfer anında ve bekleme aninda bildiğin tüm duaları oku derim.