- 20 Mayıs 2015
- 2.428
- 1.584
- 83
- Konu Sahibi Patronicee
- #1.561
Arkadaslar herkes okudugu sayiyi Patronicee okudum yazsın
Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim.
”İnnallahe vemelaikete hüyüsallunealennebiyyiyaeyyühellezine amenu sallü aleyhi vesellimuteslima.
ayeti okunur
Euzü besmele çekip Salat-ı Tefriciyeyi okumaya başlıyoruz…
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezitenhallübihil’ükadü,vetenfericübihil’kürabü,ve tükdâ bihil’havâicü,vetünâlübihir’regâibü,vehüsnül’havâtimi,veyüsteskal’ğamâmübivechihil’kerimi,ve alâ âlihi vesahbihîfi külli lemhatin ve nefesin biaded-ikülli mâ’lûmin lek.
okunan kişi sevdakusum
okunacak dua sayısı 4444kişi başına 342 sayı düşüyor duasi okunan 340 tane okuyacak"LISTEKISIALIMINAKAPALIDIR"
1 - Patronicee =》230 tane okudu
2- G guzbahar =》
3- braindamage =》
4- hasbeee =》342 (bitirdi)
5- Saksi_Degilim_Ben =》
6- sevdakusum =》
7- Sealand =》
8- aysimason =》
9- buttrfly =》342 (bitirdi)
10- Kuzu_mm =》200 tane okudu
11- whiterose00 =》200 tane okudu
12- @ozzge81 =》342 (bitirdi)
13- C cemre y =》
sevdakusum duasi;Allahim bana eşime ve ailelerimize sağlık sıhhat huzur iman ver bir de İLİM ver.. tüp bebek tedavimi pozitif sonuçlandır.sağlıklı sıhhatlisağlıklı imanlı evlatlarnasip et
Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim.
”İnnallahe vemelaikete hüyüsallunealennebiyyiyaeyyühellezine amenu sallü aleyhi vesellimuteslima.
ayeti okunur
Euzü besmele çekip Salat-ı Tefriciyeyi okumaya başlıyoruz…
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezitenhallübihil’ükadü,vetenfericübihil’kürabü,ve tükdâ bihil’havâicü,vetünâlübihir’regâibü,vehüsnül’havâtimi,veyüsteskal’ğamâmübivechihil’kerimi,ve alâ âlihi vesahbihîfi külli lemhatin ve nefesin biaded-ikülli mâ’lûmin lek.
okunan kişi sevdakusum
okunacak dua sayısı 4444kişi başına 342 sayı düşüyor duasi okunan 340 tane okuyacak"LISTEKISIALIMINAKAPALIDIR"
1 - Patronicee =》230 tane okudu
2- G guzbahar =》
3- braindamage =》
4- hasbeee =》342 (bitirdi)
5- Saksi_Degilim_Ben =》
6- sevdakusum =》
7- Sealand =》
8- aysimason =》
9- buttrfly =》342 (bitirdi)
10- Kuzu_mm =》200 tane okudu
11- whiterose00 =》200 tane okudu
12- @ozzge81 =》342 (bitirdi)
13- C cemre y =》
sevdakusum duasi;Allahim bana eşime ve ailelerimize sağlık sıhhat huzur iman ver bir de İLİM ver.. tüp bebek tedavimi pozitif sonuçlandır.sağlıklı sıhhatlisağlıklı imanlı evlatlarnasip et