- 20 Mayıs 2015
- 2.428
- 1.584
- 83
- Konu Sahibi Patronicee
- #1.581
Arkadaslar herkes okudugu sayiyi Patronicee okudum yazsın
Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim.
”İnnallahe vemelaiketehüyüsallunealennebiyyiyaeyyühellezineamenusallüaleyhivesellimuteslima.
ayeti okunur
Euzü besmele çekip Salat-ı Tefriciyeyi okumaya başlıyoruz…
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezitenhallübihil’ükadü,vetenfericübihil’kürabü,ve tükdâ bihil’havâicü,vetünâlübihir’regâibü,vehüsnül’havâtimi,veyüsteskal’ğamâmübivechihil’kerimi,vealââlihivesahbihîfi külli lemhatin ve nefesin biaded-ikülli mâ’lûmin lek.
okunan kişi sevdakusum
okunacak dua sayısı 4444kişi başına 342 sayı düşüyor duasi okunan 340 taneokuyacak"LISTEKISIALIMINAKAPALIDIR"
1 - Patronicee =》342 (bitirdi)
2- G guzbahar =》342 (bitirdi)
3- braindamage =》342 (bitirdi)
4- hasbeee =》342 (bitirdi)
5- Saksi_Degilim_Ben =》342 (bitirdi)
6- sevdakusum =》
7- Sealand =》342 (bitirdi)
8- aysimason =》117 tanr okudu
9- buttrfly =》342 (bitirdi)
10- Kuzu_mm =》342 (bitirdi)
11- whiterose00 =》200 tane okudu
12- O Ozzgeee =》342 (bitirdi)
13- C cemre y =》342 (bitirdi)
sevdakusum duasi;Allahim bana eşime ve ailelerimize sağlık sıhhat huzur iman ver bir de İLİM ver.. tüp bebek tedavimi pozitif sonuçlandır.sağlıklı sıhhatliimanlı evlatlar nasip et
Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim.
”İnnallahe vemelaiketehüyüsallunealennebiyyiyaeyyühellezineamenusallüaleyhivesellimuteslima.
ayeti okunur
Euzü besmele çekip Salat-ı Tefriciyeyi okumaya başlıyoruz…
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezitenhallübihil’ükadü,vetenfericübihil’kürabü,ve tükdâ bihil’havâicü,vetünâlübihir’regâibü,vehüsnül’havâtimi,veyüsteskal’ğamâmübivechihil’kerimi,vealââlihivesahbihîfi külli lemhatin ve nefesin biaded-ikülli mâ’lûmin lek.
okunan kişi sevdakusum
okunacak dua sayısı 4444kişi başına 342 sayı düşüyor duasi okunan 340 taneokuyacak"LISTEKISIALIMINAKAPALIDIR"
1 - Patronicee =》342 (bitirdi)
2- G guzbahar =》342 (bitirdi)
3- braindamage =》342 (bitirdi)
4- hasbeee =》342 (bitirdi)
5- Saksi_Degilim_Ben =》342 (bitirdi)
6- sevdakusum =》
7- Sealand =》342 (bitirdi)
8- aysimason =》117 tanr okudu
9- buttrfly =》342 (bitirdi)
10- Kuzu_mm =》342 (bitirdi)
11- whiterose00 =》200 tane okudu
12- O Ozzgeee =》342 (bitirdi)
13- C cemre y =》342 (bitirdi)
sevdakusum duasi;Allahim bana eşime ve ailelerimize sağlık sıhhat huzur iman ver bir de İLİM ver.. tüp bebek tedavimi pozitif sonuçlandır.sağlıklı sıhhatliimanlı evlatlar nasip et